- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Hanımlar doğum sonrası kv sorunsalını nasıl aşıyorsunuz ben bebeğime kavusmak için can atarken bir kaç gündür bunun sıkıntısını yaşıyorum kv sabah gelip gece gider akşam kp iki kaynımda bize gelir annem yardımcı olmak için zaten gelecek eşim izin alacam diyor çocuğa az kişiyle temiz sakin ortam oluşturalım derken cümbür cemaat bir lohusalık!! beni bekliyor lohusalık diyorum çünkü bebek gelince başlar bence lohusalık off canım cok sıkkın.. zaten geçen gün sinir oldum kv kendi çocuğuymuş gibi resimlere bakıp annem annem maşallah sana yavruummm anneemm diye seviyor en sevmediğim şeydir bir bebeği annem de annem diye başkalarının sevmesi üff bunaldım valla şimdiden ben sakin huzurlu oğluma bakarım hasret giderir koklaşırız diye düşünürken yine çökecekler tepeme gitmekte bilmiyorlar ki 3 gün hastanedeydim 3 gün sabahın bir körü gelip gecenin bir vakti zor bela gitti kv ve kp bebek olmadığı halde oylece saf saf birbirimize bakıp durduk odada cinnet geçirecektim artık son akşam gittiler resmen ağlama krizine girdim insan hiç mi rahat bırakmaz yaa doğum yapmışım bebekte yok zaten boş boş oturuyorsunuz ne bekliyorsun ki