- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh biz aynı apartmanda oşsak ben gunduz full akşamda full+full. beraber gecırırdıkCanım çok haklısın. Biz de aynı binada oturuyoruz ama yılda sayılıdır bize gelmeleri. Birazcık insanın içinden gelecek, düşünceli olmaları lazım. Eşinle güzel bir dille konuşsan. Elbette yeğenlerini torunlarını sevmeye gelecekler ama her şeyin bir zamanı var.
Suya 20 damla umca damlatıp içsen bir şeyin kalmaz 2 günde bomba gibi olursun da hamilelikte kullanılıyor mu acaba?9 gun kaldiama sanki ben grip olcam bogazm kulaklarm fln felakat insallah olmam hasta ama geliyoo gbi hastalik
![]()
Mucizeicimde bak nasıl düşüyor doğuran uykusuzlar, 2 2kedi_1deli hemen geldi. Şimdi buralar hep dutluk bu saatte, 10 gün içinde bu saatte bayağı kalabalık olacağız
![]()
yaa kıyamam cok gecmiş olsun inşallah atlatır geçer biran önceGeçmiş olsun juliet’e. doğduğunda Deniz’in de azıcık vardı, görüntüde var demişlerdi. Yine de ışık tedavis gördü, zaten hastanedeydi. Ne olur ne olmaz dediler. Herhalde juliet’i yatırmazlar hemen.
Şimdilik tedavi Yok, hafifmiş, sık beslenme ve sık idrar yapması lazımmış, çiş sayıyorum. Sarılık olduğunu da ben anlamadım. Bana gayet normal geliyor, fotoğrafını gönderdiğim İzmir’deki bir Arkadaşım söyledi. Millet fotoğraftan anlıyor ben gözümün önündeki çocuğun renginden anlamıyorum.
Mucizeicimde bak nasıl düşüyor doğuran uykusuzlar, 2 2kedi_1deli hemen geldi. Şimdi buralar hep dutluk bu saatte, 10 gün içinde bu saatte bayağı kalabalık olacağız
![]()
benim oglumun grubu dogumdan sonra facede toplasmistik aman allahim gecene muhabbetler donuyordu.herkes ayakta oluncaBurdan sonra uyuyamayan anneler grubu kurariz![]()
Ne damlatiyim anlamadimSuya 20 damla umca damlatıp içsen bir şeyin kalmaz 2 günde bomba gibi olursun da hamilelikte kullanılıyor mu acaba?
UMCA vitamin canım eczaneden alabilirsin almadan sor ama hamilelikte kullanılıyor mu diye...Ne damlatiyim anlamadim![]()
Kilosunda problem yok ki neden dert ediniyosun?Bende simdi doktordan ciktim kilosuna 2100 dedi hala az kilosu kizimin ☹
Hmm tamam cok tesekkurler sorarmm insallah ustelemessUMCA vitamin canım eczaneden alabilirsin almadan sor ama hamilelikte kullanılıyor mu diye...
Bende simdi doktordan ciktim kilosuna 2100 dedi hala az kilosu kizimin ☹