- 22 Ağustos 2019
- 141
- 81
- 13
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde özelde yaptırdım ama plasenta aşağıda olduğu için tekrar gerek görüldü ve daha sonra kanuni eğitim ve araştırmada yaptırdımKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var doktorum benden detaylı ultrason istedi. Yalniz Prenetal prinatoloji doktoru çekecek dedi. İçinizde yaptıran var mı ve hangi hastanede yaptırdınız yardımcı olur musunuz
Prenetal prinatolojimi peki yapanNormalde özelde yaptırdım ama plasenta aşağıda olduğu için tekrar gerek görüldü ve daha sonra kanuni eğitim ve araştırmada yaptırdım
Benim doktorum perinatolog gazi üniversitesinde prof dr merih bayram. Kendisi çekmişti detaylıyı. Sanırım dışardan gelen hastalara da çekiyoKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var doktorum benden detaylı ultrason istedi. Yalniz Prenetal prinatoloji doktoru çekecek dedi. İçinizde yaptıran var mı ve hangi hastanede yaptırdınız yardımcı olur musunuz
Mrblar kızlar bende bugün doktora gittiim 35+3 üm kızım 2350 gr 46 cm olmuş 10 gün bi gerilik görünüyor dedi ama doğum için erken dedi. Anne karnı en iyi küvözden daha iyi diyor. Takibe devam edecek sizce nasıl kilosu bir de bu hafta hareketler daha da azaldı tekme değil daha çok dönme yee değiştirme gibi
Arkadaşlar ocak sonu doğumu olacak olan kaç kişiyizbiri benim
Yarim sporcu sutyeni falan takarim en fazla.Canım bu dönemde çabuk sarkıyormuş memeler gerçi benimkiler falloş oldu ya neyse
Ayy canim hadi gözun aydinKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
![]()
Memeler küçükse onlar yeter de büyükseYarim sporcu sutyeni falan takarim en fazla.
Oyle yaparlar galiba . Dönemiyor cunku , gercekten ugrasiyor gibi donmeye ama dönemiyor . Hastanede daha ayrintili bakarlar insallah. Bizde senin gibi dusunmemistik . Dün aksam Hafsa mi olsa dedik oyle kaldiEvet son zamanlar biraz daha stresli oluyor hastane döndüremezse sana da gün verirler büyük ihtimal seninkinin ismi belli mi![]()
Eveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmmpazartesiye doğumum olacak
Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak
![]()
Endişe normal tabi. Herkes Sağlıkla kavuşsun bebişineDirenç falan yok çok şükür tansiyon ve şeker normal seyrediyor. Proteine de yüklendim ama yok bebek az kilo alıyoo bir de suyu biraz azalmış dedi ama kritik seviye değil diyor. Haftada 2 nst çekilecek 7 gün soraya tekrar randevu verdi. İnşallah sağlıklı alalım kucağımıza da kiloyu problem etmiyorum. Bu benim 2. Gebeliğim ilk bebeğim 35+5 'te karnımda kalbi durdu ölü doğum yaptım evhamım o yüzden. İnşallah sağlıklı gelsinler![]()
Hayırlı uğurlu olsun emirler yaramaz olurKızlar hepiniz çok çok sağolun geldiğimde 6cm açıklık vardı epidural alamadım..Çok zor geçti tabi çok yoruldum öldüm resmen o her sancida. Ilk doğumumda çok fazla dikiş vardı ve çoğu yine yırtıldı yoksa dr kesi yapmadı.. 3100g ve 48cm doğdu Emir'im
Darısı sizlerin başına artk Allah kimseyi o masada çaresiz bırakmasın çok zormuş![]()
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünKızlar hepiniz çok çok sağolun geldiğimde 6cm açıklık vardı epidural alamadım..Çok zor geçti tabi çok yoruldum öldüm resmen o her sancida. Ilk doğumumda çok fazla dikiş vardı ve çoğu yine yırtıldı yoksa dr kesi yapmadı.. 3100g ve 48cm doğdu Emir'im
Darısı sizlerin başına artk Allah kimseyi o masada çaresiz bırakmasın çok zormuş![]()
Bende bakırköy sadi konukta yaptırdımKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var doktorum benden detaylı ultrason istedi. Yalniz Prenetal prinatoloji doktoru çekecek dedi. İçinizde yaptıran var mı ve hangi hastanede yaptırdınız yardımcı olur musunuz
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, sana da acil şifalar versinKızlarr bende doğurdummgece 5te başladım sancılarım geldiimde açılmam vardı direk doğuma aldılar şimdilik çok iyiyiz çok şükür darısı sizlerin başına artk
![]()