- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Hayirli olsun canim ultrasonda ne kadar gozukuyorduDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Gözünüz aydın darısı bizeDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Hayırlı olsun, hoşgelmişDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Sağlıkla büyütün inşallah.Dogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Tekrardan kontrolüm yok canım salı günü direk doğuma gideceğim bugün çok ağrım var daha öncekilere göre daha şiddetli bugün annemler geliyor nazlanacağım diye şaka yapıyordum gerçek olacak galibaDogumdan önce kontrolün var mi ? Nerde elleri onu anlamiyorum bende , benimkinin kafasida genelde sagda arada sola filan aliyorayaklarini hic cikarmiyor ama gercekten cok zormus digerleri ne kolaymis hic boyle birsey düsünmemistim.
Hiç sorma sıra bende diyordum bebişler gelmeye karar vermişler bile@OtimotiMucizeicimde kızlar Allah kurtarsın sağlıkla doğurun bir avazda inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz.yoksa doğurdunuz Muuuuuuu? X xemax doğuracak derken sizin bebişler hızla yola çıktılar hadi inşaAllah sağlıkla gelsinler
Hoşgeldin.Ankara şehir hastanesinde doğum yapan birine denk gelmedim ama çok yeni hastane her şey yepisyenidir otel gibi diyorlarMerhaba arkadaşlar yeni katıldım gruba 34+6 günlük hamileyim doğum yapanların mesajlarını okudukça heyecanlanıyorum❤ sizlere birşey sormak istiyorum grupta Ankarada oturup şehir hastenesinde doğum yapmış olanlar var mı hastane nasıl merak ediyorum
Hayırlı olsun gözün aydınDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Son ana kadar beklenir dönme ihtimaline karşı ama dönmüyorsa makat doğur demek doğru bir yaklaşım değilYa basta sancilarini bile beklemezler sezeryan olur diyordu , simdi hastanelerde yer yokmus deyince mi fikir degistirdi anlamadim. Buda bana denk geldi sanirim
Hastaneler de nasıl yer yok ya herkese var sana mı yok neresi orasıYa basta sancilarini bile beklemezler sezeryan olur diyordu , simdi hastanelerde yer yokmus deyince mi fikir degistirdi anlamadim. Buda bana denk geldi sanirim
Allah anali babali buyutsun canimmDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Mepiform Wıth Safetac 10x18cm Silikon Jel Bandı - n11.com bu sanirim canim bak istersen
Gözünüz aydinDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Kızlar merhaba ben bebisten fırsat bulup giremiyorum pek bebiş 5 günlük oldu cok şükür emmese sıkıntımız yok sütüm iki gündür artmaya başladı 2 gün önceki kontrolde sarılık 14.3 çıktı sarılığı yükselmeden mama takviyesinde yap 2 gün sonra tekrar kontrol dedi benim sonrasında sütüm artınca mama takviyesi pek yapmadim bir kaç sefer belki verdim bugün kontrol vardı sarılık 15.3 olmuş mama vermedigime pişman oldum şimdide mama ağırlıklı beslemeye calısıcam pazartesiye kadar düşmezse yükselirse yatış veririz dedi çok korkuyorum şimdi yaa başınıza geldimi böyle bir durum bu arada annem yanimda kalıyor bebeğin göbeği düşmedi henüz tutturdu yıkayalım diye dr göbeği düşmeden yıkamayın dedi oda duydu kendisi ama ısrarla önceden yıkardık su iyi gelir yıkayalım diyor su verelim ağzına diyor bende istemiyorum doktoru dinlemeyip mama vermedim bak çocuğun sarılığı yükseldi dedim şimdi bana küstü tripli tripli konuşuyor canimi sıkıyor off en güzeli yalnız kalmak lohusayken kimse çekilmiyormuş valla yaa
1 hafta once 3 400 falandiHayirli olsun canim ultrasonda ne kadar gozukuyordu
maşAllah kilosu güzel olmuş küvöze almalarına şaşırdım 38 haftalık bebişi. Herhalde çok kısa süreliğine almışlardır gelişimi güzel olmuşDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Sen süt mama devam et saat başı mutlaka uyandır besle aç kalmasın, göbek bağı kopmadan da yıkayabilirsin bi sıkıntı olmaz, ama yıkamanın da sarılığa faydası olmaz ben 3. Günden itibaren her gün yıkadım aynı sendeki gibi 14 sonra 15 oldu sonra daha da yükselmedi doktor yaptırmadı yavaş yavaş düştü, göbek bağımız da hafta dolunca düşmüştü, göbek bağı temizlemek için malzeme almışsınızdır zatenKızlar merhaba ben bebisten fırsat bulup giremiyorum pek bebiş 5 günlük oldu cok şükür emmese sıkıntımız yok sütüm iki gündür artmaya başladı 2 gün önceki kontrolde sarılık 14.3 çıktı sarılığı yükselmeden mama takviyesinde yap 2 gün sonra tekrar kontrol dedi benim sonrasında sütüm artınca mama takviyesi pek yapmadim bir kaç sefer belki verdim bugün kontrol vardı sarılık 15.3 olmuş mama vermedigime pişman oldum şimdide mama ağırlıklı beslemeye calısıcam pazartesiye kadar düşmezse yükselirse yatış veririz dedi çok korkuyorum şimdi yaa başınıza geldimi böyle bir durum bu arada annem yanimda kalıyor bebeğin göbeği düşmedi henüz tutturdu yıkayalım diye dr göbeği düşmeden yıkamayın dedi oda duydu kendisi ama ısrarla önceden yıkardık su iyi gelir yıkayalım diyor su verelim ağzına diyor bende istemiyorum doktoru dinlemeyip mama vermedim bak çocuğun sarılığı yükseldi dedim şimdi bana küstü tripli tripli konuşuyor canimi sıkıyor off en güzeli yalnız kalmak lohusayken kimse çekilmiyormuş valla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?