2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aksamdan beri agrim ve kasilmalarim var sabah baya artti akinti ile kan geldi doktorumu aradik gidiyoruz umarim hersey yolundadr dua edin bize
Canım az kalmış zaten ay bu Ocak anneleri pek sabırsız çıktı herkes erkenden anne olacak Allah hayırlısıyla kurtarsın canım

Oy maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah. O biraz daha dursa asker formasıyla çıkacaktı

Ben uyuyamıyorum alt kısıma ani sızı giriyor şiddetlendi artık doğuracak mıyım acaba kasılmalar da var düzensiz bir şekilde

Günlerimiz aynı. Aynı günde ki doğurucaz acaba. Heyecanlandimm

Aksamdan beri agrim ve kasilmalarim var sabah baya artti akinti ile kan geldi doktorumu aradik gidiyoruz umarim hersey yolundadr dua edin bize

Hadi hayırlısı canım. Her şey yolunda g8der umarım

Kızlaaar hadi hayırlı kolay doğumlar nasip olsun ikinizede inşallah

Inşallah da bakalım ne zaman başlayacak benimki. Diğerlerinde hiç nişanım gelmemişti.

Ben ayni sıkıntıyı 2 haftaya yakındır yaşıyorum canim. Ilerledikce iğne batmasi ve elektrik çarpması gibi aniden aci veriyo ve benimki gecmek bilmedi malesef. Doktorum bebek büyüdüğü için gerildiginden oluyodur dedi

Amiin cnm inşaAllah
Kizlar nişanım gelmis

Rabbim zahmetsiz kolayca bir doğum nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşaAllah

Bebiş benim karnımın sağ tarafına doğru kafası ile gerdirir hep dün akşam uzanırken elim sol karnımın üstündeydi eli mi ayağımı bilemedim ama elime doğru ittirdi ilk defa hissettim öyle çok güzeldi ilk defa öyle hissedince acaba döndü mü dedim Ama psikolojik olarak sezeryan odaklandım gittiğimde normal derse ona hazırlamadım kendimi gerçekten çok zormuş bu durumu ne olacağı belli değil.

Makat gelişte kasıklarda tekmeleri hissedersin küt küt diye anlıyorsun onu karnının sağ ya da sol tarafinda sertlik hissedersin bebeğin kafasının orda olduğunu anlıyorsun.Tırnak geçirme hissi olmadı bende.

Yani evet gerilme gibi. Sanki rahmin sinirlarini zorluyo koseleri aciyo 4-5 kilo bebek taşıyanlara Allah kolaylik versin
Benim en son bas asagiydi bi sürpriz yapip doguma yakin ters donmediyse. Galiba benim aciyan yere totosunu dayiyo orda surekli bi tumsek var ama dun hakkaten uyutmadi agridan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…