- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Canım az kalmış zaten ay bu Ocak anneleri pek sabırsız çıktı herkes erkenden anne olacak Allah hayırlısıyla kurtarsın canımAksamdan beri agrim ve kasilmalarim var sabah baya artti akinti ile kan geldi doktorumu aradik gidiyoruz umarim hersey yolundadr dua edin bize
Haydi rast gitsin herşey kolayca doğur gelAksamdan beri agrim ve kasilmalarim var sabah baya artti akinti ile kan geldi doktorumu aradik gidiyoruz umarim hersey yolundadr dua edin bize
Oyyyy seninki de geliyor deseneKizlar nişanım gelmis
Oyyyy seninki de geliyor desene
Teşekkür ettim cevapladığın için ,sağlıkla mutlulukla büyütün bebişiniziHayırlısı olsun, sağlıkla gelsin. 31+2’de 1654 gr doğdu, ödem atınca 1400’e düştü. Kuvözde 23 gün kaldı. 2.400’de taburcu oldu.
Teşekkür ettim cevapladığın için ,sağlıkla,mutlulukla büyütün bebiişinizi30 haftalık 1170 gr doğdu oğlum inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelir
Aksamdan beri agrim ve kasilmalarim var sabah baya artti akinti ile kan geldi doktorumu aradik gidiyoruz umarim hersey yolundadr dua edin bize
Kizlar nişanım gelmis
Aman öksürüğüde durdurmaya çalış.bebek 35+4 doğdu canım.3780 gr 54 cm küçük adamımhaftasını beklese 4.5 kg 60 cm mi olurdu acaba bilemedim saçları havaya dikilmiş çok karizmatik doğdu parmağı ağzında
Ben uyuyamıyorum alt kısıma ani sızı giriyor şiddetlendi artık doğuracak mıyım acaba kasılmalar da var düzensiz bir şekilde
Aksamdan beri agrim ve kasilmalarim var sabah baya artti akinti ile kan geldi doktorumu aradik gidiyoruz umarim hersey yolundadr dua edin bize
Kızlaaar hadi hayırlı kolay doğumlar nasip olsun ikinizede inşallah
Ben ayni sıkıntıyı 2 haftaya yakındır yaşıyorum canim. Ilerledikce iğne batmasi ve elektrik çarpması gibi aniden aci veriyo ve benimki gecmek bilmedi malesef. Doktorum bebek büyüdüğü için gerildiginden oluyodur dediİki gundur bebek hareket ettikçe inanilmaz canim acıyor. Karnimin ust tarafi. Kaburga alti degil de rahmin ustleri. Bebegi ters duranlar soyledi benzer bi seyi ama benim bebek bas asagi pozisyonda.
Boyle bi sey yasayan var mi? Sanki karnimin icinden tirnaklarini geciriyo nefes alirken bile sizliyo karnim
Hadi bir avazda inşallahKizlar nişanım gelmis
Amiin cnm inşaAllahIyi geceler canim , sen stres yapma guzel dusun guzel olsunbebis saglikliymis bu cok guzel , erken dogarsa insallah hicbir sıkınti olmadan hemen kucagina alirsin. Eger ilk cocuksa yat dinlen stres yapmamaya gayret goster , dua edelim butun bebislerimiz saglicakla dunyaya gelsin , bizde hemen iyi olup bebislerimize bakabilelim❤❤❤❤
Kizlar nişanım gelmis
Bebiş benim karnımın sağ tarafına doğru kafası ile gerdirir hep dün akşam uzanırken elim sol karnımın üstündeydi eli mi ayağımı bilemedim ama elime doğru ittirdi ilk defa hissettim öyle çok güzeldiBir dahaki kontrolüme kadar bekleyecegim . Eger dönmezse bende sezaryen istiyorum . Korkuyorum acikcasi ilk defa dogumdan. Digerlerinde hic endisem yoktu. Doktor bünyen müsait 2 normal dogum oldugu icin olabilir diyor ama ben yinede korkuyorumcok zormus ya
Makat gelişte kasıklarda tekmeleri hissedersin küt küt diye anlıyorsun onu karnının sağ ya da sol tarafinda sertlik hissedersin bebeğin kafasının orda olduğunu anlıyorsun.Tırnak geçirme hissi olmadı bende.İki gundur bebek hareket ettikçe inanilmaz canim acıyor. Karnimin ust tarafi. Kaburga alti degil de rahmin ustleri. Bebegi ters duranlar soyledi benzer bi seyi ama benim bebek bas asagi pozisyonda.
Boyle bi sey yasayan var mi? Sanki karnimin icinden tirnaklarini geciriyo nefes alirken bile sizliyo karnim
Güzel haberlerle inşallahAksamdan beri agrim ve kasilmalarim var sabah baya artti akinti ile kan geldi doktorumu aradik gidiyoruz umarim hersey yolundadr dua edin bize
Ne zaman doğuracam ben yaa diyordumKizlar nişanım gelmis
Yani evet gerilme gibi. Sanki rahmin sinirlarini zorluyo koseleri aciyoBen ayni sıkıntıyı 2 haftaya yakındır yaşıyorum canim. Ilerledikce iğne batmasi ve elektrik çarpması gibi aniden aci veriyo ve benimki gecmek bilmedi malesef. Doktorum bebek büyüdüğü için gerildiginden oluyodur dedi
Benim en son bas asagiydi bi sürpriz yapip doguma yakin ters donmediyse. Galiba benim aciyan yere totosunu dayiyo orda surekli bi tumsek varMakat gelişte kasıklarda tekmeleri hissedersin küt küt diye anlıyorsun onu karnının sağ ya da sol tarafinda sertlik hissedersin bebeğin kafasının orda olduğunu anlıyorsun.Tırnak geçirme hissi olmadı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?