aynen doktorda öyle söylemişti önce emzir sonra mama dedi bundan sonra yaparım sarılık düşene kadar göbek bağı düşmeden yıkama dediler zaten düştü düşecek kadın sabırsız yahu ila yıkayacak cocumuneyse az sakinledi ortalık bakalım eşim anne üstüne gitme o biliyor ne yapacağını zaten sarılığa odaklandı şimdi önemli olan o demiş gönlünü de etmiş azcik Iyiyiz şimdi bu arada kalasınıza idrarınıza sık sık yapıyor inşallah atlatırız yatış yapmadan senin minik juliet nasıl oldu canım iyimisiniz
inşallah bizimkide öyle olur oglumdan 1 dk ayrılmak istemiyorum çünkübizim doktor göbeği için hiç bişey kullandirmadi düştü düşecek akıntı filan görünmüyor kurumuş baya umarım düşer çünkü altını alırken huysuzlanıyor kuruduğu için sanırım
idrarı sık yapmaya başladı bu 2 gündür inşallah atlatırız bizde bir an önce canım
doğum yapan anneler hayırlı olsun allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah ben de artık dün çikolata kapı süsü hediyelij siparısı verdim bi anda hepsıne Asya yazdırdım asya oldu adı artık sonradan bıle emınmıyım acaba dedım:) ilk kızımn adı Arya çok mu benzedi acaba ya:)
Bi idrar tahlili yaptır istersen.Dunden beri idrarimda parcaciklar goruyordum bugunde sol bobregim cok agriyor kum mu döküyorum acaba
Aslinda 10 gun once yapıldı birsey yoktuBi idrar tahlili yaptır istersen.
İdrar tahlilinde yanılmıyorsam amorf üratlar görülürse teşhis konuyor. Bana konmuştu ama idrarda parça filan görmedim.Aslinda 10 gun once yapıldı birsey yoktu
Kızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
Altıma yapıyorum sandım ki yapmiyormusum suyum gelmis 2 santim açıklık ile hastanedeyim
Bebek iriydi diye hatırlıyorum, bu sayede normal doğum olur inşallah , haberlerinizi bekliyoruz :)Kızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
Altıma yapıyorum sandım ki yapmiyormusum suyum gelmis 2 santim açıklık ile hastanedeyim
Allahim Ocak bebislerini görüyo musunuz yaKızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
Gözünaydın cnm Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin hayırlı evlat olsun inşallahDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Rabbim yardmcınız olsun kolay zahmetsiz doğum nasip eylesinKızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
Allah bir avazda kurtarsın inşallahKızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
BeDoğum yapanlar olmuş sanırım bebişten fırsat bulup üstten okudum biraz msjları
Benim kıza bu gibi hırçınlaşmalarda aşırı doz sevgi iyi geliyor kucağına al bol bol öp sev sarıl sakinleşiyorlar o zamanValla umarım yakın zamanda kabullenir evdeki herkes onunla uğraşıyor ama yok yine saldırgan hırçın mızmız sürekli sabrimin sonuna gelicez artk bi tane yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum
Satı en erken olanlardanım hala doğurmadım 26 mart sat, 1 hafta geç döllenme bakalım yeni yılda gelsin istiyorumBu arada Yeni doğum yapan arkadaşlar bebelerinizi sağlıkla büyütün insallah Ömürlü olsun yavrularınız ocak bebelerinden doğmayan kaldımı yahuu aralik topigini geçtik sanırım
Haydi inşallah kolay bir doğum olurKızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
Oh masallahDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Gun gecmiyor ki bir ocak annesi daha aralikta dogurmasinKızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
Kızlar bir küçük değişiklik ile Aralık annesiyim Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?