Kızlar son durum nedir naptınız nasılsınız bebişler geldi mi:)
Oh bebişlee geliyor maşallah. Hayırlısıyla sağ salim kavuşun.
Ben hala hastanedeyim. Tansiyon 14-10 13 -8 oralarda geziyor. Üç defa alfamet içiyorum. Düşmezse duruma göre sezeryan olabilirmiş. Bebeğim baş geliş ve gelişimi haftasında. Normal olsun çok istiyorum. Dualarım sizinle. Siz de bana dua edin.
O Otimoti @Mucizeicimde kızlar Allah kurtarsın sağlıkla doğurun bir avazda inşaAllah güzel haberlerinizi bekliyoruz.yoksa doğurdunuz Muuuuuuu? @xemax doğuracak derken sizin bebişler hızla yola çıktılar hadi inşaAllah sağlıkla gelsinler
allah bir avazda kurtarsın. Günümüz aynı darısı başıma
Dogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Hayırlı uğurlu olsun, çabucak kavuşun inşallahDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
İnşallah bekler mesai saatini gece zor oluyorBen hala evdeyim yaasanci baslamadi. Su da gdlmedi. Gorumcem temixlik filan yapti ayaktaydim hep. Biraz oturayim dedim kazma kurek daliyor sertlesiyor kasiliyor ama düzenli bir şey yok. Saat de 5 oldu artık sabahı beklesin doktorum hastanede olsun diyorum
Hadi canım gözünüz aydın. Çok sevindim. Güle güle büyütün inşallah. Doğum detaylarını alırım uygun bir zamanda
Güzel haberlerle inşallah
Ne zaman doğuracam ben yaa diyordumGüzel haberlerle bekliyoruz seni
İnşallah bekler mesai saatini gece zor oluyor
Valla umarım yakın zamanda kabullenir evdeki herkes onunla uğraşıyor ama yok yine saldırgan hırçın mızmız sürekli sabrimin sonuna gelicez artk bi tane yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorumSanki başıma gelecekleri sen de gördümçabucak iyileşirsin, abi de kardeşini daha çabuk kabullenir inşallah
Benim bebek de sarılık olmuştu ve ben de ısrarla mama vermek istemedim yükseldi bilirübin doktorum mama da ver demişti ve her mamadan sonra bir çay kaşığı kaynatılmış bebek suyu ver dedi idrarla atması gerekiyor dedi dediğini yaptım su da mama da verdim yatış un ucundan döndükKızlar merhaba ben bebisten fırsat bulup giremiyorum pek bebiş 5 günlük oldu cok şükür emmese sıkıntımız yok sütüm iki gündür artmaya başladı 2 gün önceki kontrolde sarılık 14.3 çıktı sarılığı yükselmeden mama takviyesinde yap 2 gün sonra tekrar kontrol dedi benim sonrasında sütüm artınca mama takviyesi pek yapmadim bir kaç sefer belki verdim bugün kontrol vardı sarılık 15.3 olmuş mama vermedigime pişman oldum şimdide mama ağırlıklı beslemeye calısıcam pazartesiye kadar düşmezse yükselirse yatış veririz dedi çok korkuyorum şimdi yaa başınıza geldimi böyle bir durum bu arada annem yanimda kalıyor bebeğin göbeği düşmedi henüz tutturdu yıkayalım diye dr göbeği düşmeden yıkamayın dedi oda duydu kendisi ama ısrarla önceden yıkardık su iyi gelir yıkayalım diyor su verelim ağzına diyor bende istemiyorum doktoru dinlemeyip mama vermedim bak çocuğun sarılığı yükseldi dedim şimdi bana küstü tripli tripli konuşuyor canimi sıkıyor off en güzeli yalnız kalmak lohusayken kimse çekilmiyormuş valla yaa
Aman tut kendini şu an hayatının sınavını geçiriyorsunuz ikinizdeValla umarım yakın zamanda kabullenir evdeki herkes onunla uğraşıyor ama yok yine saldırgan hırçın mızmız sürekli sabrimin sonuna gelicez artk bi tane yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum
aynen doktorda öyle söylemişti önce emzir sonra mama dedi bundan sonra yaparım sarılık düşene kadar göbek bağı düşmeden yıkama dediler zaten düştü düşecek kadın sabırsız yahu ila yıkayacak cocumuSen anneni sakin dinleme.. gobek dustukten bir yada 2 gun sonra ... akinti yoksa 1 yeter.
Ben mama takviyesine hemen baslamistim sarilik dusunce biraktim..
Sutunu sag mutlaka onuda ver
Mamayi genelde gece verdim. Once emzir ne kadar emerse sonra mama ver arkasindan. Arada sagdigin sutle destekle.. 2 saati gecirme gece bile.. ne kadar cok kaka o kadar az sarilik bunu unutma..
inşallah bizimkide öyle olur oglumdan 1 dk ayrılmak istemiyorum çünküSen süt mama devam et saat başı mutlaka uyandır besle aç kalmasın, göbek bağı kopmadan da yıkayabilirsin bi sıkıntı olmaz, ama yıkamanın da sarılığa faydası olmaz ben 3. Günden itibaren her gün yıkadım aynı sendeki gibi 14 sonra 15 oldu sonra daha da yükselmedi doktor yaptırmadı yavaş yavaş düştü, göbek bağımız da hafta dolunca düşmüştü, göbek bağı temizlemek için malzeme almışsınızdır zaten
idrarı sık yapmaya başladı bu 2 gündür inşallah atlatırız bizde bir an önce canımBenim bebek de sarılık olmuştu ve ben de ısrarla mama vermek istemedim yükseldi bilirübin doktorum mama da ver demişti ve her mamadan sonra bir çay kaşığı kaynatılmış bebek suyu ver dedi idrarla atması gerekiyor dedi dediğini yaptım su da mama da verdim yatış un ucundan döndük
Yaz olsaydı gün ışığına koy derdim o da iyi geliyor biz bir de geceleri ışık açık uyuduk bunlar hep dr tavsiyesi ile olduaynen doktorda öyle söylemişti önce emzir sonra mama dedi bundan sonra yaparım sarılık düşene kadar göbek bağı düşmeden yıkama dediler zaten düştü düşecek kadın sabırsız yahu ila yıkayacak cocumuneyse az sakinledi ortalık bakalım eşim anne üstüne gitme o biliyor ne yapacağını zaten sarılığa odaklandı şimdi önemli olan o demiş gönlünü de etmiş azcik Iyiyiz şimdi bu arada kalasınıza idrarınıza sık sık yapıyor inşallah atlatırız yatış yapmadan senin minik juliet nasıl oldu canım iyimisiniz
inşallah bizimkide öyle olur oglumdan 1 dk ayrılmak istemiyorum çünkübizim doktor göbeği için hiç bişey kullandirmadi düştü düşecek akıntı filan görünmüyor kurumuş baya umarım düşer çünkü altını alırken huysuzlanıyor kuruduğu için sanırım
idrarı sık yapmaya başladı bu 2 gündür inşallah atlatırız bizde bir an önce canım
Güneş düşüyor öğlenleri bazen canım önüne koyuyorum birazcık sarı ışık var odada acaba beyaz ışık dahamı etkili olur kiYaz olsaydı gün ışığına koy derdim o da iyi geliyor biz bir de geceleri ışık açık uyuduk bunlar hep dr tavsiyesi ile oldu
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın güle güle büyütünDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Geçmiş olsun güle güle büyütün bebeğiniziDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Kızlar çanta için en geç hazırlık yapan galiba ben oldum. Bebişin çamaşırlarını kızkardeşim açtı yıkadı astı kuruttu günlerce ütüledi tam 4 sepet çamaşır yıkamış ütülemiş kızın sabrı tükendi . Aileme haber uçurdum bebeğime bir çorap dahi almayın dedim daha bebeğe eşya kıyafet almayı planlıyolardı iyi ki uyarmışımşimdilik ütülü çamaşırlarımız ortada sürünmekte, geçici olarak temiz çarşafla üzerlerini örttüm . Yarın da lohusa setlerini yıkayacak kardeşim . İşte 1-1 buçuk haftaya ancak çantam hazır olacak galiba
Bilmem bizim ışık beyaz ama hangi renk olması lazım bilmiyorumGüneş düşüyor öğlenleri bazen canım önüne koyuyorum birazcık sarı ışık var odada acaba beyaz ışık dahamı etkili olur ki
MaşallahDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?