- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Özele de gitsen prosedür aynı canım seni de bebeği de riske atmak istemezler heralde takip altında olman çok iyi şu anGünaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Akşam nst de sancım çıktı. Bebeğin kalp atışları 180 200ü geçmiş ara ara. Sabah tekrar çekicez dediler. İyice sıkıldım tansiyon 15 10. Böyle giderse alacaklar. 36+1 bugün çok korkuyorum. Alalım derlerse günümü beklesem mi ya da özele mi gitsem bilemedim
Kızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Allah hepinizi kurtarsın inşallah
Fan fin fin işe yarıyormuş diyollarBen bu gece de doğurmadım
MaşallahKızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Ne heyecanlı bir ay olduKızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
O sureclerde kafayi ciddi anlmda sıyırmış, depresyonun dibine vurmus biri olarak söylüyorum. Sutum yok deme. Sutunun olmamasi icin bir sebep yok. Cok cok sezaryen dogum olduysa dis mudahale nedeniyle vucudun doguma alismadan dogum yapmanin sonucu olarak henuz sutun inmemistir. Bikmadan EMZİRMEYE devam. Sagmaya degil! Sagdiginda cikan deger asla senin için kriter olmasin. Bebek daha iyi cekiyor bunu unutma. Makine mekanik bir sey ruhu yok. Oysa süt tamamen hormonlarla ve dolayisiyla duygulrla alakali. Oksitosin=ask hormonu. Al bebegini kucagina askla bak, anın tadini cikar ve kosulsuz negatif dusuncesiz emzir.Süt nöbetindeyim bende ama süt yokher sağmamda 1 çay kaşığı anca çıkıyo
Bebek memeyi dogru kavrayamiyordur. Acemiliğiniz ama cok normal. Bulundugunuz sehirde varsa bir emzirme danismanindan destek almanizi, en kotu ihtimalde dogum yaptiginiz hastanede danismanlik icin hemsirelerden ricaci olmanizi tavsiye ederimDaha bi gun olmadan gogus uclarm yara oldu☹krem almstm eczaci.onermsti ama ise yaramadi
En iyisi neyse o olsun baştan beri normal doğum olarsk hayak ettim böyle olunca bi garipsedim sanırım iki türlüsü de doğum önemli olan sonuç onu biliyorum. Sabah 12 9 çıktı tansiyon. Şimdi tekrar nst ye bağladılarÖzele de gitsen prosedür aynı canım seni de bebeği de riske atmak istemezler heralde takip altında olman çok iyi şu an
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın güzel günlerde büyütün bebişiKızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
İnşallah iyi olur canım şimdş tekrar nst ye bağladılar. 12 9 çıktı tansiyonum iki doz alfamet alırsam anca düşüyo tansiyonİnşallah sağolun kızlarerken olmasınında etkisi var sanırım.bol sıvı tüketiyorum rezene çayı içiyorum yarın öğlen bebişi gördükten sonra eve geçicez daha iyi bakarım kendime daha çabuk gelir inşallah.bebeğin kan şekerinde düşme olmuş bugün aptamil prematüre mama istediler süt olmayınca
Benimde bebeğin kalp atışlarında düşüş olduğu için acil doğuma alındım canım.sabah güzel çıkar inşallah sonucun.sıkılman stres yapmanda etkiliyodur seni tansiyonunu haliyle bebişini ama haftan iyi 37.haftaya girmişsin alalım derlerse risk alma doktorunu dinle bence.
senin de ilk bebek mi canım . Yetişir inşaAllah kıyafetler... kaç haftalıksın sağlıkla gelsinmnnAh be canım ben hastanedeyim belki doğuma alırız diyorlar ben de hala çanta yokdaha yeni bebeğin eşyalarını yıkamaya başladık öyle düşün.
Bilenlere Sormak istiyorum ya şu bebek çamaşır yıkama deterjanları hep çok mu kokar kaynanam çok az koydu m diyor iki sudan geçti hala kokuyor çocuğa giydirmeye korkuyorum kuruyunca geçer inşallah kokusu
maşaAllah kilo boy bu haftada güzelKızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Her emzirmeden sonra karbonatlı suyla sil hem bebeği pamukçuktan korursun, sonra da kremi sür mutlaka mümkünse açık kalsın memeler biraz, birde ablama türlü ilaçlar denemişlerdi geçmemişti alman ebe yastıktan saf yün çıkarttırıp koydurdu sütyen içine birkaç güne iyileşti, bir de sadece meme ucu verme sakın dikkat etDaha bi gun olmadan gogus uclarm yara oldu☹krem almstm eczaci.onermsti ama ise yaramadi
ya sorma gitsinBenim ilk hamileligim cok guzeldi ya 42.haftaya kadar hicbiryerime birsey olmadibu seneki bebeklerde bir sıkınti var galiba. Suan benim karnimda taş gibi oldu dogurcak gibiyim senin birde belinde agri varya ondan senin icin cok zor oldu galiba. Insallah tez vakitte atlatirsin ikinci hamileligin daha kolay olur insallah
Kuvöz durumu sonradan aklima geldi. Dogum yapanlari karistiriyorum kusura bakma S Seda987 Ama yine de saginca gelenin kriter alinmamasi gerek onu vurgulamis oldum en azindanMucizeicimde bir hafta içinde iyileşecek merak etme. Bebek de sen de öğreneceksiniz. Ayva çekirdeği öneriyorlar, kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı. Bir dene istersen. Ama emzirmeden önce mutlaka temizlemeyip sonra yeniden sürmen lazım.
Elifakca bebişin çekiş gücü makinenin en yüksek seviyesinden bile fazla. İlginç, o minik ağzıyla nasıl çekiyorlar öyle. Emzirmek daha etkili tabi, emzirdikten sonra sağmak lazım aslında, memeyi boşaltmak için. Fakat S Seda987 nin bebeği kuvözde şimdilik. Mecbur sağacak. Sağarak da çoğalıyor. Sağarken hep aklıma bebeğin hayali geliyordu kuvözdeyken, sütüm git gide artmıştı. Bebek eve bi geldi, patladım uyku da çok önemliymiş meğer. Stres de çok etkiliyormuş. Alışınca normale döndü tekrar. Bebek emdikçe de çoğalıyor herhalde.
Bunu hic duymamistimElifakca söylemeden geçemeyeceğim, o süt ninelerin yanında bebeklerini emziren ve sütü olan erkekler var. Annesiz kalmış bebelerini ağlamasınlar diye emziren babadan süt gelmeye başlıyor. Bebek olduktan sonra süt bir şekilde geliyor, pes etmemek lazım. Emzirmeye devam.
Kızlar tansiyonum 13 8 - 13 9 civarında seyrediyo. Normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa tansiyon bu şekildeylen normal doğum olur mu?
Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Akşam nst de sancım çıktı. Bebeğin kalp atışları 180 200ü geçmiş ara ara. Sabah tekrar çekicez dediler. İyice sıkıldım tansiyon 15 10. Böyle giderse alacaklar. 36+1 bugün çok korkuyorum. Alalım derlerse günümü beklesem mi ya da özele mi gitsem bilemedim
Ay ilk zamanlar çok zor oluyor. Sonra tam alıştım diyorsun gaz sancıları başlıyor.heryerim ağrıyorrrrkarışık duygularrrr ve duygular talan oldu gençliğim bak nasılda olduuuu çok şükür bu günlere ama zormuş Allah kolaylık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?