2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Özele de gitsen prosedür aynı canım seni de bebeği de riske atmak istemezler heralde takip altında olman çok iyi şu an

Kızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Allah hepinizi kurtarsın inşallah
Ne heyecanlı bir ay oldu
Allah anali babali büyütsün

Süt nöbetindeyim bende ama süt yok her sağmamda 1 çay kaşığı anca çıkıyo
O sureclerde kafayi ciddi anlmda sıyırmış, depresyonun dibine vurmus biri olarak söylüyorum. Sutum yok deme. Sutunun olmamasi icin bir sebep yok. Cok cok sezaryen dogum olduysa dis mudahale nedeniyle vucudun doguma alismadan dogum yapmanin sonucu olarak henuz sutun inmemistir. Bikmadan EMZİRMEYE devam. Sagmaya degil! Sagdiginda cikan deger asla senin için kriter olmasin. Bebek daha iyi cekiyor bunu unutma. Makine mekanik bir sey ruhu yok. Oysa süt tamamen hormonlarla ve dolayisiyla duygulrla alakali. Oksitosin=ask hormonu. Al bebegini kucagina askla bak, anın tadini cikar ve kosulsuz negatif dusuncesiz emzir.
Sadece bu dediklerimi yaparak evlat edinenlerin bile evlat(lik)larina sutunu verebildigini unutma. (Ki benim degil ama annemin bizzat tanidigi var). Veya eskiden annesi -Allah korusun- dogumda olen bebelere sut anne bulamazlarsa buyuk annelerine dusermis is. Sut nine dedikler oymus. Annanne babanneler emzire emzire sut getirirmis. Bebegini krninda tasimis bir anne icin son anda yasadigi sezaryen devede kulak kalir yani bu anlattiklarimin yaninda

Daha bi gun olmadan gogus uclarm yara oldu☹krem almstm eczaci.onermsti ama ise yaramadi
Bebek memeyi dogru kavrayamiyordur. Acemiliğiniz ama cok normal. Bulundugunuz sehirde varsa bir emzirme danismanindan destek almanizi, en kotu ihtimalde dogum yaptiginiz hastanede danismanlik icin hemsirelerden ricaci olmanizi tavsiye ederim krem falan hikaye

Özele de gitsen prosedür aynı canım seni de bebeği de riske atmak istemezler heralde takip altında olman çok iyi şu an
En iyisi neyse o olsun baştan beri normal doğum olarsk hayak ettim böyle olunca bi garipsedim sanırım iki türlüsü de doğum önemli olan sonuç onu biliyorum. Sabah 12 9 çıktı tansiyon. Şimdi tekrar nst ye bağladılar

İnşallah iyi olur canım şimdş tekrar nst ye bağladılar. 12 9 çıktı tansiyonum iki doz alfamet alırsam anca düşüyo tansiyon

senin de ilk bebek mi canım . Yetişir inşaAllah kıyafetler... kaç haftalıksın sağlıkla gelsinmnn

Mucizeicimde bir hafta içinde iyileşecek merak etme. Bebek de sen de öğreneceksiniz. Ayva çekirdeği öneriyorlar, kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı. Bir dene istersen. Ama emzirmeden önce mutlaka temizlemeyip sonra yeniden sürmen lazım.

Elifakca bebişin çekiş gücü makinenin en yüksek seviyesinden bile fazla. İlginç, o minik ağzıyla nasıl çekiyorlar öyle. Emzirmek daha etkili tabi, emzirdikten sonra sağmak lazım aslında, memeyi boşaltmak için. Fakat S Seda987 nin bebeği kuvözde şimdilik. Mecbur sağacak. Sağarak da çoğalıyor. Sağarken hep aklıma bebeğin hayali geliyordu kuvözdeyken, sütüm git gide artmıştı. Bebek eve bi geldi, patladım uyku da çok önemliymiş meğer. Stres de çok etkiliyormuş. Alışınca normale döndü tekrar. Bebek emdikçe de çoğalıyor herhalde.

Kızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Allah hepinizi kurtarsın inşallah
maşaAllah kilo boy bu haftada güzel Allah analı babalı büyütsün her sabah uyanıyorum biri doğurmuş heyecan artıyor giderek .iyi ki grubun adı ocak anneleri herkese patır patır Aralık a kaydı bebelerimiz sabırsız çıktılar sağlıkla gelsinler

Daha bi gun olmadan gogus uclarm yara oldu☹krem almstm eczaci.onermsti ama ise yaramadi
Her emzirmeden sonra karbonatlı suyla sil hem bebeği pamukçuktan korursun, sonra da kremi sür mutlaka mümkünse açık kalsın memeler biraz, birde ablama türlü ilaçlar denemişlerdi geçmemişti alman ebe yastıktan saf yün çıkarttırıp koydurdu sütyen içine birkaç güne iyileşti, bir de sadece meme ucu verme sakın dikkat et

ya sorma gitsin benim ilk 7 ayda hiç bi sıkıntım da yoktu çok rahattım fazla kilo alımım hariç . Sonra gebelik şekeri sonra bel fıtık ağrısı sonra bu akciğer enfeksiyonu tarzı grip . Geceleri karın taşlaşmsı devam ediyor bebek 1 buçuk İki gündür beni uyutmuyor delik deşik ediyor karnımı tekmelerle . İçeride rahatı Yok mudur normalde 1 aydır hiç kıpırdamıyodu şimdi içeride Bi isyan bayrağı çekme durumu var

Kuvöz durumu sonradan aklima geldi. Dogum yapanlari karistiriyorum kusura bakma S Seda987 Ama yine de saginca gelenin kriter alinmamasi gerek onu vurgulamis oldum en azindan kuvozden cikinca boool bol emzirir sutu artar nasilsa. Bi de kuvöz ve uykusuzluk bile basli basina sutun baskilanmasi icin faktor. Yasam normale donunce sut de doner insallah

Bunu hic duymamistim Allahin bebege nasibini ulaştırması icin sebebe mi ihtiyac var gerci

Kızlar tansiyonum 13 8 - 13 9 civarında seyrediyo. Normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa tansiyon bu şekildeylen normal doğum olur mu?

Bunu bende merak ediyorum. 2. Yi bari normal doğururum diyehayallerim vardı. Tansiyonum normal seyrediyorken

heryerim ağrıyorrrrkarışık duygularrrr ve duygular talan oldu gençliğim bak nasılda olduuuuçok şükür bu günlere ama zormuş Allah kolaylık versin hepimize
Ay ilk zamanlar çok zor oluyor. Sonra tam alıştım diyorsun gaz sancıları başlıyor. Sancının gaz olduğunu anlamak bir mesele, anladıktan sonra gazı çıkarabilmek ayrı bir meseledün ilk kez yaşadım da, hala kulağı da bebek ağlaması sesi, saatlerce ağladı be ya! Gşükürler olsun artık bunları konuşabiliyoruz. Uykusuzluğuma şükrediyorum. kuzucuklarımız yanımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…