2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah be canım ben hastanedeyim belki doğuma alırız diyorlar ben de hala çanta yok daha yeni bebeğin eşyalarını yıkamaya başladık öyle düşün.
Bilenlere Sormak istiyorum ya şu bebek çamaşır yıkama deterjanları hep çok mu kokar kaynanam çok az koydu m diyor iki sudan geçti hala kokuyor çocuğa giydirmeye korkuyorum kuruyunca geçer inşallah kokusu

O koku gitsin diye 3 kere durulamıştım şimdi durulamıyorum. Kuruyunca geçiyor merak etme.

Hey masallah ne yiyip ictiniz boyle bebeler dogurdunuz. Saglikli sihatli büyüt bebegini
Benim de aklıma ilk bu geldi. Maşallah bebelerimiz tosun gibi
bizimki Minnak doğdu, şimdi 50 cm ve 3.5 kilo, herkes diyor ki çok şişko, obez olacak, az yedir. fare yavrusu gibi halini gördüğümüz için obez gibi geliyor bize. oysa normal herhalde, koca yanaklı bir bebek işte.

Kızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Allah hepinizi kurtarsın inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Süt nöbetindeyim bende ama süt yok her sağmamda 1 çay kaşığı anca çıkıyo

Süt yok deme canim süt etkileniyormus , hep var diye dusun bol su iç , daha cok yeni yavas yavas cogalacaktir. Birden cok gelmesi daha kötü , bende inthap olmustu bayagi fazla gelmisti , sonra bi gitti daha gelmedi. Senin yavas yavas cogalir insallah

Sütün gelir daha çok yeni, yavaş yavaş artar, beslenmene uykuna dikkat et ve en önemlisi pozitif düşün, moralini yüksek tut. vücudun bebeğin ihtiyacı kadar süt üretir. Anne olarak vücudun buna programlanmış, bol bol sağ, bol bol sıvı tüket. çok güzel besleneyeceksin kuzuyu. Canını sıkma.

Günaydın kızlar. Hala hastanedeyim. Akşam nst de sancım çıktı. Bebeğin kalp atışları 180 200ü geçmiş ara ara. Sabah tekrar çekicez dediler. İyice sıkıldım tansiyon 15 10. Böyle giderse alacaklar. 36+1 bugün çok korkuyorum. Alalım derlerse günümü beklesem mi ya da özele mi gitsem bilemedim

İnşallah sağolun kızlar erken olmasınında etkisi var sanırım.bol sıvı tüketiyorum rezene çayı içiyorum yarın öğlen bebişi gördükten sonra eve geçicez daha iyi bakarım kendime daha çabuk gelir inşallah.bebeğin kan şekerinde düşme olmuş bugün aptamil prematüre mama istediler süt olmayınca

Benimde bebeğin kalp atışlarında düşüş olduğu için acil doğuma alındım canım.sabah güzel çıkar inşallah sonucun.sıkılman stres yapmanda etkiliyodur seni tansiyonunu haliyle bebişini ama haftan iyi 37.haftaya girmişsin alalım derlerse risk alma doktorunu dinle bence.

Zaten sabun tozu onlar bence burnumuz deterjana alışık olduğu için fazla geliyor onun kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…