Daha iki yaşında böyle mi yapıyor benim ki de 18 aylık olacak diğeri doğunca
Bencede oyle canim makat gelis diye bu kadar agriTekrardan kontrolüm yok canım salı günü direk doğuma gideceğim bugün çok ağrım var daha öncekilere göre daha şiddetli bugün annemler geliyor nazlanacağım diye şaka yapıyordum gerçek olacak galibamakat geliş bebek hamilelikleri daha zorlu ağrılı oluyormuş sanırım
Ben Almanyadayim canim , burda hersey randevuyla , hersey bekle ile oluyor.Hastaneler de nasıl yer yok ya herkese var sana mı yok neresi orası
Ben daha dün hazirladim canimKızlar çanta için en geç hazırlık yapan galiba ben oldum. Bebişin çamaşırlarını kızkardeşim açtı yıkadı astı kuruttu günlerce ütüledi tam 4 sepet çamaşır yıkamış ütülemiş kızın sabrı tükendi . Aileme haber uçurdum bebeğime bir çorap dahi almayın dedim daha bebeğe eşya kıyafet almayı planlıyolardı iyi ki uyarmışımşimdilik ütülü çamaşırlarımız ortada sürünmekte, geçici olarak temiz çarşafla üzerlerini örttüm . Yarın da lohusa setlerini yıkayacak kardeşim . İşte 1-1 buçuk haftaya ancak çantam hazır olacak galiba
Benim de aklima enfeksiyon riski geldi. Zaten sicak suyun o kadar iceriye etki edecegini zannetmiyorum. Onun yerine perine masaji ve egzersiz daha etkili olur bence.Kizlar nişan geldikten sonra suya oturmanın zararı olur mu acaba ya. Açılmam olsun diye oturdum ama tıkaç enfeksiyonu onluyordu diye bi supheye dustum
Duygularımıza tercüman oldunSon ay geçmiyo resmen ya bir an önce kucağıma almak istiyorum kuzumu görmeden özlemek böyle birşeymiş bide ilk hamileliğim anneliği ilk defa tadıcam çok heycanlanıyorum bütün hazırlıklarım tamam biran önce kuzuma kavuşacağım o gün gelsin istiyorumbilmem bunlarıda niye yazdim sanırım içimi boşaltmak istedim
makat gelişten bebeğin inşaAllah döner. benim baş geliş ama çektiğim ağrıların haddi hesabı Yok alıştım artık her gece karnım kaskatı ve taş gibi sert oluyor hep aynı korku ile doğuruyorum zannediyorum Bi de üstüne şimdi akciğer enfeksiyonum gribim eklendi ciğerim burnum hep dolu. İyice tırstım . Bi de bebek vurdukça canım çok yanıyor galiba bebek kemikleşiyor artık o yüzden bebeğin kıpırdaması bile bana batıyor diken gibiBencede oyle canim makat gelis diye bu kadar agriolsun sen yine naz yap nazlanacagin birilerinin olmasi cok guzel belki doner sancilar ile bebis
Ooo güle güle kullanın hangi renkleri aldınnn ben ucuz diye 4 tane aldım makinede 30 derecede temiz olsun diye de yıkadımBen aramıştım ama bulamamıştım hemen aldım şimdi
Evet cikti umarm tekrar almazla4maşAllah kilosu güzel olmuş küvöze almalarına şaşırdım 38 haftalık bebişi. Herhalde çok kısa süreliğine almışlardır gelişimi güzel olmuşKüvözden çıktı mı şimdi darısı da sağlıkla bizim başımıza olsun Allah analı babalı büyütsün
Sezeryan oldum.ben saoln tesekkurlerGeçmiş olsun güle güle büyütün bebeğinizinasıl geçti doğum gittiğiniz de açıklık ne kadardı merak ettim
Çokkkk sevindim herşey yoluna girmiş şükür Doğumun nasıl oldu kolay olmuştur inşaAllah ❤ yukarıda sezaryen oldum yazmışsın yeni fark ettim acil şifalar olsunEvet cikti umarm tekrar almazla4
Hey masallah ne yiyip ictiniz boyle bebeler dogurdunuz. Saglikli sihatli büyüt bebeginiKızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Allah hepinizi kurtarsın inşallah
Çok yüksek değil aslınds bu değerlerde sezeryan düşünmeleri tuhaf ama riske atmak istemiyor olabilirler haftasında olması müthiş zaten sağlıkla kolaylıkla geçer inşallahOh bebişlee geliyor maşallah. Hayırlısıyla sağ salim kavuşun.
Ben hala hastanedeyim. Tansiyon 14-10 13 -8 oralarda geziyor. Üç defa alfamet içiyorum. Düşmezse duruma göre sezeryan olabilirmiş. Bebeğim baş geliş ve gelişimi haftasında. Normal olsun çok istiyorum. Dualarım sizinle. Siz de bana dua edin.
Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsünDogdu bizim minik pasaaa3600 kilo oldu ama biraz solunmda sorun var diye kuveze aldilr getirdiler smdi iyiyiz sukur
Benim ilk hamileligim cok guzeldi ya 42.haftaya kadar hicbiryerime birsey olmadimakat gelişten bebeğin inşaAllah döner. benim baş geliş ama çektiğim ağrıların haddi hesabı Yok alıştım artık her gece karnım kaskatı ve taş gibi sert oluyor hep aynı korku ile doğuruyorum zannediyorum Bi de üstüne şimdi akciğer enfeksiyonum gribim eklendi ciğerim burnum hep dolu. İyice tırstım . Bi de bebek vurdukça canım çok yanıyor galiba bebek kemikleşiyor artık o yüzden bebeğin kıpırdaması bile bana batıyor diken gibi ☺ Ciddi acılar çekiyorum son ayımın böyle geçeceğini tahmin bile etmezdim hayatımda çekmediğim acılar çektim
Gözünüz aydin canim hosgelmis miniginKızlar 4 saat sonunda 2 cm açıklık artmadigi için sezeryana aldılar beni 3610 ve 53 cm merhaba dedi dünyaya minik oglum
Allah hepinizi kurtarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?