Güzelmiş ama kim yapıcak anlayan biri alsın tıpiği yönetsinEki Görüntüle 2282808
Benim bir onceki gebeligim devam edebilseydi bu grupta olacaktim..herseyin hayirlisi
Onlar boyle bir cizelge yapmislar..guzel aslinda
Fikir olmasi acisindan atiyim dedim
Ben hiç anlamam ki en acemiyi budunuz
Canım aynıyızBu arada benimle tiroid sorunum var kızlar benimki de düşüyor geçen sene kızımı kaybettiğim zaman öğrendim ama geç kalmıştım şimdi hamile kalınca direk dahiliye Dr na gittim geçen ay 0.900 dü bu ay 0.62 ye düşmüş sınır 0.57 Dr henüz sorun yok dedi ama yine de tırsıyorum
limon tuz maden suyu iyi geliyt banAArkadaşlar benim içim yanıyor resmen ne yapsam ıcım serınlemıyor Soguk su ıctım meyve yedım bana mısın demiyor basına böyle bırsey gelen var mı nasıl serınletıyor içini ya bana yardımcı olabılır mısnız ? Derdım hıç bıtmıyor ya
afiyet olsun.Teşekkür ederım hemen deneyeyım
Merhaba bende nifty test için yarın kan vereceğim. Rahimin neden yırtılma tehlikesi varSelam Kızlar. Herkese bebişleri hayırla kucağına almayı nasip etsin Allah. Ben kornual gebelik, (bir tür dış gebelik) gibi bir şey yaşıyorum ve tüm gebelik boyunca risk altındayım. Doğum da aynı şekilde riskli olacakmış. Bu hafta nifty testi için kan verdim, sonuçları bekliyorum. Şimdilik bebiş sağlıklı ama devamlı olarak rahimin yırtılma tehlikesi olduğundan aşırı dikkatliyim. Hiçbir şey yapmıyorum. Öylece bebişi bekliyorum. Bakalım nasıl gelecek yaramaz.
HERsey nasip kısmet meselesi... biz aciz kullar planlarız ama rabbimin planını yaşarıZ... hatta şöyle diyim kendımden örnek olsun kızım 3 bucuk yasındayken kardeş istedik araları 5 yaşa yakın olsun die bu benım planımdı ama dedıgım gıbı rabbım bana başka planlar yazmış kızım 7 yaşını doldurdu... arada 3 gebelık kaybı falan yani boşuna dememişler kul kurar kader güler dir... sen nıyetıne gırdıysen bence dene tatlım erteleme ama kızmı erkekmı ne senesi bilmemne çokta düşünmeKızlar ben de 2020 annesi olmayı planlıyorum, durum nasıl gidiyor.. 2020 kız senesi mi, erkek mi?
Evet ben acmistim ama mesaj geldi editorden. Baska bir baslikla birlestirildi diye. Ve oradaki mesaj yazma bölümü kapandi. Ben de anlamadim kafalarina göre konu sahibini degistirmisler. Cok da onemli degil. Maksat muhabbet:)Ben topigi acan kisiyi difabu diye biri olarak hatirliyorum ama yanlis mi hatirliyorum acaba
Size geri iade olmuyor mu ben hiç anlamıyorum konu açmak istiyorum ama sıfır bilgiEvet ben acmistim ama mesaj geldi editorden. Baska bir baslikla birlestirildi diye. Ve oradaki mesaj yazma bölümü kapandi. Ben de anlamadim kafalarina göre konu sahibini degistirmisler. Cok da onemli degil. Maksat muhabbet:)
Ben yaptırdım ama açken verdim kanı doktoruma da sormadım hiç aç mı tok mu veriliyor diye deHaftaya carsamba 12+3 te randevum var. Heyecanliyim tecrubeli olmama ragmen. 2li test icin kan aldiklarinda ac gitmeye vs gerek yoktu degil mi? Yaptiranlar yazabilir mi?
ben de randevu aldım ikili test için. Alırken de sordum açlık gerekmiyor dedi doktorum:)Haftaya carsamba 12+3 te randevum var. Heyecanliyim tecrubeli olmama ragmen. 2li test icin kan aldiklarinda ac gitmeye vs gerek yoktu degil mi? Yaptiranlar yazabilir mi?
Kan tahlili de mi istemediKızlar yaa herkes bi tahlil veriyo bi test yaptırıyo. Benim doktorum mu çok rahat ben anlamadım:s benden hiiiiç bi test tahlil vs istemedi bu zamana kadar. 10. Haftamdayım ne tiroid ne şeker ne başka bişey.. normal mi istememesi?
Sadece iki kez b hcg baktırmıştım başka kan tahlili istemediKan tahlili de mi istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?