2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

. Böyle ilginç ilginç bölümler bitirdim ❤Konaklama işletmeciliği, aşçılık, adalet . Şimdi de siyaset bilimleri ve kamu yönetimi 3. Sınıfa yeni başladım dgs ile geçtim ben Doğuma denk geldiğini bile isteye yne kayt yaptm canım belki olur da kazara bir iki dersi geçer kurtulurum dedim ya nasip bakalım . tarih veya çocuk gelişimi, bir sonraki düşündüğüm bölümler tabi artık bunu bitirebilirsem çocukla zor olur eminim

canım lavmanı nasıl yapıyorlar bana anlatır mısın ? Hİç bilmiyorum ve lavman yapılması zorunlu mu ? Ben hiç istemiyorum. MaşaAllah çok güzel bi Doğum olmuş darısı bize. Dikiş attılar mı? Doğum sancısı adet sancısının kaç katı? Başımıza ne gelecek bekliyorum öyle korkuyla.

Yan yatıyorsun ordan hemen veriyorlar coşkuyu bi şey hissetmiyorsun. Zorunlu değil. 2 doğumumda onlar yspti. Bu dogumda yapmiycaz dediler de özellikle ben istedim yapsınlar diye. Doğumda rahat olmak için. Önceki akşam kebap yemiştim de kabız olmuş gibi ıkınıyorsun çünkü. Tatsz bir durum yaşamak istemedim

Ya kizlar ne olucak bu goguslerin hali.. benim yaram yok sutum normal geliyor ama ozellikle sag gogsumun icinde acayip bir aci var emzirirken zorlanmaya basladim

evet 3 gun oldu dogum yapali. geldi sutum ama gogsum aşırı sisti tikandi çıkmıyor. her yerim agriyor yatamiyorum bile. bebek de tutamiyor zaten . dogumdan zor geldi bu bana (
şişlikten dolayıda tutamaz bebekler benımde öyle bazen bıberonla verıyorum uzun sure sağmıyorum taş gbi oluyor tutamıyor bence evdeki yöntemler işe yaramadıysa doktora gitmekte fayda var veya bir emzirme danışmanına sorun ben bir ebe takip ediyorun instagramda '' ebeaysee " kullanıcı adı bu evlere emzirme sıkıntısı olanlara vs gidiyor danışman mesaj at belki bir önerisi olabilir..

sağol teşekkür ederim tavsiye edermisin bana da

Lavman çok basit . Makati bölgene bir şişe sıvı sıkıyorlar 5 dk geçmeden bağırsak bosaliyor istemsiz şekilde
. Benim.ilk doğumum suni sancı ile olmuştu . Şöyle söyleyim kendi sancim suni sancinin yanında yok denecek kadar azmiş. Ama suni sancinin bir iyi yönü ıkınmalari güçlendiriyor . İlk doğumumda sancı anı zor doğum anı basitti. Bunda sancı anı çok kolay doğum anı birinciye göre hafif zordu. Çünkü kendi sancım ıkınma için biraz eksik kaldı ama becerdim çok şükür. Dr son anda biraz suni vereyim mi dedi ben yok dedim ısrarla .

hanımlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz ?yöntemleriniz neler dökülün

Yöntem mi o ne.. varsa bana da soyleyin.. bazen nerdeyse amuda kalkmadigim kaliyor uyumuyor bazende pıt diye uyuyor. Kendi kendine ayarladigi bir uyanik kalma suresi var bence o bitince kapatiyor kendi gibi

Yöntem mi o ne.. varsa bana da soyleyin.. bazen nerdeyse amuda kalkmadigim kaliyor uyumuyor bazende pıt diye uyuyor. Kendi kendine ayarladigi bir uyanik kalma suresi var bence o bitince kapatiyor kendi gibi
ya artık büyüyorlar desteklemezsek herhalde gece boyu uyanık kalıp en son bayılırlarsundan 3 4 gün öncesine kadar kendi kendine emip uyuyordu şimdi gündüzleri uyuyor ancak akşam ııhh gözler fal taşı

Bizde de oyle gunduz uyuyor aksam uyanik. Suan bitmis durumdayim. Uykuya direniyor resmen

Bizde de oyle gunduz uyuyor aksam uyanik. Suan bitmis durumdayim. Uykuya direniyor resmen
ben baya yarım saat 40 dk kadar yatağa yatırıp pış pış popoya yaptım başlarda direndi sonra sonra gözler gitti ağzı boskenn hep dil dışarda ağzını oynatıyor falan emzik verdim tabı bu öksürük gelince attı emziği pışpışa devam bu akşamlık fena değil derin uykuya dalmasa da becerdi uyumayı öksürmese rahat uyuyacak ama bazen sanki boğazına bırsey takılmış gibi boğazı yırtılırcasına öksürük geliyor yaa

N narantikibi 2 2kedi_1deli
Kızlar başta yatağına bırakıyordum kendisi uyuyordu. Hastanede alışmıştı, ne güzeldi o günler. Gaz Sancıları başladığından beri gaz çıkarmaya çalışırken sırtına masaj yaptığım esnada uyuyor. Bu 3 günlük trajediyi saymazsak son zamanlarda hep böyleydi. 3 gündür uyumuyor pek, acı ve gözyaşı dolu günler. Gaz sancısı yoksa yatağına yatırıp emzik veriyorum öyle uyuyor. Tabiki uykusu varsa uyuyor. Yoksa mümkün değil uyumuyor. O zaman da alıp oynuyorum, başrolde kendisinin olduğu masallar anlatırken çok heyecanlanıyorDoktor dedi ki geceyi gündüzü mutlaka ayırsın. Gündüzleri salona alıyorum, hava kapalıysa ışık açıyorum gündüzü anlasın diye, gece zaten odasındakapatıyorum ışığı, salona getirirsem de ana kucağının şapkasını kapatıp üstüne bir de örtü örtüyorum, karanlıkta kalsın. Uyumasa Bile öyle bırakıyorum karanlıkta. Eğer geceyle gündüzü ayırmazsa ileride de geceleri uyanık kalırmış, öyle alışırmış.

M MMihrimahh hayran kaldım sana. O kadar bölümü bitirmek ciddi bir başarı. Yıllardır bi bölüm daha okusam belki işime yarar diyorum, henüz kayıt yaptırmayı başaramadım. yüksek lisans desen hiç bana göre değil. Açıköğretim iyi olurdu, İstanbul üni’ye kaydolmayı planlıyorum yıllardır. Planlıyorum derken ciddi ciddi plan yapıyorum, her sene bölümleri araştırıyorum, bölüm seçiyorum? sınav dönemlerine bakıyorum. Henüz kayıt yaptırmayı başaramadım

Yatakta aglamadan duruyomu ki ben yataga bile koyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…