- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Aaa! Şok oldum. Her gün delicesine yiyorum. Belki de çocuğun ondan gazı çok. İyi ki yazdın.Kizlar biri cikolta yerine tahin helvasi demisti ya.. tahin ķesinlikle yasak dedi cocuk doktoru hem gaz hem alerji icin
geçmiş olsun cnm bebeğin nasıl ağrın sızın var mı şükür kucağına aldınSağolasın canım suyumuz azdı zaten bugün sıfırlanmış nerdeyse eve gönderemem bu şekilde dedi doktorum açıklık ta sıfır olunca mecbur sezeryan oldum
Aaa! Şok oldum. Her gün delicesine yiyorum. Belki de çocuğun ondan gazı çok. İyi ki yazdın.
. Böyle ilginç ilginç bölümler bitirdim ❤Belki belgesel izlemesi gelmiştir çocuğun
Süt damlat. Elini temiz yıkayıp serçe parmağının ucuyla gozpinarina dairesel hareketlerle masaj yap. Biraz bastırarak yapman gerekiyor
Hangi bölümleri okudun? Ben de edebiyat okuyorum ama bi dönem kayıt yapmadım doğum vakitlerine denk gelecek diye
Gözün aydın canım. Güle güle büyüt inşallah
Çok şükür bebeğim iyi ağrım var hem de fazlageçmiş olsun cnm bebeğin nasıl ağrın sızın var mı şükür kucağına aldın
canım lavmanı nasıl yapıyorlar bana anlatır mısın ? Hİç bilmiyorum ve lavman yapılması zorunlu mu ? Ben hiç istemiyorum. MaşaAllah çok güzel bi Doğum olmuş darısı bize. Dikiş attılar mı? Doğum sancısı adet sancısının kaç katı? Başımıza ne gelecek bekliyorum öyle korkuyla.Doğum hikâyemi anlatayım size. Zaten hafif sancılarım ve 2 cm açıklığım vardı. Gece 3 gibi 10 dk da bir anı gelmeye başladı ..sonra hemen 5 dakikalara indi. 4 buçuk gibi hastaneye vardım . 4 cm açıklık varmış hemen lavman yaptılar biraz bekledik 7 cm e çıktı . Sonra 8.5 cm oldu hızlı ilerledi şükür . Suni sancı istemedim sancılar dakikada 1 e düştü ıkınma isteği geldi . Hemen çatıya çıktım ve 4-5 ıkınmada doğdu . Sanci ani hiç zor değildi ama doğumda gücüm biraz eksik kaldı . Ama hiç karnıma fln bastirmadilar doğdu böcüğüm. 3200 ölçülmüstü 3410 gr doğdu. Darısı doğum bekleyenlere inşallah .
rabbim Acil şifalar versin kaçıncı bebiş seninÇok şükür bebeğim iyi ağrım var hem de fazlanormal doğum gibi değilmiş inşallah senin normal kısmet olur
canım lavmanı nasıl yapıyorlar bana anlatır mısın ? Hİç bilmiyorum ve lavman yapılması zorunlu mu ? Ben hiç istemiyorum. MaşaAllah çok güzel bi Doğum olmuş darısı bize. Dikiş attılar mı? Doğum sancısı adet sancısının kaç katı? Başımıza ne gelecek bekliyorum öyle korkuyla.
şişlikten dolayıda tutamaz bebekler benımde öyle bazen bıberonla verıyorum uzun sure sağmıyorum taş gbi oluyor tutamıyor bence evdeki yöntemler işe yaramadıysa doktora gitmekte fayda var veya bir emzirme danışmanına sorun ben bir ebe takip ediyorun instagramda '' ebeaysee " kullanıcı adı bu evlere emzirme sıkıntısı olanlara vs gidiyor danışman mesaj at belki bir önerisi olabilir..evet 3 gun oldu dogum yapali. geldi sutum ama gogsum aşırı sisti tikandi çıkmıyor. her yerim agriyor yatamiyorum bile. bebek de tutamiyor zaten . dogumdan zor geldi bu bana(
sağol teşekkür ederim tavsiye edermisin bana daYan yatıyorsun ordan hemen veriyorlar coşkuyu bi şey hissetmiyorsun. Zorunlu değil. 2 doğumumda onlar yspti. Bu dogumda yapmiycaz dediler de özellikle ben istedim yapsınlar diye. Doğumda rahat olmak için. Önceki akşam kebap yemiştim dekabız olmuş gibi ıkınıyorsun çünkü. Tatsz bir durum yaşamak istemedim
Lavman çok basit . Makati bölgene bir şişe sıvı sıkıyorlar 5 dk geçmeden bağırsak bosaliyor istemsiz şekildecanım lavmanı nasıl yapıyorlar bana anlatır mısın ? Hİç bilmiyorum ve lavman yapılması zorunlu mu ? Ben hiç istemiyorum. MaşaAllah çok güzel bi Doğum olmuş darısı bize. Dikiş attılar mı? Doğum sancısı adet sancısının kaç katı? Başımıza ne gelecek bekliyorum öyle korkuyla.
hanımlar bebeleri nasıl uyutuyorsunuz ?yöntemleriniz neler dökülün
ya artık büyüyorlar desteklemezsek herhalde gece boyu uyanık kalıp en son bayılırlarYöntem mi o ne.. varsa bana da soyleyin.. bazen nerdeyse amuda kalkmadigim kaliyor uyumuyor bazende pıt diye uyuyor. Kendi kendine ayarladigi bir uyanik kalma suresi var bence o bitince kapatiyor kendi gibi
ya artık büyüyorlar desteklemezsek herhalde gece boyu uyanık kalıp en son bayılırlarsundan 3 4 gün öncesine kadar kendi kendine emip uyuyordu şimdi gündüzleri uyuyor ancak akşam ııhh gözler fal taşı
ben baya yarım saat 40 dk kadar yatağa yatırıp pış pış popoya yaptım başlarda direndi sonra sonra gözler gitti ağzı boskenn hep dil dışarda ağzını oynatıyor falan emzik verdim tabı bu öksürük gelince attı emziği pışpışa devam bu akşamlık fena değil derin uykuya dalmasa da becerdi uyumayı öksürmese rahat uyuyacak ama bazen sanki boğazına bırsey takılmış gibi boğazı yırtılırcasına öksürük geliyor yaaBizde de oyle gunduz uyuyor aksam uyanik. Suan bitmis durumdayim. Uykuya direniyor resmen
ben baya yarım saat 40 dk kadar yatağa yatırıp pış pış popoya yaptım başlarda direndi sonra sonra gözler gitti ağzı boskenn hep dil dışarda ağzını oynatıyor falan emzik verdim tabı bu öksürük gelince attı emziği pışpışa devam bu akşamlık fena değil derin uykuya dalmasa da becerdi uyumayı öksürmese rahat uyuyacak ama bazen sanki boğazına bırsey takılmış gibi boğazı yırtılırcasına öksürük geliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?