2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dimi dimi koy kendı kendıne uyuyordu hoş hala geceleri uyandığında emzirip koyunca yıne uyuyor ama akşam uyanıkken o ilk uykuya geçiş önemli onu becerelirsek on numarabende dün akşam emziği sadece uyuyacağı vakıt mi versem uyku vaktı geldiğini anlar ilerde diye düşündüm gündüz emzik vemıyorm zaten eşim akşam gelince veriyor oyalansın dıye ama uyku arkadaşı gibi uyku emziği kullanabılırm işe yararsa denemek lazmevet bende karanlıkta uyutmaya dikkat ediyorum gece olduğunda sadeve bebeği göreyim diye gece lambası var uzakta gündüz zaten aydınlık bir akrabanın cocuğu göz bandıyla uyumaya alışmış gece gündüz onu takıp uyuyordu yoksa uykuya gecemıyor zor valla oylede..

2 2kedi_1deli N narantikibi
Bir de uyku eğitimi araştıracağım. Bir arkadasım uyku eğitimi seminerlerine gitmişti, çok rahat etmişti. seminere gidemem de okuyup araştıracağım.
benımde geçen yazı denk geldi de onu okuyunca aklıma geldi bu uyku düzeni işi yoksa beraber kucak kucak sarmaş dolaş gün gece boyu koynumda uyur kısaca işte aynı saatlerde yatırın yatağını bilsin ona uykuyu çağrıştıracak uyku arkadaşı ve bir ninni müzik vs seçin sabırlı olun sabah erken uyandırın falan ilk zamanlar uyuması 1 saati buluyordu pes etmeyin falan yazıyor araştırmak gerek

evet benim de son hafta azalmıştı hareketleri dr a gitmeyi bile düşündüm ama bir iki yine hareketini hissedince icim rahataldi gitmedim. bence sorun yoktur yerleri daraldi iyice ondandir

dun şişti zaten tam anlamiyla. gece oturarak uyudum oglum da sut gelmeyice sinirleniyo tutmuyo. slikon gogus ucuyla veriyorum zaten.ciplak hic tutamaz gerildi ucu kayboldu. cok sagolim bi bakayim o siteye

Bana da süt yapar dediler. Birileri komplo kuruyo olabilir. Gaz yapan şeyleri süt yapar diye kakalayıp dünyadaki tüm bebeleri gaz içinde kıvrandran bi topluluk var

Ahhhahaha bu cok mantikli. Analar rahat etmesin diye. Tahinsiz seyler yiyin... ben de ilk once, esim sekersiz seyler yiyim diye soyluyor diye dusunmustum ama tahin sevmedigimi bilir. Ben tahinli corek bile yemem. Tahin helvasini anca rakidan sonra firinda sutle yapmissam yerim . Doktor direk tahinli seyler demis siz dusunun.

Bana da süt yapar dediler. Birileri komplo kuruyo olabilir. Gaz yapan şeyleri süt yapar diye kakalayıp dünyadaki tüm bebeleri gaz içinde kıvrandran bi topluluk var
Bu örgüt kimse çıksın ortaya, teslim olsunlar, perişanız. Bir ara sarı leblebi süt yapar dediler, nefret ederim sarı leblebiden. o günlerde de sütüm az, kesilecek mi diye endişeliyim. Akşama kadar sarı leblebi yedim durdum. Sonradan fark ettim ki leblebi dediğimiz şey nohut, bebek gazman gibi oldu tabi, sabahı zor ettik
Her gün öküz gibi helva yiyordum. Sonra bu çocuk niye gazlı! 2 2kedi_1deli büyük sevaba girdin. Yazan parmakların dert görmesin arkadasım.

Emziği her gün vermiyorum ben. Bazen kibar feyzo’daki uykum yok diyen adile naşit gibi bakıyor, o zaman veriyorum. Uyku emziği iyi fikir, olabilir. Şu uyku işini düzenlemek lazım. Şimdilik her koşulda uyuduğu tek yer babasının göbeği göbeğe yattığı an uykusu yoksa da uyuyor.

Sabahladim ben yaaa uyumadi yine.. basliycam gece gunduz ayrimina. Gunduz disardaydik pusette pofur pofur uyudu aksam tabi zombi

R refikaaydin baba gobegi diye bi gercek var ama yapicak bisey yok. Bide besiklerimiz ayni mi ne :)

Aaa bu arada mujdemi isterrriiimmm.. sag tarafimdaki kaburgamin alti tekrar agrimaya basladi yani safra kesemin alindigi yer. Dunden beri hareketlerimi baya kisitladi

Sabahladim ben yaaa uyumadi yine.. basliycam gece gunduz ayrimina. Gunduz disardaydik pusette pofur pofur uyudu aksam tabi zombi
Gece gündüz ayrımına başla tabi ya! Ben başladım da nooldu dersen şimdilik hiçbir şey, bazen sabaha karşı 4’te uyanıyor, geceymiş biraz daha uyuyayım demiyor. Takılıyor 8’e kadar. Ama ileride faydasını göreceğimi düşünüyorum. Ümitliyim.
Dün gece 12 buçukta banyo yaptırıp yatırdım. Gece biraz rahat uyudu. Artık banyoyu gece yaptırıcam.

Basliycam gece gunduz ayrimina derken orda ünlem vardi orda bide buyuk harf

Aaa yeni bi bilgi daha rezene gibi ucucu yaglar barindiran bitkiler önerilmiyormus. Kanserlesmeye sebebiyetmis. Damyskitchen i takip edin o da yeni dogum yapti

Arkadaşlar tebrik mesajı yollayan herkese teşekkür ederim.Biz hastanedeyiz bebeğim morarıyor nefesi kaçıyor gibi oluyor tahlil EKG istediler çok korkuyorum aranızda yaşayan varmı bu durumu

Nefesi gidiyor suratı morarıyor ters çevirip sırtına vurdum üç beş saniye oluyor çok korkuyorum şuan tahlil bekliyoruz ama ağlıyorum.37+3 doğduk ama üç hafta geri 34 haftalıkla uyumlu küçük olduğundan olabilir mi.Yarın doktor kontrolümüz var EKG de yarın çekilecekmiş

Merhaba herkese, 2 ocak’ta anne oldum cok sukur, bir oglum oldu. Allah herkesin evladini korusun. Ilk zamanlar cok zor gecti ama alismaya basladim, sadece hala emzirirken zorlaniyorum biraz gogus uclarimdan dolayi. Dayanilmayacak bir agri degil ama yine de rahatsiz ediyor. Insallah ona da alisiriz. Yalniz sutum yetmiyor, oglum da doymuyor kontrolunde kilo kaybetmeye basladigi icin doktor mama takviyesi verdi. Icinizde ayni durumda olan var mi? Sut artirmak icin neler yapiyosunuz?

Apne olduğunu düşünüyorum. Deniz’e oluyordu 31+2’de doğdu. Vaktinde doğan çok çocuğa da olduğunu gördüm yoğun bakımda. 1-2 gün hastanede kalıp çıkıyorlardı. Düzelmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Bugün öğrendik ki tahinli şeyler gaz yapıyor ebebekten mom’s tea diye bir şey almıştım, onu arka arkaya 2 bardak içince sütüm artıyor. Yeşil soğan dereotu marul.. hepsi sütümü arttırdı. En çok arttıran ve anında etki eden şey kimyon rezene anason karışımı çay oldu. Hepsini demleyip 1-2 kupa içiyorum, bi sonraki beslenmede cop cop emiyor

Safta kesesi alındıktan sonra ne ağrısı ki bu? Geçmezse bi doktora gösterirsin, belki dikiş yerleri ağrıyordur. Rejimin yırtıldığı yerin ağrısını hala çekiyorum, hep orası ağrıyor. İnş önemli bir şey yoktur.
Şimdi tekrar okudum da gece gündüz ayrımına başlamışsın haklısın. Allah kurtarsın kardeşim inş bugün güzel uyur.
Beşiklerimiz aynı olabilir, çilekten almıştım. Sen de ordan aldın galiba.

emziğe karşı değilim ama ağlamıyor kendı oyalanıyor dıye hıc aklıma bıle gelmiyor o yuzden uykudan uykuya verırsem uykuyu bılır tabı ınsallah amin hayaller hayatlar farklı oluyor demekki bebeler hep göbekçi bızımkıde aaynı bende fotoğraf atmak için girmiştim senınkıne denk geldim cok minnoş tatlı denizbuda bizden olsun

ben yaşadım benım bebeğime oldu hemde çok defa ama en son uzun bir süre nefessiz kaldı mosmoru geç siyaha yakın oldu yuzu zar zor nefes aldı ambulans cagırdk o derece uzun nefes alamadı 1 gece acılde 1 gece servıste kaldık sonuc tıkansa bıle saturasyon düşmüyormuş sıkıntı yok prematüre henuz gelişmediği için dediler zamanla geçti tıkanmadı çok şükür evet insan çok korkuyor tıkandığında ama hemen yüz üstü çekivip sırtını mıncıklar gibi yapıp biraz da hafif hafif parmakları vurunca geçiyor tam emmeyi öğrenene kadar dikkatli emzirip hemen müdahale edilecek malesef biraz zaman gerekiyor ekg değilde ciğer filmi çekmişlerdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…