Gecmis olsun canim Allahim anali babali büyütmeyi nasip etsin sonunda boyle olacakti demekki hayırlısı buymus uzulme iyi olmaya calis merak ettik seni gözün aydın saglikla büyüt pitircigi isallahKizlar merhaba yazdıklarınızı okuyamadım tam ama ben sabah 5 gibi yatış yaptım hiç açıklık yoktu ama suyum geliyordu sürekli pembe renkte suni sancı taktılar öğle 12 ye kadar 1 cm açıklığın oldu 1 günü bilir dediler bu sancı da daha artacak dediler ve sürekli alttan muayene beni yordu bende sezeryan istedim öğle 12 de sezeryana aldılar bebeğime kavuştum şuanda sütum az geliyor başka bir sıkıntım yok Allah a şükür sürekli emziriyorum. Oğlum 3 kilo150 Gr çak tatlı Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayi. Yani suni sanciyi da beklesem açıklığın çok olamayacaktı o kadar zahmeti çektikten sonra yine sezeryana alacaklardı
Isallah hayırlısıyla istedigin gibi ilerler hersey cok uzn sürmeden sag salim kucagina alırsın nerakda birakma benide bekliyorum iyi haberlerini canimben yok mok derken,
Kanlı nişanım da geldisancım yok ama.
Bir an diyorum ki uykusuzluk yorgunlukta zordur tabi ama Rabbim hayırlısıyla kucağıma alayımda uykusuzda kalırım sorun değil suan saten stresden hic uyuyamiyorum gözlerim acıyor artik ama yok Allahim sanada yardim etsin anali babali saglikla buyutmayi nasip etsinDoğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Bizim bugün 20. Günümüz ve bı geve uyumama yemini etmiş gibi. Uykusuzluktan ben bitabp düştüm o hala direniyor
maşaAllah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla almışsın bebişini şükür.bu sabah bana da suni sancı verecekler kendi sancım çok az.sanki benim doğumum da sezaryene doğru gidiyor . Acele mi ediyorum acaba bekleseydim kendi sancım gelir miydi . Bebeğimin beklenen Doğum tarihi 25 ocak , ama artık içeride onu riske atmaya korkuyorum hareketleri azaldı çünkü takip de edemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versinKizlar merhaba yazdıklarınızı okuyamadım tam ama ben sabah 5 gibi yatış yaptım hiç açıklık yoktu ama suyum geliyordu sürekli pembe renkte suni sancı taktılar öğle 12 ye kadar 1 cm açıklığın oldu 1 günü bilir dediler bu sancı da daha artacak dediler ve sürekli alttan muayene beni yordu bende sezeryan istedim öğle 12 de sezeryana aldılar bebeğime kavuştum şuanda sütum az geliyor başka bir sıkıntım yok Allah a şükür sürekli emziriyorum. Oğlum 3 kilo150 Gr çak tatlı Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayi. Yani suni sanciyi da beklesem açıklığın çok olamayacaktı o kadar zahmeti çektikten sonra yine sezeryana alacaklardı
Canım bekleseydin biraz daha beni muayene ettiler o tetikledi suyum geldi ondan yatış yaptım bu muayene işi en büyük etken oldu sezeryan i secmemde. Açıklık vardı ama sende ben 0 açıklıkla gittim. Hayırlı haberler alırız inşallah canım sendendemaşaAllah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla almışsın bebişini şükür.bu sabah bana da suni sancı verecekler kendi sancım çok az.sanki benim doğumum da sezaryene doğru gidiyor . Acele mi ediyorum acaba bekleseydim kendi sancım gelir miydi . Bebeğimin beklenen Doğum tarihi 25 ocak , ama artık içeride onu riske atmaya korkuyorum hareketleri azaldı çünkü takip de edemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin ☺ Umarım normal doğururum beniçok bağırtıyolar muayenede çok canım acıyor.
Hadi dualarimiz seninle canim hayirli haberlerle gel saglikla al bebisini kucagina sezeryana dogrida gitse nasipmis de olur yapacak birsey yokki hersey evlatlarimiz icin bende istemem ama olirsada Allahtan onlar tehlikede olmasinlardamaşaAllah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla almışsın bebişini şükür.bu sabah bana da suni sancı verecekler kendi sancım çok az.sanki benim doğumum da sezaryene doğru gidiyor . Acele mi ediyorum acaba bekleseydim kendi sancım gelir miydi . Bebeğimin beklenen Doğum tarihi 25 ocak , ama artık içeride onu riske atmaya korkuyorum hareketleri azaldı çünkü takip de edemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin ☺ Umarım normal doğururum beniçok bağırtıyolar muayenede çok canım acıyor.
Baya olmus açıklık maşallah yenimi oldu sabahtan berimi Allah yardimcin olsun bugün mubarek günEpidueali vurdurdum kızlar 6 cm açıklık. DUalarınızı eksik etmeyin
Ben gitmedimki bir belirti bekliyorum gitmek icin yani sık sanci su nisan oyle birsey iste
Epidueali vurdurdum kızlar 6 cm açıklık. DUalarınızı eksik etmeyin
Sıfır açıklığın sonu sezeryan dedi bana doktorum ama bişey diyemem yine de. Benim sıfır açıklık tam ziyade başka sorunlar vardıCanım bekleseydin biraz daha beni muayene ettiler o tetikledi suyum geldi ondan yatış yaptım bu muayene işi en büyük etken oldu sezeryan i secmemde. Açıklık vardı ama sende ben 0 açıklıkla gittim. Hayırlı haberler alırız inşallah canım sendende
Allah yardımcın olsun M MMihrimahh bir nefeste inşallahEpidueali vurdurdum kızlar 6 cm açıklık. DUalarınızı eksik etmeyin
Sıfır açıklığın sonu sezeryan dedi bana doktorum ama bişey diyemem yine de. Benim sıfır açıklık tam ziyade başka sorunlar vardı
Cok tesekkur ederim isallah oyledir suan saten rutin islerime bakiyorum halilari topladim supurup siliyorum sonrada bi dus alırım bakalim Rabbim neler gösterecek nasip dua 3din tez zamanda saglikla herkez kucagina alsin bende dahil isallahSenin de nişanın gelmiş. Ama nişan geldi diye hastaneye gidilmez. Dogumun yakın canım. Rahatına bak güzelce dinlen. Acele etme vaktinde gelecek demek ki
Bir sonraki mesajın doğurdum kızlar olacak. Hadi allah güç versin. 6cm olmuşsun gerisi hızlı gelir
Evet biri daha eklendi doguramayan aramiza hosgeldin canim bir umutla bende 38 haftadan beri kizimi bekliyorum cunku o zamandan beri sancilarim var ama acilma yok nasip beklemekte artik isallah seninki bari 40 olunca gelir39+2 oldum ve 5 günüm kaldı. Oğlumun hiç gelmeye niyeti yok. Dün kontrolüm vardı bebek henüz kanala girmemiş. Başı aşağıda şükür ama kanala girmeye niyeti yok gibi. Dün akşam hüngür hüngür ağladım ben doğuramayacağım galiba dedim. Her şeyi güzel ve sağlıklı şükür ama benim dayanacak gücüm kalmadı. Her yerim ağrıyor ve gün geçtikçe ağrılarım artıyor. 5 gün içindd doğum olmazsa sezeryan isteyeceğim
Evet biri daha eklendi doguramayan aramiza hosgeldin canim bir umutla bende 38 haftadan beri kizimi bekliyorum cunku o zamandan beri sancilarim var ama acilma yok nasip beklemekte artik isallah seninki bari 40 olunca gelir
Afiyet bal seker olsun canim benim faydasi olmaz olurmu bak size birsey diyecem ilk kizimda bi ablamda demisti bana bunu inanmamistim kuru yagli seyin sute faydasi olurmu demistim ama on yargili oldugumu o zaman anladim patlamis misirin süt yapip hemde gaz yapmadigini söylesem ne dersiniz hic akliniza gelirmi denemenizi tavsiye ederim birde o sut yapmaz bu yapar gibi dusunmeyelimde hepsi sifa olsun diyelim cunku herkezin sut hormonu sut uretimi farkli neyin yarayacagini bilemeyiz kizlarM MMihrimahh ee gozun aydin beklenen gün gelmis..
Arkadaslar dun evde bi tepsi sekerpare vardi, bugun yok... hükümsüzdür. :))) güldugume bakmayin cok utaniyorum.. gereksiz un ve seker yuklemesinden baska bisey degil yaptigim. Sütede hic bir faydasi yok. Ama normal bir yemek hazirlayacak vakitte yok gecistirip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?