2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hep cevre etkiliyir saten ama bence normal olana kadar sansini dene bekle derim sezeryanda daha cok zorlanirsin gerci ben kendi acimdan dusunuyorum cunku yazin bi ameliyatim daha var o yuzden sabretmeye çalışıyorum babamda diyor biz dokuz doguruyoruz diye

Ben de güya misafirlere hazırlık olsun diye yapıyorum ama hepsini ben gömüyorum. Neyse sekerpateden 2 tane kaldi.onu hakladim. Kekim var portakalli cevizli tarcinli

Ama böyle gitmez. Kilo almadım sanırım ama veremedim de. Karnım büyümüş bile olabilir. Bugün güya dikkat edicem dedim bakalım ne kadar edebilicem

Suni sancıya kalırsam sezeryanı tercih edeceğim. Suni sancı daha kötü diyorlar. Şu 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum

Ben inanmiyorum seker kesinlikle faydali degil. Aksine cok zararli ve gaz yapiyor bebege. Ben basindan beri tatli tuketiyorum sutum var onda sıkınti yok ama sutte besleyeci birsey olmuyor. Kalorisi az bebek sık acikiyor ve bu yuzden normalden cok memede kalip huysuzlasiyor. Sut doyurucu olsa daha az huysuzluk ve daha iyi besin saglaniyor. Ben o kadar emzirmeme ragmwn az kilo aldi bebegim mecbur fazla kalori alabilsin diye mamada veriyoruz. Tam doyamadigi icin deri uykuya gecemiyor

Benim de ilk aldığım emziği almadı şimdi phillips avent ultra air aldım onu emiyor tabi çabuk yorulup bırakıyor ağzından düşüyor bazen kıyameti kopartıyor o zaman da Deneye deneye bulacağız miniklerin beğenesini

Afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun da diyeceğim de terlikle kovalarsın beni canın istiyorsa ye boşver her yediğinde pişman olmaktansa keyfine bak vücut ihtiyaç doyuyordur emziriyoruz enerjimiz azalıyor hepimiz yiyoruz merak etme yemiyorum diyen yoktur.

O zaman ne yapmali anne karninda nasil beslediysek simdide onlarimi yememiz gerekiyor acaba emzirirken

Doktora sormuştuk benim bebe de çok hıçkırıyordu, midesi genişliyormuş. Güzel bir şeymiş. Bunu rivayet sanıyordum, değilmiş. Hıçkırık tutunca biraz emziriyorum, geçiyor. Bir arkadaşım çay kaşığıyla su veriyormuş. Kaynamış içme suyu tabiki. Geçiriyor dedi. Denemedim.

Kızlar kanguru alsam mı? Almalı mıyım? Kullanışlı bir şey mi? Kaç aya kadar kullanılır? Bebek anneye bağımlı olur mu ileride. Pahalı da bir şey. Daha evvelden deneyen varsa be bilgilendirebilirse çok makbule geçer.

M MMihrimahh nihayet be! Annesi Kafayı yemeden gelsin Minnak. O Otimoti ye takılıyordum da sana bulaşamadım, bayağı stres olmuştun. 31 hafta süren hamileliğimle bebek doğduktan sonraki süreci kıyaslandığımda kesinlikle hamileliğin daha zor bir dönem olduğuna kanaat getirdim. Allah doğurmayan tüm arkadaşları bir avazda kurtarsın.

Günlerdir baklaya gömiyorum. Yemek sepetinden sipariş veriyorum, yarım kilo cevizli yarım kilo fıstıklı bi haftada 2 kilo baklava yemişim. Bu böyle gitmez diyerek fındık ezmesi aldım demin. Hemen kaşıklamaya başladım. Kavanozun yarısı gitmiş neden böyle oldum hiç anlamıyorum. Şerbetli tatlıları hiç sevmezdim. Tatlı severdim ama hafif sütlü tatlılar yerdim veya kahvenin yanına azıcık çikolata. Hamileliğimde kilo almadım, Doğumdan sonra 4 kilo aldım.

M MMihrimahh hadi gözün aydın canım doğurmuşsundur inşallah

O Otimoti benim yavruda emzik tutmuyo nuk almıştım tutmadı.bibs aldık onuda almadı.ikisinide 2 kere emip atıyo.diğer oğlumda chicco silikon emzik kullanmıştım bi de onu deniycem

Kızlar gaz işi 2 gündür iyi gibi bizde çok şükür sürekli ağlaması kesildi.nurse harveys şurup ve metsil damla aldım beslenmeden önce metsil sonra şurup veriyorum 3 kez.
Bir de R refikaaydin muskatıda aldım onuda çaya ekliyorum hangisi işe yaradı bilmiyorum

O zaman ne yapmali anne karninda nasil beslediysek simdide onlarimi yememiz gerekiyor acaba emzirirken

Aynen oyle. Saglikli ogun yemek lazim. X xemax dedigi gibi vucut ihtiyac duyuyor oyuzden yiyoruz ama faydali degil. Emzirmek cok enerji harcatan bisey oldugu icin ihtiyac duyuyoruz vucut yaktigi kaloriyi almaya calisiyor. Keske duzgun ogun duzgun yemek yiyebilsek.. emzirirken ictiginiz kompostalara bile seker koymayin

Ahh canim ben daha emzirmeye gelemedim icerde emiyo hala kordon vasitasiyla 40 hafta 2 gunluk ama yok belirti verse yine iyo oda yok

Suni sancıya kalırsam sezeryanı tercih edeceğim. Suni sancı daha kötü diyorlar. Şu 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum

Suni şancı abarttiklari gibi bir şey değil. Suni 'den kaçmak için sezaryen olunmaz. Başka sebeplerin varsa o ayrı tabii

Ben de güya dikkat ediyorum. Yemeğin ardından humana çayım ile 1 dilim kek yiyeyim dedim sanırım 4 dilim oldu. 3 şekerpare de tabakta vok yalniz kslmisti biliyon muuu

Muskat uyku yapıyor ayrıca bebeğin kafası güzel oluyor. İlaçlar denizde ilk 2 kullanımda biraz işe yaradı, sonra tırt.. bakalım kaç gündür büyük gaz atağı yaşamadı. Şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…