Hep cevre etkiliyir saten ama bence normal olana kadar sansini dene bekle derim sezeryanda daha cok zorlanirsin gerci ben kendi acimdan dusunuyorum cunku yazin bi ameliyatim daha var o yuzden sabretmeye çalışıyorum babamda diyor biz dokuz doguruyoruz diyeKuzenim babamla konuşurken gonca daha doğurmadı mı demiş, babam da o doğurmadı da biz dokuz doğurduk demiş
Şu 5 gün geçsin sezeryan olacağım. Beklemenin bir anlamı yok. Ailemde sezeryan doğum yapan çok kişi var. Olurum kurtulurum. Gün geçtikçe ağrılarımın artmasından bıktım. Sürekli ağlayasım geliyor. Peçeteyle dolaşıyorum resmen.
Ailemin de ilk torunu olacağı için heyecan ve sabırsızlık daha yüksek. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Yeter ki oğlum sağlıkla doğsun...
M MMihrimahh ee gozun aydin beklenen gün gelmis..
Arkadaslar dun evde bi tepsi sekerpare vardi, bugun yok... hükümsüzdür. :))) güldugume bakmayin cok utaniyorum.. gereksiz un ve seker yuklemesinden baska bisey degil yaptigim. Sütede hic bir faydasi yok. Ama normal bir yemek hazirlayacak vakitte yok gecistirip duruyorum
Hep cevre etkiliyir saten ama bence normal olana kadar sansini dene bekle derim sezeryanda daha cok zorlanirsin gerci ben kendi acimdan dusunuyorum cunku yazin bi ameliyatim daha var o yuzden sabretmeye çalışıyorum babamda diyor biz dokuz doguruyoruz diye
Afiyet bal seker olsun canim benim faydasi olmaz olurmu bak size birsey diyecem ilk kizimda bi ablamda demisti bana bunu inanmamistim kuru yagli seyin sute faydasi olurmu demistim ama on yargili oldugumu o zaman anladim patlamis misirin süt yapip hemde gaz yapmadigini söylesem ne dersiniz hic akliniza gelirmi denemenizi tavsiye ederim birde o sut yapmaz bu yapar gibi dusunmeyelimde hepsi sifa olsun diyelim cunku herkezin sut hormonu sut uretimi farkli neyin yarayacagini bilemeyiz kizlar
Benim de ilk aldığım emziği almadı şimdi phillips avent ultra air aldım onu emiyor tabi çabuk yorulup bırakıyor ağzından düşüyor bazen kıyameti kopartıyor o zaman daKızlar bebekleriniz emzik tutuyor mu ? Benimki nuk u hic almadi. aventn bir emziğini almıştım onu 3-4dk anca tutuyor sonra atıyor. Ogurmedigi için alacağını düşünüyorum da doğru emziği bulmam gerek sanırım. Çikonun kauçuk emziğini kullanan var mı? Kokuyor diyorlar. Bir de bibs kullanan varsa ondan da yorum alayım. Sırf renkleri için hepsini alasim var gerçi de
Afiyet bal şeker olsunM MMihrimahh ee gozun aydin beklenen gün gelmis..
Arkadaslar dun evde bi tepsi sekerpare vardi, bugun yok... hükümsüzdür. :))) güldugume bakmayin cok utaniyorum.. gereksiz un ve seker yuklemesinden baska bisey degil yaptigim. Sütede hic bir faydasi yok. Ama normal bir yemek hazirlayacak vakitte yok gecistirip duruyorum
O zaman ne yapmali anne karninda nasil beslediysek simdide onlarimi yememiz gerekiyor acaba emzirirkenBen inanmiyorum seker kesinlikle faydali degil. Aksine cok zararli ve gaz yapiyor bebege. Ben basindan beri tatli tuketiyorum sutum var onda sıkınti yok ama sutte besleyeci birsey olmuyor. Kalorisi az bebek sık acikiyor ve bu yuzden normalden cok memede kalip huysuzlasiyor. Sut doyurucu olsa daha az huysuzluk ve daha iyi besin saglaniyor. Ben o kadar emzirmeme ragmwn az kilo aldi bebegim mecbur fazla kalori alabilsin diye mamada veriyoruz. Tam doyamadigi icin deri uykuya gecemiyor
Ayy suni sanciyla kendi sancindan daha cabuk acilman oluyor ben suniye raziyim 4 saatte dogum yapmıştım her turku sanci cekilecek saten sonu selamet isallahSuni sancıya kalırsam sezeryanı tercih edeceğim. Suni sancı daha kötü diyorlar. Şu 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Doktora sormuştuk benim bebe de çok hıçkırıyordu, midesi genişliyormuş. Güzel bir şeymiş. Bunu rivayet sanıyordum, değilmiş. Hıçkırık tutunca biraz emziriyorum, geçiyor. Bir arkadaşım çay kaşığıyla su veriyormuş. Kaynamış içme suyu tabiki. Geçiriyor dedi. Denemedim.Kızlar ben de 15 ocakta doğum yaptım. Malum evde bir de 3 yaşında abi olunca çok fırsat bulup yazamadım. Benim kız her emzirmeden sonra muhakkak hıçkırıyo. Karnımdayken de çok hıçkırıyordu. Normal mi acaba?
Günlerdir baklaya gömiyorum. Yemek sepetinden sipariş veriyorum, yarım kilo cevizli yarım kilo fıstıklıBen de güya misafirlere hazırlık olsun diye yapıyorum ama hepsini ben gömüyorum. Neyse sekerpateden 2 tane kaldi.onu hakladim. Kekim var portakalli cevizli tarcinli
Ama böyle gitmez. Kilo almadım sanırım ama veremedim de. Karnım büyümüş bile olabilir. Bugün güya dikkat edicem dedim bakalım ne kadar edebilicem
O zaman ne yapmali anne karninda nasil beslediysek simdide onlarimi yememiz gerekiyor acaba emzirirken
Ahh canim ben daha emzirmeye gelemedim icerde emiyo hala kordon vasitasiyla 40 hafta 2 gunluk ama yok belirti verse yine iyo oda yokAynen oyle. Saglikli ogun yemek lazim. X xemax dedigi gibi vucut ihtiyac duyuyor oyuzden yiyoruz ama faydali degil. Emzirmek cok enerji harcatan bisey oldugu icin ihtiyac duyuyoruz vucut yaktigi kaloriyi almaya calisiyor. Keske duzgun ogun duzgun yemek yiyebilsek.. emzirirken ictiginiz kompostalara bile seker koymayin
Suni sancıya kalırsam sezeryanı tercih edeceğim. Suni sancı daha kötü diyorlar. Şu 5 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Günlerdir baklaya gömiyorum. Yemek sepetinden sipariş veriyorum, yarım kilo cevizli yarım kilo fıstıklıbi haftada 2 kilo baklava yemişim. Bu böyle gitmez diyerek fındık ezmesi aldım demin. Hemen kaşıklamaya başladım. Kavanozun yarısı gitmiş neden böyle oldum hiç anlamıyorum. Şerbetli tatlıları hiç sevmezdim. Tatlı severdim ama hafif sütlü tatlılar yerdim veya kahvenin yanına azıcık çikolata. Hamileliğimde kilo almadım, Doğumdan sonra 4 kilo aldım.
Muskat uyku yapıyor ayrıcaM MMihrimahh hadi gözün aydın canım doğurmuşsundur inşallah
O Otimoti benim yavruda emzik tutmuyo nuk almıştım tutmadı.bibs aldık onuda almadı.ikisinide 2 kere emip atıyo.diğer oğlumda chicco silikon emzik kullanmıştım bi de onu deniycem
Kızlar gaz işi 2 gündür iyi gibi bizde çok şükür sürekli ağlaması kesildi.nurse harveys şurup ve metsil damla aldım beslenmeden önce metsil sonra şurup veriyorum 3 kez.
Bir de R refikaaydin muskatıda aldımonuda çaya ekliyorum hangisi işe yaradı bilmiyorum
Benim de sistiKızlar iyi akşamlar sezeryan doğum yaptım ayaklarım cok şişti böyle bir sorun yaşayan oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?