- 29 Kasım 2019
- 134
- 226
- 18
- 30
Neko’nun doğumdan itibaren kullanılabilen kangurusunu aldım. 300-400 civarıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdilik evde takıyoruz, bizimki gayet mutlu içinde. Kendisi sürekli viyaklama halinde kucak istediğinden mutfaktan su bile almaya gidemediğim anlarda kurtarıcı oluyor. Şuan için aldığım en mantıklı şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben gezmeli tatil sevenlerdenim. Almamın en büyük nedeni oydu. Antik kentlerde bebek arabası sürmek imkansıza yakın bana kalırsa. Hoş AVM’ye bile bebek arabasıyla gidildiğinde asansör beklemek zorunda kalma olayı da bana zor geliyor. Kanguru çok daha pratik geliyor bana. Market alışverişinde aynı anda hem market hem bebek arabası sürmeye çalışan bir kadın görmüştüm. Bebek arabasının içinde de vızıldayan bir çocuk. Cinnetine ramak kalmıştı, o an almaya karar vermiştimKızlar kanguru alsam mı? Almalı mıyım? Kullanışlı bir şey mi? Kaç aya kadar kullanılır? Bebek anneye bağımlı olur mu ileride. Pahalı da bir şey. Daha evvelden deneyen varsa be bilgilendirebilirse çok makbule geçer.
Bence almalısın. Ben oğlum için almıştım. Çok kullandık. Çoğunlukla eşim kullandı ama çok geziyorsanız tatillerde filan da kurtarıcı oluyor. Şimdi kızımda da aynı kanguruyu kullanacağız. Boba 4g diye bir marka. Verdiğimiz paranın hakkını verdi.Kızlar kanguru alsam mı? Almalı mıyım? Kullanışlı bir şey mi? Kaç aya kadar kullanılır? Bebek anneye bağımlı olur mu ileride. Pahalı da bir şey. Daha evvelden deneyen varsa be bilgilendirebilirse çok makbule geçer.
Herkes muskatın işe yaradığını söylüyor sanırım. Ben de aldırayım bari. Daha önce hiç kullandığım bir malzeme değildi. Muskatı nasıl alıyorsunuz tane olarak mı? Her defasında rendelemekle uğraşmak istemiyorum öğütülmüş alsam işe yarar mı sizce? Rezene ve kimyon tohumu almıştım aktardan onu karıştırıp içiyorum hergün. İçine muskat da ekleyim.
Evet doğru, hiç sevmem gezmeyi.R refikaaydin gordugun gibi gezenler aliyor sana gerek yokbenimde isime yarar demekki iyi bari.
Hickirik icin ben 1 damla limon veriyorum. Verebilirsin demislerdi iyi geliyor. Benim ki artik emerkende hickiriyo
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun en yakın zamanda geçer inşallah üzülmeyinHenüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Ağlama kuzum, şimdi güçlü olman bol bol süt vermen lazım ki iyileşsin minnak. Çok iyi bakarlar yoğun bakımda. Senden benden iyi bakıyorlar emin ol. Hayırlısıyla geçecek bunlar. Süt sağmaya bak ki erken gelsin sütün.Henüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Neden agliyorsunki birsey yok onda hayirlisi olsun sag salim dogumunu yapmışsın ya ona şükredelim duzelir her yenidoganda oluyor sarilik benim bebegim karacigerinde yag ile dogmustu simdi cok şükür iyi kotu dusunme ağlama iyi olur dualarımız onunlada isallah sen iyisin demiHenüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Henüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Galiba sira bana geliyir suan tuvalaette ne kahverengi deyim ne yesil bir akinti geldi galiba halada oluyor ped koydum sulu gibi asıl nisan bu galiba ilk defa gordum cunku kahverengi desem degil kirmizi desem degil pembe desem degil tarif edemiyorum resim cekip gostermekde istemedim kusura bakmayin simdi asıl sorum acilma oldukcami geliyir bu tıkaç nişan benim acilmam olmadığı icin merakimi mazur görün
Geçmiş olsun canım iyileşir üzülme bak gelmiş dünyaya maşallah sen nasılsın ?Henüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Gozun aydin simdiden evet bi boslama varki rahim agzinda mukus dusmus o nisandir ama. Gitmek icin su yada siklasan sancilari beklemelisinGaliba sira bana geliyir suan tuvalaette ne kahverengi deyim ne yesil bir akinti geldi galiba halada oluyor ped koydum sulu gibi asıl nisan bu galiba ilk defa gordum cunku kahverengi desem degil kirmizi desem degil pembe desem degil tarif edemiyorum resim cekip gostermekde istemedim kusura bakmayin simdi asıl sorum acilma oldukcami geliyir bu tıkaç nişan benim acilmam olmadığı icin merakimi mazur görün
Gozun aydin dun sabirsizlik ile beklerken bak dogurdun bile uzme kendini iyi olur insallah bebeginHenüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Arkadaşım ve bir akrabam da suni sancı aldı ama ikisininde hiç açılması olmadı. Saatler sonra mecburi sezeryana aldılar. Onu yaşamak istemiyorum. Hayırlısı olsun canım.Ayy suni sanciyla kendi sancindan daha cabuk acilman oluyor ben suniye raziyim 4 saatte dogum yapmıştım her turku sanci cekilecek saten sonu selamet isallah
Benim kuzuda 1 hafta kaldı canım.yanımda olmadığı için bende çok üzüldüm ama öyle güzel bakıp ilgilendiler ki her görmeye gittiğimde daha iyi olduğu için şükrederek çıkar oldum.bebeğin daha iyi olucakHenüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?