2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Neko’nun doğumdan itibaren kullanılabilen kangurusunu aldım. 300-400 civarıydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdilik evde takıyoruz, bizimki gayet mutlu içinde. Kendisi sürekli viyaklama halinde kucak istediğinden mutfaktan su bile almaya gidemediğim anlarda kurtarıcı oluyor. Şuan için aldığım en mantıklı şeylerden biri olduğunu düşünüyorum. Ben gezmeli tatil sevenlerdenim. Almamın en büyük nedeni oydu. Antik kentlerde bebek arabası sürmek imkansıza yakın bana kalırsa. Hoş AVM’ye bile bebek arabasıyla gidildiğinde asansör beklemek zorunda kalma olayı da bana zor geliyor. Kanguru çok daha pratik geliyor bana. Market alışverişinde aynı anda hem market hem bebek arabası sürmeye çalışan bir kadın görmüştüm. Bebek arabasının içinde de vızıldayan bir çocuk. Cinnetine ramak kalmıştı, o an almaya karar vermiştim Benim aldığım model 36 aya kadar kullanılabiliyor. Ama yürümeye başladıktan sonra kucakta olmak isteyeceklerini pek sanmıyorum.

Bence almalısın. Ben oğlum için almıştım. Çok kullandık. Çoğunlukla eşim kullandı ama çok geziyorsanız tatillerde filan da kurtarıcı oluyor. Şimdi kızımda da aynı kanguruyu kullanacağız. Boba 4g diye bir marka. Verdiğimiz paranın hakkını verdi.

Herkes muskatın işe yaradığını söylüyor sanırım. Ben de aldırayım bari. Daha önce hiç kullandığım bir malzeme değildi. Muskatı nasıl alıyorsunuz tane olarak mı? Her defasında rendelemekle uğraşmak istemiyorum öğütülmüş alsam işe yarar mı sizce? Rezene ve kimyon tohumu almıştım aktardan onu karıştırıp içiyorum hergün. İçine muskat da ekleyim.

Tane olarak var bende, rendelemiyorum hemen bicakla traslar gibi aliveriyorum minik parca. Benimde kimyonum toz rezene anason hepsini demliyorum 3 kasik ona geri kalani bana

R refikaaydin gordugun gibi gezenler aliyor sana gerek yok benimde isime yarar demekki iyi bari.

Hickirik icin ben 1 damla limon veriyorum. Verebilirsin demislerdi iyi geliyor. Benim ki artik emerkende hickiriyo
Evet doğru, hiç sevmem gezmeyi. Tatil dediğin malak gibi yatmak, sadece denizde yüzmek ve dondurma almak için kalkmak demek markette, mahallede, adliyede filan kullanmak için ucuz yollu bir şey alabilirim belki. İyi bir şey 300 civarı, 140 liraya kadar tek başıma takabileceğim bir şey bulursam alayım madem.

Selamlar hanımlar nasılsınız iyisiniz inşallah benim dikişlerden ip sarkıyor böyle mi atılıyor bu dikiş eriyen değil mi acaba birde dikişin üstünde şişlik olmuş sizde nasıl oldu nasıl geçti? hepimiz uysukuz savaş veriyoruz resmen gerçekten yorucu bazen hiç geçmicek gibi hissediyorum bazen de kızıma bakıp kıyamıyorum... Ama gerçekten yorucu... Psikolojik boyutuda yoruyor fiziksel olarakta yoruluyoruz allah yardımcımız olsun.

Henüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun en yakın zamanda geçer inşallah üzülmeyin

Henüz mesajlarınız ı okuyamadım bebeğimi küvöze aldılar ben 0 pozitif bebek b pozitif ten kaynaklı sarılık olmuş değeri çok yükselmiş aldılar bebeğimi çok ağlıyorum dua edin
Ağlama kuzum, şimdi güçlü olman bol bol süt vermen lazım ki iyileşsin minnak. Çok iyi bakarlar yoğun bakımda. Senden benden iyi bakıyorlar emin ol. Hayırlısıyla geçecek bunlar. Süt sağmaya bak ki erken gelsin sütün.

Neden agliyorsunki birsey yok onda hayirlisi olsun sag salim dogumunu yapmışsın ya ona şükredelim duzelir her yenidoganda oluyor sarilik benim bebegim karacigerinde yag ile dogmustu simdi cok şükür iyi kotu dusunme ağlama iyi olur dualarımız onunlada isallah sen iyisin demi

Galiba sira bana geliyir suan tuvalaette ne kahverengi deyim ne yesil bir akinti geldi galiba halada oluyor ped koydum sulu gibi asıl nisan bu galiba ilk defa gordum cunku kahverengi desem degil kirmizi desem degil pembe desem degil tarif edemiyorum resim cekip gostermekde istemedim kusura bakmayin simdi asıl sorum acilma oldukcami geliyir bu tıkaç nişan benim acilmam olmadığı icin merakimi mazur görün

Hadi geçmiş olsun. Ağlayacak bir şey yok canım. Sarilik bu geçer hemen. Hemen hemen hepimizin bir Yoğun Bakım macerası oldu. Gerçi seninki belki odanda yanındadır. Ama bak çok şükür hepsi iyi yanımızda. Sen de toparla kendini. BeBise mutlu anne laxim

Nişanla açılmanın olup olmadığını anlayamazsın. Belki vardır belki de yok. Sen su ya da şancı bekleyeceksin canim

Geçmiş olsun canım iyileşir üzülme bak gelmiş dünyaya maşallah sen nasılsın ?

Gozun aydin simdiden evet bi boslama varki rahim agzinda mukus dusmus o nisandir ama. Gitmek icin su yada siklasan sancilari beklemelisin

Gozun aydin dun sabirsizlik ile beklerken bak dogurdun bile uzme kendini iyi olur insallah bebegin

Ayy suni sanciyla kendi sancindan daha cabuk acilman oluyor ben suniye raziyim 4 saatte dogum yapmıştım her turku sanci cekilecek saten sonu selamet isallah
Arkadaşım ve bir akrabam da suni sancı aldı ama ikisininde hiç açılması olmadı. Saatler sonra mecburi sezeryana aldılar. Onu yaşamak istemiyorum. Hayırlısı olsun canım.

Sanırım nişanın gelmiş oh ne güzel Rabbim sağlıkla evladına kavuşmayı nasip etsin inşaallah

Benim kuzuda 1 hafta kaldı canım.yanımda olmadığı için bende çok üzüldüm ama öyle güzel bakıp ilgilendiler ki her görmeye gittiğimde daha iyi olduğu için şükrederek çıkar oldum.bebeğin daha iyi olucak gözün aydın hayırlı olsun yeni bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…