2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benım çözümüm ise gazın üstüne üstüne gidin bebek ne kadar gaz dolarsa o kadar rshat cıkarıyor gözlemlerim bu yönde tabı bu Mert için geçerlidün ohh bir güzel mercimek çorbasını götürdüüm tabak tabak bugün tü tü maşallah öncekine göre daha rahattı daha öncede demiştim kurubaklagil yediğim zamanlar daha iyiydi bir ara yapayım diye benım bebe gazlı şeyler sevıyor galıbaişin şakası bılemiyorum tabı henüz bir çözüme ulaşamadım ne yersem gazlı benden ne zamsn bebeğe geçiyor yediğim o yüzden bugün yiyip yarın mı takıp etcm aynı gün mü vs vs bakalım gazları kolayca cıksın diiyp iyi geceler diliyorum 1 saat uyuyayım benımkı kalkar

Bilmiy9rum canım. Araştır öyle dene. Ama seyrelterek kullanılıyormuş su ya da bebe yağıyla. Birer damla topuklara. Karnında deneme istersen. Ne bileyim ya senin tasarrufun artik
yok direk karnına süremem ben bir araştıryaım bırde doktora sorayım bazen doktorlarda sevebılıyor böyle yöntemleri bakalım

Bendende bugun aynisi geldi baya arastirdim birsey bulamadim tam takmayim diyorum birseh cikiyor takacak ya

Yarın sabah Doğuma gidiyorum bana dua edin kızlar sancım az olduğu için suni sancı verecekler . bu gece yatış verdiler kabul etmedim sabah yatıcam

Hadi bakalım. Ne zaman ne zaman dedin aha işte doğuruyorsun allah yardımcın olsun. Inşallah çok kolay bir doğum olur. Haberdar et bizi de

Noldu canim nisaninmj geldi onu bugun bende arastirdim bende merak ediyorum suan
sancım çok az çıkıyor . Nişanım gelmiş dr dedi. Kan falan yoktu bu nasıl nişansa artık. Yalnız ilk önce devlet hast aciline gitmiştim bizim eve yakın diye , orda 2 cm açıklık doğumun başlamış yatış verelim dediler, ben kendi hastanemde doğurucam dedim imza atıp kendi hastaneme gittim orda açıklığı 1 cm ölçtüler .nst bağladılar hafif sancı çıktı sabah gel yatıralım dediler aslında onlar da gece yatıralım dedi biz istemedik

Yarın sabah Doğuma gidiyorum bana dua edin kızlar sancım az olduğu için suni sancı verecekler . bu gece yatış verdiler kabul etmedim sabah yatıcam
Dualarim seninle kuzum ama neden suni sanci niye gittinki hastaneye suyun falanmi geldi isallah sag salim kucagina alirsin

Iyi etmissin simdi heyecandan uyuyamazsinda isallah sabaha kadar kendi sancinla dogum yaparsin suan nasil sancin

Dualarim seninle kuzum ama neden suni sanci niye gittinki hastaneye suyun falanmi geldi isallah sag salim kucagina alirsin
günüm doldu dolcak bebeğin hareketleri çok azalmıştı panik oldum o yüzden gittik hastaneye, kontrolümün de çok uzaktı günü , bekleyemezdim riske atmayalım Bi kontrol ettirelim dedik eve yakın diye ilk devletin kadın Doğum hastanesine gittik 2cmaçılma dediler özel kendi hastanemde 1 cm dediler neden böyle farklı ölçtüler . Bir de silinme iyi dediler ne demekse

NormAl akıntıdan çok farklıydı aşırı yoğun koyu kalındı bu ne dedim hayret ettim hem de 4-5 parça geldi saatler aralığıyla
Bugun benimde oyle oldu altima bez koyuyordum doldu yogun internete baktim birsey bulamadim sümük gibi afedersin yogun her lavaboya gittigimde geldi sarimsi baya mukus gibi iste kan yok diyede umursamadim agrim saten kasiklarimda kac gundur var bide vajinamda

Bana göre hiç sancı yok Şuanda vurup kfayı yatıcam cnm
Masallah bende oyle diyebilirim normal agrilar var yani oda bebegin baskısı diyorum hareketleride azaldi hareket ettikcede baski acı oluyor bazen sertlesiyor saten ben uyuyamiyorum ya valla Rabbim seninde yardımcın olsun işallah saglikla al kucagina kendine geldiginde haber ver burdan merak ederim @aydınsn arkadasida merak ettim ama nasil oldu diye yazmadi hala birsey isallah oda kurtulmuatur hayirlisiyla darisi bana bir ben kaldim galiba o anda akliniza gelirsem banada dua edin

Ben gitmedimki bir belirti bekliyorum gitmek icin yani sık sanci su nisan oyle birsey iste
ben yok mok derken,
Kanlı nişanım da geldi sancım yok ama.

Kizlar merhaba yazdıklarınızı okuyamadım tam ama ben sabah 5 gibi yatış yaptım hiç açıklık yoktu ama suyum geliyordu sürekli pembe renkte suni sancı taktılar öğle 12 ye kadar 1 cm açıklığın oldu 1 günü bilir dediler bu sancı da daha artacak dediler ve sürekli alttan muayene beni yordu bende sezeryan istedim öğle 12 de sezeryana aldılar bebeğime kavuştum şuanda sütum az geliyor başka bir sıkıntım yok Allah a şükür sürekli emziriyorum. Oğlum 3 kilo150 Gr çak tatlı Allah isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayi. Yani suni sanciyi da beklesem açıklığın çok olamayacaktı o kadar zahmeti çektikten sonra yine sezeryana alacaklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…