- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
yok direk karnına süremem ben bir araştıryaım bırde doktora sorayım bazen doktorlarda sevebılıyor böyle yöntemleri bakalımBilmiy9rum canım. Araştır öyle dene. Ama seyrelterek kullanılıyormuş su ya da bebe yağıyla. Birer damla topuklara. Karnında deneme istersen. Ne bileyim ya senin tasarrufun artik
Noldu canim nisaninmj geldi onu bugun bende arastirdim bende merak ediyorum suankızlar nişan pembe veya kanlı gelmek zorunda mıdır ?
Bendende bugun aynisi geldi baya arastirdim birsey bulamadim tam takmayim diyorum birseh cikiyor takacak yaKızlar bu nişan denen şey kanlı olmak pembe olmak zorunda mı ? Kapkalın koyu sarı lastik kıvamından 3-4 parça mukus sümük tabakası geldi geceden beri. Hayatımda böyle akıntı gelmemişti bu nişan olabilir mi ?
Yarın sabah Doğuma gidiyorum bana dua edin kızlar sancım az olduğu için suni sancı verecekler. bu gece yatış verdiler kabul etmedim sabah yatıcam
sancım çok az çıkıyor . Nişanım gelmiş dr dedi. Kan falan yoktu bu nasıl nişansa artık. Yalnız ilk önce devlet hast aciline gitmiştim bizim eve yakın diye , orda 2 cm açıklık doğumun başlamış yatış verelim dediler, ben kendi hastanemde doğurucam dedim imza atıp kendi hastaneme gittim orda açıklığı 1 cm ölçtüler .nst bağladılar hafif sancı çıktı sabah gel yatıralım dediler aslında onlar da gece yatıralım dedi biz istemedikNoldu canim nisaninmj geldi onu bugun bende arastirdim bende merak ediyorum suan
Dualarim seninle kuzum ama neden suni sanci niye gittinki hastaneye suyun falanmi geldi isallah sag salim kucagina alirsinYarın sabah Doğuma gidiyorum bana dua edin kızlar sancım az olduğu için suni sancı verecekler. bu gece yatış verdiler kabul etmedim sabah yatıcam
Iyi etmissin simdi heyecandan uyuyamazsinda isallah sabaha kadar kendi sancinla dogum yaparsin suan nasil sancinsancım çok az çıkıyor . Nişanım gelmiş dr dedi. Kan falan yoktu bu nasıl nişansa artık. Yalnız ilk önce devlet hast aciline gitmiştim bizim eve yakın diye , orda 2 cm açıklık doğumun başlamış yatış verelim dediler, ben kendi hastanemde doğurucam dedim imza atıp kendi hastaneme gittim orda açıklığı 1 cm ölçtüler .nst bağladılar hafif sancı çıktı sabah gel yatıralım dediler aslında onlar da gece yatıralım dedi biz istemedik
NormAl akıntıdan çok farklıydı aşırı yoğun koyu kalındı bu ne dedim hayret ettim hem de 4-5 parça geldi saatler aralığıylaBendende bugun aynisi geldi baya arastirdim birsey bulamadim tam takmayim diyorum birseh cikiyor takacak ya
Sakin ol sadece kucagina almayi düşün hatta gelmiyorsa uykun dus al egzersiz yap rahatla sancin cogalsinki suni alma isallahYarın sabah 7 de yatış yapçaklar hatta şimdi yat dediler imza atıp yok dedim sabah olmaz bu gece bana kızlar sancım var hafif .
günüm doldu dolcak bebeğin hareketleri çok azalmıştı panik oldum o yüzden gittik hastaneye, kontrolümün de çok uzaktı günü , bekleyemezdim riske atmayalım Bi kontrol ettirelim dedik eve yakın diye ilk devletin kadın Doğum hastanesine gittik 2cmaçılma dediler özel kendi hastanemde 1 cm dediler neden böyle farklı ölçtüler . Bir de silinme iyi dediler ne demekseDualarim seninle kuzum ama neden suni sanci niye gittinki hastaneye suyun falanmi geldi isallah sag salim kucagina alirsin
Sen ne yaptın hastaneye gittin mi sana ne dedilerSakin ol sadece kucagina almayi düşün hatta gelmiyorsa uykun dus al egzersiz yap rahatla sancin cogalsinki suni alma isallah
Bugun benimde oyle oldu altima bez koyuyordum doldu yogun internete baktim birsey bulamadim sümük gibi afedersin yogun her lavaboya gittigimde geldi sarimsi baya mukus gibi iste kan yok diyede umursamadim agrim saten kasiklarimda kac gundur var bide vajinamdaNormAl akıntıdan çok farklıydı aşırı yoğun koyu kalındı bu ne dedim hayret ettim hem de 4-5 parça geldi saatler aralığıyla
Ben gitmedimki bir belirti bekliyorum gitmek icin yani sık sanci su nisan oyle birsey isteSen ne yaptın hastaneye gittin mi sana ne dediler
Bana göre hiç sancı yok Şuanda vurup kfayı yatıcam cnmIyi etmissin simdi heyecandan uyuyamazsinda isallah sabaha kadar kendi sancinla dogum yaparsin suan nasil sancin
Masallah bende oyle diyebilirim normal agrilar var yani oda bebegin baskısı diyorum hareketleride azaldi hareket ettikcede baski acı oluyor bazen sertlesiyor saten ben uyuyamiyorum ya valla Rabbim seninde yardımcın olsun işallah saglikla al kucagina kendine geldiginde haber ver burdan merak ederim @aydınsn arkadasida merak ettim ama nasil oldu diye yazmadi hala birsey isallah oda kurtulmuatur hayirlisiyla darisi bana bir ben kaldim galiba o anda akliniza gelirsem banada dua edinBana göre hiç sancı yok Şuanda vurup kfayı yatıcam cnm
Bugun benimde oyle oldu altima bez koyuyordum doldu yogun internete baktim birsey bulamadim sümük gibi afedersin yogun her lavaboya gittigimde geldi sarimsi baya mukus gibi iste kan yok diyede umursamadim agrim saten kasiklarimda kac gundur var bide vajinamda
ben yok mok derken,Ben gitmedimki bir belirti bekliyorum gitmek icin yani sık sanci su nisan oyle birsey iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?