- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
yok dışarı cıkık olmuyor ellediğinde yumuşak içine göçebilen bir yer en azından benm bebeğiminki böyle
Ya tümden görüşmeyi kes ya da sen de onlar gibi çirkefles. içine atıp canını sıkma da bırak onlar sıkılsin.
Bıngıldak dışarı çıkık olmaz canim. Dokununca gocuklugu hissedersin. Görünüşte çok göçükse susuz kalmis olabilir
Benimki de isilik döktü. Vücuda yayıldı bayağı. Ne kremi kullanıyorsun?
Canım çok geçmiş olsun. Sinir stres yapma hepsi düzelecek merak etme.
gözle görünür sekılde yok elleyınce anlaşılıyor
Kızlar götürdük hastaneye normal dediler. Susuz kalmış olabilir yazıyor dedik internette o bir hafta sonra anlaşılır 1 hafta sonrs tekrar getirebilirsiniz dedi. Bizim kızın saçlarınında maşallahı var hiç gözükmüyor sadece dokununca hissettim bir tuhaf geldi ama korkulucak bir durum yokmuş şükürDoyunca duzelmistir bence de
Ooo benimki devede kulakmis o zaman 1 tanecik ictim sadece aksam. Hemen etki ediyo mu ki acaba
Bizim ilk banyo tam bir faciaydı göbeği daha düşmemişti kaynana da normalde aynı evin içinde yardım etmekten kaçıyor ama ben de zerre yardım istemiyorum zaten o dikişli hallerle ben baktım bebeğime bugünler bana vız gelir tırıs gider ilk banyoda çocuk gergin biz gergin kız öyle bir ağlıyor ki kadını gırtlaklıcaktım ikinci banyosunda kv kp le kavga edince bahanesi bu yani yoksa diğer asıl amaç beni yalnız bırakmak ne yapçam diye ki evde yemekte yaptım kızımada baktım deredim de topladımda neyse ikinci banyosunda kimse yoktu biz yine biraz gerildik eşimle ama sonuçta kesinlikle daha zevkliydi kız çok ağlamadı sonunda çok ağladı ama çok üşümüştü altına bez bağlamadan kucsklamıştım üstümü ben de çıkarttım benim vücut ısımla ısındı ama zevkliydi bu kv varken tam bir işkence bide gelince diyoki neden beni beklemediniz kızın ağzına sabun felan kaçırmadınız inşallah diyene düşünceliler maşallah maşallahbenım kv de cocuk ilk geldiğinde ben kontrole götürmeden yıkamayacaktım 5.gün kontrol bizimki eşimi ara ay siz daha hıc cocugu yıkamadınız mı o cocugun gun aşırı yıkanması lazım da vır vır dırdır eşim işten arıyor annem gelsin yıkayın cocugu dedim ne var daha ne oldu cıkalı ne bu acele koştur koştur gelecek bebeği yıkayacakmış dedim gelmesin istemiyorm ayrıca kış vaktı gün aşırı cocuk mu yıkanır yaz olsa anlarım kışın haftada 2 dedim ama yookk kv geldi bir akşam ben odadayım hala tembih ediyor ki siz gün aşırı yıkayın dıye kusura bakma dedim eşime ben cocugu hasta edemem eti ne budu ne eve gelmiş 1800 gr tirtir yavrum manyak mı ne o gün yıkadık ama eşimle beraber kimseye gerek yok şimdide haftada 2 kere yıkıyorum doktora da sordu eşim gün aşırı yıkayalım mı dıye hayır haftada 2 yeter dedi aldı ağzının payını yoksa eşimde gün aşırı yıkamaya zorlayacaktı anası dedi ya sanki kanun cıkardı gibi nıye erkekler boyle ya annelerinin her dediği doğru gibi davranıyorlar tamam ilk cocuğumuz olabılır ama salak mıyız yanı okuyup öğrenirsin danışırsın kafana yatıyorsa yaparsın üf sinirlendim yıne...hee bır de ben akşam gündüz farketmez ne zaman müsaitsek ne zaman mert keyifliyse o zaman yıkıyoruz kv haberı var mı bu durumdan bılmem bılse onada karışır takıntı hurafe şeyleri cok onunda..oh tek yıkayabılıyorsun ne guzel işte kıskanmışlar besbelli bıze ihtiyacı yok dıye
2 2kedi_1deli Ya benim kızın da yüzü fosur fosur oldu. Kırmızı nokta nokta hep. Geçti mi sizinki? Nasıl geçti geçtiyse. Ay yediğim içtiğimden mi oldu ki
2 2kedi_1deli Ya benim kızın da yüzü fosur fosur oldu. Kırmızı nokta nokta hep. Geçti mi sizinki? Nasıl geçti geçtiyse. Ay yediğim içtiğimden mi oldu ki
bebegim köpüklü kaka yapıyor. netten baktim laktoz intorelansi olabilir yazıyor. dr a götürmeli miyim? sut alerjisi varsa bu nasil biliniyor ?
Şimdi kızlar şu bıngıldak meselesi ile ilgili ortada bir göçüklük var bıngıldak böyle mi olur dışarı çıkık olması gerkemşyor mu sizinkilerde böyle mi
ne düşünceliler maşallah maşallahbenım kv de cocuk ilk geldiğinde ben kontrole götürmeden yıkamayacaktım 5.gün kontrol bizimki eşimi ara ay siz daha hıc cocugu yıkamadınız mı o cocugun gun aşırı yıkanması lazım da vır vır dırdır eşim işten arıyor annem gelsin yıkayın cocugu dedim ne var daha ne oldu cıkalı ne bu acele koştur koştur gelecek bebeği yıkayacakmış dedim gelmesin istemiyorm ayrıca kış vaktı gün aşırı cocuk mu yıkanır yaz olsa anlarım kışın haftada 2 dedim ama yookk kv geldi bir akşam ben odadayım hala tembih ediyor ki siz gün aşırı yıkayın dıye kusura bakma dedim eşime ben cocugu hasta edemem eti ne budu ne eve gelmiş 1800 gr tirtir yavrum manyak mı ne o gün yıkadık ama eşimle beraber kimseye gerek yok şimdide haftada 2 kere yıkıyorum doktora da sordu eşim gün aşırı yıkayalım mı dıye hayır haftada 2 yeter dedi aldı ağzının payını yoksa eşimde gün aşırı yıkamaya zorlayacaktı anası dedi ya sanki kanun cıkardı gibi nıye erkekler boyle ya annelerinin her dediği doğru gibi davranıyorlar tamam ilk cocuğumuz olabılır ama salak mıyız yanı okuyup öğrenirsin danışırsın kafana yatıyorsa yaparsın üf sinirlendim yıne...hee bır de ben akşam gündüz farketmez ne zaman müsaitsek ne zaman mert keyifliyse o zaman yıkıyoruz kv haberı var mı bu durumdan bılmem bılse onada karışır takıntı hurafe şeyleri cok onunda..oh tek yıkayabılıyorsun ne guzel işte kıskanmışlar besbelli bıze ihtiyacı yok dıye
Bende denemeyi düşünüyorum. Sütüm var ama yetiyor mu bilemiyorum 5. Gün muayenesinde henüz artıya geçmemişti o beni panikletti biraz. Aslında sağlık ocağında ilk on günde bekleriz doğum kilosuna ulaşmasını dedi hemşire. Yüzümüz ve gözlerimizin içi sarı onu atlatmak için sürekli emziriyorum kaka da günde 3.4 kez yapıyor.
Uzunkollu çıtçıtlı body üstü tulum giyiyor sadece. Ondan değildir yani muhtemelen
elektrikli çalıştırıyoruz ama benım doktorum haftada 2 gün dedi odayı öncesinde ısıtmaya başlayıp giydikten sonra bıle 10 15 dk beklediğim halde tirtir titriyordu zaten kansızlık varmış kan takvıyesı yapılmıştı ben kışın mesela pazartesi yıkadık perşembe 3.gün yıkamış oluyorum yazın tabıkı daha sık yıkayacağım bazen baktım kirlenmiş tabıkı gün tutmuyorum yıkıyoruzYalniz bu konudaki yorumum su benim kendi doktorum ve tum doktor arkadaslarim premature dogsa dahi gerekirse eve ufo alip hergun yikiycaksin demislerdi. Ben 2 gunde bir yikiyorum. Bide sanirim 10 gunden beri tek basima yikiyorum yani 2.600 falan ilk tek yikadigimda. Hatta simdi lavabonun altina sokup yikiyorum
valla en guzeli eşinle yıkamak kimseyle yoramam kafamı hoş benmkı bazen düzgün yıkamıyorsun cocugu bol şampuan dök diyor yeteri kadar kullanıyorm koca insan gibi bir dünya nasıl dökeyim zaten kurutuyor gibi geliyor cıldını bana beceremiyoruz dıyecek ki anası gelsın yıkasın bebek bu yano senın benm gıbı kırı mı var kı kese tutayım vucuduna delirmişBizim ilk banyo tam bir faciaydı göbeği daha düşmemişti kaynana da normalde aynı evin içinde yardım etmekten kaçıyor ama ben de zerre yardım istemiyorum zaten o dikişli hallerle ben baktım bebeğime bugünler bana vız gelir tırıs gider ilk banyoda çocuk gergin biz gergin kız öyle bir ağlıyor ki kadını gırtlaklıcaktım ikinci banyosunda kv kp le kavga edince bahanesi bu yani yoksa diğer asıl amaç beni yalnız bırakmak ne yapçam diye ki evde yemekte yaptım kızımada baktım deredim de topladımda neyse ikinci banyosunda kimse yoktu biz yine biraz gerildik eşimle ama sonuçta kesinlikle daha zevkliydi kız çok ağlamadı sonunda çok ağladı ama çok üşümüştü altına bez bağlamadan kucsklamıştım üstümü ben de çıkarttım benim vücut ısımla ısındı ama zevkliydi bu kv varken tam bir işkence bide gelince diyoki neden beni beklemediniz kızın ağzına sabun felan kaçırmadınız inşallah diye
geçen kızımı sincapım diye seviyorum deme öyle diyo o melake ümüğünü sıkıvercem Birgün artık eskisi kadar muhattap olmuyorum aynı evin içinde görüşmüyorum onla böyle bile daha huzurlu
Bence bir damla bile yeter zaten aman ağzına kaçtı kaçmadı mevzusu var en iyisi daha az dediğin gibi şu küvette yıkama olayı mantıklı bizde filenin üstünde yıkıyoruz ama üşüyor suda kalsa üşümez bi dahakine öyle deneyelimvalla en guzeli eşinle yıkamak kimseyle yoramam kafamı hoş benmkı bazen düzgün yıkamıyorsun cocugu bol şampuan dök diyor yeteri kadar kullanıyorm koca insan gibi bir dünya nasıl dökeyim zaten kurutuyor gibi geliyor cıldını bana beceremiyoruz dıyecek ki anası gelsın yıkasın bebek bu yano senın benm gıbı kırı mı var kı kese tutayım vucuduna delirmişönceden filenin üzerinde yıkıyorduk şimdi küvetiini doldurup suyun içine sokuyoruz yüzer gibi daha rahat ve hiç ağlamıyor öteki türlü ağlıyordu bence sizde öyle bır deneyın derm hem rahatlıyor bebek suda
Bende de var o kv felan kızım diye seviyor çıldırıyorum ama annem diyince sorun yokilk defa eşimle yikadim bebegi o kadar rahat ettim ki. ne kadar ses varmış ya tepemde. șimdi de bebegi kıskanma durumlarım başladı. kafayi yicem. cok degisik bi insan oldum.
Granül kullanıyorum ama kendi kıyafetlerimi normal deterjanla yıkıyorum. Yüzünün uyurken omzuma yasladığı taraf daha kızarık. Ondan olduğunu düşünüyorum ama. Doktor kontrolümüze kadar Allerset dışındakileri komple deneyeyim ben bir. Teşekkür ettimYapsa yapsa sut urunleri yapiyimus yada iste buyuk bas hayvan eti falan. Cunku ben tatlidan cikolatan oldu herhalde dedim. Ama allerset verdi doktor 5 gun gunde 4 damla birde mustelanin bi kremini kullan dedi nemlendirme icin pahali biraz. Gerci bence kremle alakasi yok sadece bebe yagi surme bebekler icin olan guzel bi nemlendirici sur bide iste ilac kullandik biz. Ayrica uni baby deterjan kullaniyoduk biraktirdi doktor. Granul deterjana gectik duru aldim ben ve cift durulama yapmami istedi. Bide kesinlikle yünlu seyler giydirme dedim ayrica cok kat kat giydirmekte iyi gelmiyor.
sabunun köpüğü olur ya onun gibi ayni. kakanin rengi sari amaYa bide kopuklu kaka derken. Kakasinda beyaz beyaz seyler mi goruyosun.. yani sarinin icinde beyaz noktalar var gibi nasil kopuklu
insani deli ediyolar ya bizimkinin sesi de o kadar cirtlak ki bebegim korkacak. sessizlik lazim diyoruz, benim tarzim bu diyor tam gerizekaliBende de var o kv felan kızım diye seviyor çıldırıyorum ama annem diyince sorun yoksevimsiz kadın benim ondan heralde yani şöyle geçen sincapım diye seviyorum kızı deme diyo melek o cadı dedim geçen deme kızıma diyo ben de derim çünkü benim kızım dedim sinirlede bir kahkaha patlattım yukarıdan bi şeyler diyor hiç takmadım hani kıskandıracak şeyler yapıyor sanane benim kızımı nasıl sevdiğimden hadsiz
Granül kullanıyorum ama kendi kıyafetlerimi normal deterjanla yıkıyorum. Yüzünün uyurken omzuma yasladığı taraf daha kızarık. Ondan olduğunu düşünüyorum ama. Doktor kontrolümüze kadar Allerset dışındakileri komple deneyeyim ben bir. Teşekkür ettim
sabunun köpüğü olur ya onun gibi ayni. kakanin rengi sari ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?