2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok dışarı cıkık olmuyor ellediğinde yumuşak içine göçebilen bir yer en azından benm bebeğiminki böyle
gözle görünür sekılde yok elleyınce anlaşılıyor
Doyunca duzelmistir bence de

Ooo benimki devede kulakmis o zaman 1 tanecik ictim sadece aksam. Hemen etki ediyo mu ki acaba
Kızlar götürdük hastaneye normal dediler. Susuz kalmış olabilir yazıyor dedik internette o bir hafta sonra anlaşılır 1 hafta sonrs tekrar getirebilirsiniz dedi. Bizim kızın saçlarınında maşallahı var hiç gözükmüyor sadece dokununca hissettim bir tuhaf geldi ama korkulucak bir durum yokmuş şükür

Bizim ilk banyo tam bir faciaydı göbeği daha düşmemişti kaynana da normalde aynı evin içinde yardım etmekten kaçıyor ama ben de zerre yardım istemiyorum zaten o dikişli hallerle ben baktım bebeğime bugünler bana vız gelir tırıs gider ilk banyoda çocuk gergin biz gergin kız öyle bir ağlıyor ki kadını gırtlaklıcaktım ikinci banyosunda kv kp le kavga edince bahanesi bu yani yoksa diğer asıl amaç beni yalnız bırakmak ne yapçam diye ki evde yemekte yaptım kızımada baktım deredim de topladımda neyse ikinci banyosunda kimse yoktu biz yine biraz gerildik eşimle ama sonuçta kesinlikle daha zevkliydi kız çok ağlamadı sonunda çok ağladı ama çok üşümüştü altına bez bağlamadan kucsklamıştım üstümü ben de çıkarttım benim vücut ısımla ısındı ama zevkliydi bu kv varken tam bir işkence bide gelince diyoki neden beni beklemediniz kızın ağzına sabun felan kaçırmadınız inşallah diye
geçen kızımı sincapım diye seviyorum deme öyle diyo o melake ümüğünü sıkıvercem Birgün artık eskisi kadar muhattap olmuyorum aynı evin içinde görüşmüyorum onla böyle bile daha huzurlu

Bende denemeyi düşünüyorum. Sütüm var ama yetiyor mu bilemiyorum 5. Gün muayenesinde henüz artıya geçmemişti o beni panikletti biraz. Aslında sağlık ocağında ilk on günde bekleriz doğum kilosuna ulaşmasını dedi hemşire. Yüzümüz ve gözlerimizin içi sarı onu atlatmak için sürekli emziriyorum kaka da günde 3.4 kez yapıyor.

39+2 ikindinden beri kusma isteği vardı.Aksam 10 dk bir ağrı girmeye başladı.Sonra hafif nişan dediğimiz şey geldi.Hastaneye gittik,1.5 açılma dendi.Geri eve geldik :) Bakalım nasıl olacak, inşallah herkes hayırlısındsn bebisini sağ Salim kucağına alır.

2 2kedi_1deli Ya benim kızın da yüzü fosur fosur oldu. Kırmızı nokta nokta hep. Geçti mi sizinki? Nasıl geçti geçtiyse. Ay yediğim içtiğimden mi oldu ki

Yapsa yapsa sut urunleri yapiyimus yada iste buyuk bas hayvan eti falan. Cunku ben tatlidan cikolatan oldu herhalde dedim. Ama allerset verdi doktor 5 gun gunde 4 damla birde mustelanin bi kremini kullan dedi nemlendirme icin pahali biraz. Gerci bence kremle alakasi yok sadece bebe yagi surme bebekler icin olan guzel bi nemlendirici sur bide iste ilac kullandik biz. Ayrica uni baby deterjan kullaniyoduk biraktirdi doktor. Granul deterjana gectik duru aldim ben ve cift durulama yapmami istedi. Bide kesinlikle yünlu seyler giydirme dedim ayrica cok kat kat giydirmekte iyi gelmiyor.

2 2kedi_1deli Ya benim kızın da yüzü fosur fosur oldu. Kırmızı nokta nokta hep. Geçti mi sizinki? Nasıl geçti geçtiyse. Ay yediğim içtiğimden mi oldu ki

bebegim köpüklü kaka yapıyor. netten baktim laktoz intorelansi olabilir yazıyor. dr a götürmeli miyim? sut alerjisi varsa bu nasil biliniyor ?

Ya bide kopuklu kaka derken. Kakasinda beyaz beyaz seyler mi goruyosun.. yani sarinin icinde beyaz noktalar var gibi nasil kopuklu

Yalniz bu konudaki yorumum su benim kendi doktorum ve tum doktor arkadaslarim premature dogsa dahi gerekirse eve ufo alip hergun yikiycaksin demislerdi. Ben 2 gunde bir yikiyorum. Bide sanirim 10 gunden beri tek basima yikiyorum yani 2.600 falan ilk tek yikadigimda. Hatta simdi lavabonun altina sokup yikiyorum

Bize ilk kontrolleri yapan cocuk doktorumuz "benim kizim 15. Gune dogru almaya basladi kilo o da 50 gr falan oyuzden korkma demisti" cunku benimkide 5. Gunde 20 gr almisti

Uzunkollu çıtçıtlı body üstü tulum giyiyor sadece. Ondan değildir yani muhtemelen

Ben bi kac gun uzun kollu ustune penye tulum giydirdim o arada oldu tabi ustunude ortuyoruz bide.patik giydirmistim. Simdi ya askili ya kisa.kollu ustune tulum.. uzun kollulari bitek disari cikarken giydiriyorum icten.. bazen corap.bile.giydirmiyorum tulumun icine

elektrikli çalıştırıyoruz ama benım doktorum haftada 2 gün dedi odayı öncesinde ısıtmaya başlayıp giydikten sonra bıle 10 15 dk beklediğim halde tirtir titriyordu zaten kansızlık varmış kan takvıyesı yapılmıştı ben kışın mesela pazartesi yıkadık perşembe 3.gün yıkamış oluyorum yazın tabıkı daha sık yıkayacağım bazen baktım kirlenmiş tabıkı gün tutmuyorum yıkıyoruz

Son düzenleme:
valla en guzeli eşinle yıkamak kimseyle yoramam kafamı hoş benmkı bazen düzgün yıkamıyorsun cocugu bol şampuan dök diyor yeteri kadar kullanıyorm koca insan gibi bir dünya nasıl dökeyim zaten kurutuyor gibi geliyor cıldını bana beceremiyoruz dıyecek ki anası gelsın yıkasın bebek bu yano senın benm gıbı kırı mı var kı kese tutayım vucuduna delirmiş önceden filenin üzerinde yıkıyorduk şimdi küvetiini doldurup suyun içine sokuyoruz yüzer gibi daha rahat ve hiç ağlamıyor öteki türlü ağlıyordu bence sizde öyle bır deneyın derm hem rahatlıyor bebek suda

Bence bir damla bile yeter zaten aman ağzına kaçtı kaçmadı mevzusu var en iyisi daha az dediğin gibi şu küvette yıkama olayı mantıklı bizde filenin üstünde yıkıyoruz ama üşüyor suda kalsa üşümez bi dahakine öyle deneyelim

ilk defa eşimle yikadim bebegi o kadar rahat ettim ki. ne kadar ses varmış ya tepemde. șimdi de bebegi kıskanma durumlarım başladı. kafayi yicem. cok degisik bi insan oldum.
Bende de var o kv felan kızım diye seviyor çıldırıyorum ama annem diyince sorun yok sevimsiz kadın benim ondan heralde yani şöyle geçen sincapım diye seviyorum kızı deme diyo melek o cadı dedim geçen deme kızıma diyo ben de derim çünkü benim kızım dedim sinirlede bir kahkaha patlattım yukarıdan bi şeyler diyor hiç takmadım hani kıskandıracak şeyler yapıyor sanane benim kızımı nasıl sevdiğimden hadsiz

Granül kullanıyorum ama kendi kıyafetlerimi normal deterjanla yıkıyorum. Yüzünün uyurken omzuma yasladığı taraf daha kızarık. Ondan olduğunu düşünüyorum ama. Doktor kontrolümüze kadar Allerset dışındakileri komple deneyeyim ben bir. Teşekkür ettim

insani deli ediyolar ya bizimkinin sesi de o kadar cirtlak ki bebegim korkacak. sessizlik lazim diyoruz, benim tarzim bu diyor tam gerizekali

Aynen benimde surei degen kismi daha fenaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…