uyku. mu oda neydıKızlar selamlar. Bebeğim 3 haftalık oldu. Sizler geceleri kaç saat uyutuyorsunuz ? Genel olarak da kaç saatte bir emziriyorsunuz ?
Maşallah. Bizi de son zamanlarda yormaya başladı da o yüzden sordum :)uyku. mu oda neydıbenımkı düzeltilmiş 18 gunluk şu son 1haftaya kadar 2 3 saatte 1 uyanırdı 1 haftadır sat bası 1.5 saatte bır istiyor aslında yeterince besleniyor ama anlamadım cok yoruldum valla
Hasta değildir muhtemelen, bazen oluyor. Göbek bağı için de göbek bağının olduğu yere küçük bir bez ile kapatın. Nemlenen yer çabuk kurusun ki çabuk düşsün.Kızlar benim bebek emerken ya da bazen nefes alırken burnundan hırıltı geliyor. Bugün serum fizyolojik damlatıp burun aspiratorü ile çektim ama işe yaradı mı emin değilim. Burnundan böyle ses gelmesi normal mi yoksa hasta mı ettim çocuğu? Bir de sizin göbek bağı ne zaman düştü? Bugün kızım 12 günlük oldu hala düşmedi. Oğlumdayken doktor bi fısfıs vermişti onu sıkıyorduk. Sanki daha çabuk düşmüştü. Bu sefer doktor hiç bişey yapmayacaksın kendi düşer dedi henüz düşmedi..
normal 2 haftadır var hırıltı burnunu dediğin gibi temizliyorum aynı hırhır ses kac kere doktora gıttım farklı farklı gıttıgımde onuda sordum hasta mı acaba dıye hayır normal dedı bebeklerde olabılır kuru ortamdanda olur dedı fizyolojik damlat varsa bırsey hapşırarak atardedıKızlar benim bebek emerken ya da bazen nefes alırken burnundan hırıltı geliyor. Bugün serum fizyolojik damlatıp burun aspiratorü ile çektim ama işe yaradı mı emin değilim. Burnundan böyle ses gelmesi normal mi yoksa hasta mı ettim çocuğu? Bir de sizin göbek bağı ne zaman düştü? Bugün kızım 12 günlük oldu hala düşmedi. Oğlumdayken doktor bi fısfıs vermişti onu sıkıyorduk. Sanki daha çabuk düşmüştü. Bu sefer doktor hiç bişey yapmayacaksın kendi düşer dedi henüz düşmedi..
Ben ıslak pamukla sildim canım. Banyo yaparken dokunmadım. Banyodan önce de ıslak pamukla temizliyorumKiz bebegi olanlara sorum olacak
Cinsel bolgesinde dudaklarin arasi hala verniks dolu baya. Orayi banyo yaparken temizlediniz mi sizinki de o kadar dolu mu ne yapsam bilemedim
Bende hasta oldu sanıp götürmüştüm bie şey yok dediler ısrarla. O okyonus suyu mu ne burnu için ondan vermişler damlatıyordum bir kaç kere aspritörle çektim alışmasın diye bıraktım. Bizim o da çok kuru şu buhar makineleri var temizlemesi için hem nemlendiriyor ondan bakıcazKızlar benim bebek emerken ya da bazen nefes alırken burnundan hırıltı geliyor. Bugün serum fizyolojik damlatıp burun aspiratorü ile çektim ama işe yaradı mı emin değilim. Burnundan böyle ses gelmesi normal mi yoksa hasta mı ettim çocuğu? Bir de sizin göbek bağı ne zaman düştü? Bugün kızım 12 günlük oldu hala düşmedi. Oğlumdayken doktor bi fısfıs vermişti onu sıkıyorduk. Sanki daha çabuk düşmüştü. Bu sefer doktor hiç bişey yapmayacaksın kendi düşer dedi henüz düşmedi..
Valla doluydu ama ben çok cesaret edemedimKiz bebegi olanlara sorum olacak
Cinsel bolgesinde dudaklarin arasi hala verniks dolu baya. Orayi banyo yaparken temizlediniz mi sizinki de o kadar dolu mu ne yapsam bilemedim
Bizde bugün 9 günlüğüz bizimde düşmedi doktor 15 günü de bulabilir dediKızlar benim bebek emerken ya da bazen nefes alırken burnundan hırıltı geliyor. Bugün serum fizyolojik damlatıp burun aspiratorü ile çektim ama işe yaradı mı emin değilim. Burnundan böyle ses gelmesi normal mi yoksa hasta mı ettim çocuğu? Bir de sizin göbek bağı ne zaman düştü? Bugün kızım 12 günlük oldu hala düşmedi. Oğlumdayken doktor bi fısfıs vermişti onu sıkıyorduk. Sanki daha çabuk düşmüştü. Bu sefer doktor hiç bişey yapmayacaksın kendi düşer dedi henüz düşmedi..
Bi denedim cani acidi sanki agladi kurumus dolmus zaten oyle temizleyemem gibi geldi biraktim geriBen ıslak pamukla sildim canım. Banyo yaparken dokunmadım. Banyodan önce de ıslak pamukla temizliyorum
Aynen ben de yanlis bi sey yapcam diye korkuyorumValla doluydu ama ben çok cesaret edemedim
hep bezi acinca yapıyor kakasini ondan biliyorum :)Yani bezi acinca kopuk gormek zor malum dar bir alan oldugu icin. Bence sulu yaptiklari icin oyle aen rahat ol.
Doktor bunlar olabilir kan da gelebilir korkma dedi. Temizliyorum ben.Kiz bebegi olanlara sorum olacak
Bizimkinde de var biraz ama ben de dokunmadım. Banyo için göbeğin düşmesini bekliyorum. Banyo yaptıracağım zaman öncesinde ıslak mendille temizlerim.Kiz bebegi olanlara sorum olacak
Kızlar benim bebek emerken ya da bazen nefes alırken burnundan hırıltı geliyor. Bugün serum fizyolojik damlatıp burun aspiratorü ile çektim ama işe yaradı mı emin değilim. Burnundan böyle ses gelmesi normal mi yoksa hasta mı ettim çocuğu? Bir de sizin göbek bağı ne zaman düştü? Bugün kızım 12 günlük oldu hala düşmedi. Oğlumdayken doktor bi fısfıs vermişti onu sıkıyorduk. Sanki daha çabuk düşmüştü. Bu sefer doktor hiç bişey yapmayacaksın kendi düşer dedi henüz düşmedi..
Kiz bebegi olanlara sorum olacak
Seninkilerde bayagi karisiyormus canim. Allah yardimcin olsun@Otimoti nasıl görüşmeyeceğim ki! Sonuçta aile, minimuma indirdim tabiki. Şimdi de bebeği akşam yıkamama takmışlar, bebek akşam yıkanmazmış.kocamı arıyorlar durmadan. Sevgili kocam da gerildi, dikkate alıyor fikirlerini ama abarttıklarını da düşünüyor. Bana bir şey söylese kıyamet kopacak, hiç yansıtmıyorBen çemkirdim daha kimse beni arayamıyorlar. Daha önce de bebeği yıkamama takmışlardı, tek başıma yıkamamalıymışım, düşürürmüşüm, beceremezmişim. Onlara kalsa hala bebeği yıkayamazdım.
Neyse bir daha bir şey söyleyen olursa, çirkefleşeceğim. Diyeceğim ki biriniz fiziğinizi korumak için emzirmedi, diğeriniz meme ucum yara oldu diye emzirmedi. Bu mu analık diye dalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?