2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar. Bebeğim 3 haftalık oldu. Sizler geceleri kaç saat uyutuyorsunuz ? Genel olarak da kaç saatte bir emziriyorsunuz ?

Kızlar selamlar. Bebeğim 3 haftalık oldu. Sizler geceleri kaç saat uyutuyorsunuz ? Genel olarak da kaç saatte bir emziriyorsunuz ?
uyku. mu oda neydı benımkı düzeltilmiş 18 gunluk şu son 1haftaya kadar 2 3 saatte 1 uyanırdı 1 haftadır sat bası 1.5 saatte bır istiyor aslında yeterince besleniyor ama anlamadım cok yoruldum valla

Kızlar benim bebek emerken ya da bazen nefes alırken burnundan hırıltı geliyor. Bugün serum fizyolojik damlatıp burun aspiratorü ile çektim ama işe yaradı mı emin değilim. Burnundan böyle ses gelmesi normal mi yoksa hasta mı ettim çocuğu? Bir de sizin göbek bağı ne zaman düştü? Bugün kızım 12 günlük oldu hala düşmedi. Oğlumdayken doktor bi fısfıs vermişti onu sıkıyorduk. Sanki daha çabuk düşmüştü. Bu sefer doktor hiç bişey yapmayacaksın kendi düşer dedi henüz düşmedi..

Hasta değildir muhtemelen, bazen oluyor. Göbek bağı için de göbek bağının olduğu yere küçük bir bez ile kapatın. Nemlenen yer çabuk kurusun ki çabuk düşsün.

normal 2 haftadır var hırıltı burnunu dediğin gibi temizliyorum aynı hırhır ses kac kere doktora gıttım farklı farklı gıttıgımde onuda sordum hasta mı acaba dıye hayır normal dedı bebeklerde olabılır kuru ortamdanda olur dedı fizyolojik damlat varsa bırsey hapşırarak atardedı

Kiz bebegi olanlara sorum olacak
Cinsel bolgesinde dudaklarin arasi hala verniks dolu baya. Orayi banyo yaparken temizlediniz mi sizinki de o kadar dolu mu ne yapsam bilemedim

Cinsel bolgesinde dudaklarin arasi hala verniks dolu baya. Orayi banyo yaparken temizlediniz mi sizinki de o kadar dolu mu ne yapsam bilemedim
Ben ıslak pamukla sildim canım. Banyo yaparken dokunmadım. Banyodan önce de ıslak pamukla temizliyorum

Bende hasta oldu sanıp götürmüştüm bie şey yok dediler ısrarla. O okyonus suyu mu ne burnu için ondan vermişler damlatıyordum bir kaç kere aspritörle çektim alışmasın diye bıraktım. Bizim o da çok kuru şu buhar makineleri var temizlemesi için hem nemlendiriyor ondan bakıcaz

Bizde bugün 9 günlüğüz bizimde düşmedi doktor 15 günü de bulabilir dedi

Cevap veren arkadaşlar çok teşekkürler. İçimi rahatlattınız. Abisi hastaydı biraz. Ondan hastalık mı geçti diye düşünüyordum ama burundaki hırıltı dışında hastalık belirtisi yok. Odayı nemlendireyim biraz.

Bizim sarilik düsmeye basladi cok sukur. Yarin 2 haftalik olucak. Ilk hafta kilo vermisti. Simdi almaya baslamis. Ama uykusuzluktan perisan oldum. Emsin atlatsin sariligi diye sürekli emzirdim. Gündüz yine uyuyor da gece hic uyumuyor. bir kizim daha oldugu icin gunduz de uyuyamiyorum. Allah yardimcimiz olsun

Bizimkinde de var biraz ama ben de dokunmadım. Banyo için göbeğin düşmesini bekliyorum. Banyo yaptıracağım zaman öncesinde ıslak mendille temizlerim.

Bizim kizdanda geliyor ayni ses temizliyorum ama bisey cikmiyor. Bizim erken dustu gobek bagi ama gec dusebiliuormus

Icini hic bisekilde temizlemiyorum. Kan gelebilir akinti olabilir sumuksu akintida olabilir demislerdi hatta bizde oyle sumuk gibi akinti oldu. Doktoru kesinlikle cekmeyin temizlemeyin distan silin zamanla gider dedi

Seninkilerde bayagi karisiyormus canim. Allah yardimcin olsun ne guzel kimseye muhtac olmadan yikiyorsun grur duysunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…