Hiç durmadı ki dün sabah 7.30dan bugün sabah 4buçuğa kadar sürekli memede ve ağlama modundaydı.tum gün böyle olunca gece süt azaldı doymadı huysuzluğa devam etti.Ben de mama alacağım böyle olduğu günlerde gece sütüm azaldığında mama vereceğim o da rahat etsin ben de.Yanlış düşünmüyorum inşallah.Ya herkesin bebeği mışıl mışıl uyuyor sizlerde uykuya geçtiniz ya da bebekler hiç durmuyor vaktiniz yokhuu huu nerdesinizzz 1 den beri tık uyku yok
Gecer insallah bir an önce.Hiç geçmiyor mu kızarıklikları?Bizimkinde de oluyor ama bir kaç saate geri kayboluyor.Doktor bana kendi sönüyorsa sorun yok demişti ama çocuğun yüzüne bakmadan o yüzden sorayım dedim.Bizimki böyle. Özellikle çene bölgesi. daha kırmızı ve sert kimi yerleri soyuluyor gibi. Önceki günler daha iyiydi. Bir gün cok kötüydü. Işte o gün yediklerimi bilsem bir fikrim olabilirdi. Bundan sonra takip edicem artık
Eki Görüntüle 2584740
Dün o kadar çok memede kaldı ki gece süt azaldı doymadı ben de huysuz olduğu günlerde mama vereyim diyorum ne kullanıyorsun mamalar hakkında hiç bir fikrim yok mesela bir kere gece rahat uyuması için kaç cc vermeliyim bana fikir verir misin?İnek sütü koy saydım ama vermek istemiyorum de lavabo dan dök cnm en önemli şey moral bende geceleri 60 cc mama veriyorum eşim gitmiş süt artırıcı çay falan almıs içi oldugu gibi glikoz cocukla inatlaşma ver mama dedi vermedim 1 aydır günde 1 kez yatarken mama veriyorum uzun uyusun diye ben artık tek basıma odada emziriyorum kimse karısmasın diye bide bizde sütüne nazar değer derler emzirme kimsenin yanında bence
Cnm ben gece 12 de önce emziriyorum 20 dk falan sonra 60 cc mama veriyorum suan normalde alması gerekn 150 cc ama ben emdiği için 60 lık yapıyorum biberon Dr Brown aldım anne gögsü ne en yakınmış onu içmesi 1 falan oluyo aksi gününde değilse 5.30 a kdr uyuyo mama daha uzun yok tutuyo sma optipro 1 veriyorum gaz problemi yaşamadım ama ben baya az verdiğim için de olabilir sabaha da sütüm dolmus oluyo ve uyku almıs oluyorum cocuk da yok uyudugundan daha mutlu uyuyo gibi geliyo uykuya dalma süresi cok uzundu bizimkinim gece rahat ediyorumDün o kadar çok memede kaldı ki gece süt azaldı doymadı ben de huysuz olduğu günlerde mama vereyim diyorum ne kullanıyorsun mamalar hakkında hiç bir fikrim yok mesela bir kere gece rahat uyuması için kaç cc vermeliyim bana fikir verir misin?
Kadının kocasına mesaj atmak güzel hareketBen o sinirle eşime çatardım herhalde ooohhh çok güzel yapmışsın valla sefan olsun
Sarılığı kakayla atıyor bebekler sarılık durumunu kaçırmışım ben artk 3 saatte Bi açıyorum altını sık açıyorsan sürekli kaka beklediğinden de olabilirP pelinsamet06 R refikaaydin bana da sarılıktan yatınca ısrarla günde 3kez dolu dolu kaka yapması lazım dediler aç mı bıraktım diye korktum bi de birden 5-6kez yaparken hiç yapmayıncao zaman normal kabul edeyim cok strese girdim. Sütüm arttı hissediyorum cünkü emiyo da artık azaldı sanırım sarılık o yorgunlugu gecti. Ama annem sanki yetmiyor iste diye ima ediyor iyice moralim bozuluyo ısrar edip anne sütünde aç mı bırakıyorum diye
Bugun de takip etcem bakalım cok strese girmeden. Sık açmıyorum ama işte geceye kadar hiç yapmayıncaSarılığı kakayla atıyor bebekler sarılık durumunu kaçırmışım ben artk 3 saatte Bi açıyorum altını sık açıyorsan sürekli kaka beklediğinden de olabilir
Benim de devam ediyor 25 gün oldusezeryan olanlar kanamaniz ne zaman bitti brnim hâlâ devam. bir ay oldu.
aslında süt sağmak ne kadar zor soğuk bir durum dimi emzirmek varken..anlayamaz canm o pratık garantı neyse onu istiyor anlaşılan..bebek ne kadarr iyi acıkırsa o kadar güzel emıyor gerçekten saat başı emınce azıcık çek bırak oluyor iyi yapmışsınKızlar çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Aç bıraktım, sonra 2.5 saat memeden ayrılmadı, sömürdü. Sağdan soldan bastırdım ki hiç süt kalmasın. Kalmadı da. Hala açtı, 40 ml süt verdim dolaptan. Hala doymadı. Kocama bıraktım uyudum. O da 90 ml süt vermiş ancak uyumuş.
Kocam da tutturmuş bu böyle olmaz sağıp biberonla verelim diyor. Bi saat anlattım, anneyle bebek arasındaki bağ için önemli memeden emmek hem bebek en iyi makineden bile daha iyi çekiyor. Yok diyor ne kadar emdiğini bilemiyoruz bile. O zaman mamaya geçelim. Sen bilirsin. Öyle bir diyor ki sanki mama vermiycez çocuğa zehir vericez. Beynimi yedi sabahtan beri. Bütün gün emzirme tekniği araştırıyorum, bir dünya insan memeyi bırakmasın diye neler yapıyor, asla anlayamayacağı ve hiç bilmediği bir durum. İş gibi davranıyor, çözüm sağıp biberonla vermek! O kadar teknik bir konu değil bu diyorum. Anlamıyor anlamıyor. Üstümde baskı olunca sütüm hiç gelmiyor. Sinir etti beni. Akşam eve gelecek süt sağdın mı diye beynimi yiyecek. Öff
gece gerçekten süt azalıyor ister istemez düzgün uyku uyumadığımızdan olsa gerek bende sağılnuş stoktanHiç durmadı ki dün sabah 7.30dan bugün sabah 4buçuğa kadar sürekli memede ve ağlama modundaydı.tum gün böyle olunca gece süt azaldı doymadı huysuzluğa devam etti.Ben de mama alacağım böyle olduğu günlerde gece sütüm azaldığında mama vereceğim o da rahat etsin ben de.Yanlış düşünmüyorum inşallah.
Benimki de aynı öyle canımBenim böcüğüm gündüz uyuyor gece uyumuyor . Kirkindan sonra değişir mi acaba
çok geçmiş olsun bebişineBizimki böyle. Özellikle çene bölgesi. daha kırmızı ve sert kimi yerleri soyuluyor gibi. Önceki günler daha iyiydi. Bir gün cok kötüydü. Işte o gün yediklerimi bilsem bir fikrim olabilirdi. Bundan sonra takip edicem artık
Eki Görüntüle 2584740
ohh süper altını da babası değiştirdi o zaman bende benımkıne bırakıyorum uyumak için ama ya gazı çıkmıyor dıye ya da kustu diye uyandırıyor cok ağlayınca da doymadı galıba dıye ve altı değişecekse muhakkak benı kaldırıyor yanı ben yıne kalkmış oluyormN narantikibi dün gece mışıl mışıl uyudum valla. Gece ikiye kadar ben bakıyorum, sabah 6’ya kadar babası. Artık kimin nöbetinde uyursa o kişi şanslı kişi oluyor. Durmayınca babasına bıraktım yattım.6 saat deliksiz uyudum ilk defa. Baktım uyanmıyor, hiç sesimi çıkarmadım sabah.
Baba perişan
benımkı 2 3 günde bir yapıyor kilo alımı gayet iyi zamanla azalacak zaten kirli bez sayısı kendını strese sokma doya doya emzirP pelinsamet06 R refikaaydin bana da sarılıktan yatınca ısrarla günde 3kez dolu dolu kaka yapması lazım dediler aç mı bıraktım diye korktum bi de birden 5-6kez yaparken hiç yapmayıncao zaman normal kabul edeyim cok strese girdim. Sütüm arttı hissediyorum cünkü emiyo da artık azaldı sanırım sarılık o yorgunlugu gecti. Ama annem sanki yetmiyor iste diye ima ediyor iyice moralim bozuluyo ısrar edip anne sütünde aç mı bırakıyorum diye
aynı durumdayız yarım saat bile benden başkasına veremiyorum ki dinleneyim çünkü meme ağzından çıktığı an bağırıyor benden başka kimse susturamıyor kafayı yemek üzereyimKızlar benim oğlan memeyi emmeden uyumuyor. Karnı tok olduğu halde illa emerek uyumak istiyo. Ne dinlenebiliyorum ne ev işine bakabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?