2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

1 hafta önce sivilce gibi başladı. Gittikçe arttı

Zaten o zaman 'hanim' kısmı tamamlanıyor. Yoksa maraba

Oo cokmus onunki de. Kanada neyi takip etti? Biraz sümüksü bir durum var bizimkinin. Ona mı baktı acaba

Geçmiş olsun size de

Deterjan durunun granulunu kullanıyorum. Yumuşatıcı kullanmıyorum zaten. Şampuan da hipp in sampuani. Temiz içerikli diye onu almıştım. Dr tavsiyesiyle mustelanin şampuan ve nemlendiricisini aldım bugun.

Ben çok abuk subuk besleniyorum. Hep aburcubur tatlı hamur işi kuruyemiş. Ev yemeği olayı sanki kalkmış ortadan. Irilesiyirum da bence

Muezzaa ben de çeşitli tedirginlikler yaşıyorum. Özellikle bu ceren Özdemir’in olayından sonra kızımı nasıl koruyacağım, kendimi nasıl koruyacağım diye diye kahroldum. Sonra deprem olursa fobisi başladı, o hep vardır bende, bebişe de deprem çantası hazırladım. Şimdi ya otizm olursa diye endişelenip otizm belirtileri aradım 3 aylık bebede. Saçmalık işte ama annelik böyle galiba. Benim tavsiyem bebeği 1-2 saat birine bırakıp biraz dolaşmaya çıksan çok iyi gelir.

2 2kedi_1deli juliet’in yüzü kötü olmuş, kıyamam. O kadar tahmin etmemiştim.
Ben hacı Şakir granül sabun kullanıyorum, geçenlerde duru granül aldım. Prematüre olduğu için uzun süre granül sabunla yıkayıp çift durulama yaptım. Son bir haftadır tek de durulama yapıyorum. Bebeğe temas edecek kıyafetlerimi de aynı şekilde granül sabun ve çift durulamaya yıkadım. Prematüre olmasaydı bu kadar özenmezdim tabiki. Özendim de nooldu gittim kuzumun kafasını çarptım, 1 aydır şiş.

Uni baby kullaniyordum ilk kizimda. Banyodan sonra cocuk kasinmaya basladi. Kepek filan yapti. Tabi 2 yasinda oldu bu. Daline gectik. Hersey gecti. Suan 4 bucuk yasinda dalin sikinti cikarmiyor cok sukur

O nasıl söz?! Görümce galip gelmiş. Ufak bir kaza hepimizin başına gelebilir. Ben de tırnağını keserken etini kanattim iki kere

O nasıl söz?! Görümce galip gelmiş. Ufak bir kaza hepimizin başına gelebilir. Ben de tırnağını keserken etini kanattim iki kere
Ay ondan da korkuyorum. Uyurken kesmeye çalışıyorum. Ellerini kullanmayı öğrendi artık, istemediği bir şey olunca pat diye vuruyor elinin tersiyle.
Bir ayda geçer dediler, hala geçmedi aynı şekilde duruyor. Baktıkça moralim bozuluyor.

Süt sağma makinası aldım kızlar, avent aldım. Her gün yeni bir masraf. Dün de kıyafet almıştım, kanguru aldım. Cuma da paralı aşısı var bez de aldım unutmuşum. Pamuk aldım. Son 7 gün harcamalarım

ne oldu son durum nedir içten bir sıkıntı yok inşallah

ne oldu son durum nedir içten bir sıkıntı yok inşallah
Valla kontrole götürmedim daha. Cuma günü tam 1 ay olacak. 1 ayda geçer dediler ama hiç geçecek gibi görünmüyor, hala aynı. Operasyonla alacaklarmış geçmezse, biraz daha bekleyeceğim. İçten bir kanama yoktu ultrasonda baktıklarında.

Ben de her gün hesap yapar oldum
Dün dr muayenesi, kalca ultrasonu, korsee. bugün göz muayenesi, mustela ürünleri. Arabaya yakıt! Çok yakıyo be ya. Allahtan bebe var da çok gezmiyorum

Deterjan unibaby kullaniyodum duru granule gectim. Sampuan mustela kullaniyorum hem vucut ve sac icin ayni urun zaten. Kremde nemlendiricise mustela kullaniyorum ben hydra bebe almistim doktor stelatopia verdi bu kizarikliklardan sonra.
Cok cikolata yemekten boyle yapmis olabilirim cocugu. Bu fotodaki eski hali tamamen gecmisti. Simdi ufak ufak yine baslasi ama kesinlikle sicak cok etkiliyor.

Bu arada O Otimoti evet kakada renk ve sumuksuluk var mi diye bakti.. bana gore sumuksuluk var ama doktor cok iyi dedi ne diyim

Kremi günde kaç kez kullanıyorsun. Sormayı unutmusum. KaKayi da takibe alayım. Bence benimki de benim beslenmemden böyle oldu

arkadaşlar bebeğim 12 günlük daha. ilk 5 gün sütüm gelmedi. mecbur mama takviyesi verdik. 10. gün yeteri miktar kilo almış. sarılık da azalmış diye mamayı kesebilirsin dedi. dün iyiydi. bugün uyumadi bir türlü mama verdik öyle uyudu. 2 saat uyudu uyandı. şimdi gene uyumuyor. devamlı emiyor. doymuyor mu gazı mı var bilemedim. gazı da çıkarıyor ama.
bilemedim ne yapacagimi mamaya devam mi etsem ???

Kızlar normal Doğum yapan kimler .. bebişimin kafası yamuk sağ taraf şiş. Sizler böyle bir sorun yaşadınız mı geçer mi. Bir sağa bir sola yatırıyorum her gören bu çocuğun kafası Şiş diyor kalbimize kurt düşürdüler.

amin çok teşekkür ederim

Çikolata gaz yapmıyor mu bebeğe . Ben gecenlerde bitter çikolata yedim uyuyamadi gaz sancisindan yavrum

Benim uzun süre kanaldan aşagı inmedi zorlu bi dogumdu ondan sivri baya uzundu arkaya doğru doğdugunda bugun 20günlük oldu toparlıyo yavastan bence düzelir.

Kremi günde kaç kez kullanıyorsun. Sormayı unutmusum. KaKayi da takibe alayım. Bence benimki de benim beslenmemden böyle oldu

Sabah aksam suruyodum o donem.. ama her surmeden evvel yuzunu guzelce islak bezle siliyodim sari sari cikiyodu. Artik aklima geldikce suruyorum. Banyodan sonra tum vucuduna onu suruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…