Gecer insallah bir an önce.Hiç geçmiyor mu kızarıklikları?Bizimkinde de oluyor ama bir kaç saate geri kayboluyor.Doktor bana kendi sönüyorsa sorun yok demişti ama çocuğun yüzüne bakmadan o yüzden sorayım dedim.
@Kaizen S ben de bıktım süt sağ, poşetle, biberon temizle. O günlere Dönmeyi hiç istemiyorum.
O Otimoti öyle iş yapan ev hanımlığına karşıyım. Günlük yemek ve temizlik yapan bir yardımcı olmalı ki Müge anlı’yı da seda’yı da doya doya izleyelim.yoksa zor iş.
D Dbg anlattıklarına göre gereksiz evham yapıyorsun sanki. Benim bebiş çok emdiği zaman bile kaka yapmıyor bazı günler. 2-3 gün kaka yapmadığı zaman dikkat et, birden çok kaka yapıp her yeri batırıyor
@pelinsamet06 şimdi anlaşma yaptık, günde bir kere sağıp dolaba atacağım, gece çocuğa o bakacak, sütü de biberonla verecek.
Eki Görüntüle 2584929 Eki Görüntüle 2584930
Julietin yuzu boyle olmustu 3 gun kaka takibi yaptik fotosunu cekip doktoruna yolladim. Allerset damla ve mustelanin kremini verdi. Deterjani degistirdik. Yunlu giysileri yasakladi. Sicak oldugunda basliyor ozellikle.. bi kac gundur kangurunun icinde uyuyor terliyor yine basladi.
Benim kuzumun yüzü de böyle. Bacaklari filan da soyuluyor gibi. Kızımda da aynısi olmustu deterjani degistirince gecmisti. Boron kullanmistim katkisiz diye ama yine de oldu. Granul sabun aldik bugün. Bütün esyalarını tekrar yıkıyorum. 1 hafta kontrol edicem. Gecmezse alerji ici teste götürücem. Insallah gecer
Hanımlae bebişleerin yüzü hep deterjandan mı oldu öyle çok çok geçmiş olsun hepinize ne kullanıyorsunuz deterjan ben baby me kullanıyorm hem deterjan hem yumuşatıcı cok şükür birşey olmadı bende unı baby şampuan kullanıyorm şampuandan mı bilmiyorm ama mert in başında kepek gibi görünen döküntüler oluyor aman dikkat edin minnoş kuzular kıyamam
Uni baby kullaniyordum ilk kizimda. Banyodan sonra cocuk kasinmaya basladi. Kepek filan yapti. Tabi 2 yasinda oldu bu. Daline gectik. Hersey gecti. Suan 4 bucuk yasinda dalin sikinti cikarmiyor cok sukurHanımlae bebişleerin yüzü hep deterjandan mı oldu öyle çok çok geçmiş olsun hepinize ne kullanıyorsunuz deterjan ben baby me kullanıyorm hem deterjan hem yumuşatıcı cok şükür birşey olmadı bende unı baby şampuan kullanıyorm şampuandan mı bilmiyorm ama mert in başında kepek gibi görünen döküntüler oluyor aman dikkat edin minnoş kuzular kıyamam
2 2kedi_1deli juliet’in yüzü kötü olmuş, kıyamam. O kadar tahmin etmemiştim.
Ben hacı Şakir granül sabun kullanıyorum, geçenlerde duru granül aldım. Prematüre olduğu için uzun süre granül sabunla yıkayıp çift durulama yaptım. Son bir haftadır tek de durulama yapıyorum. Bebeğe temas edecek kıyafetlerimi de aynı şekilde granül sabun ve çift durulamaya yıkadım. Prematüre olmasaydı bu kadar özenmezdim tabiki. Özendim de nooldu gittim kuzumun kafasını çarptım, 1 aydır şiş.
Ay ondan da korkuyorum. Uyurken kesmeye çalışıyorum. Ellerini kullanmayı öğrendi artık, istemediği bir şey olunca pat diye vuruyor elinin tersiyle.O nasıl söz?! Görümce galip gelmiş. Ufak bir kaza hepimizin başına gelebilir. Ben de tırnağını keserken etini kanattim iki kere
ne oldu son durum nedir içten bir sıkıntı yok inşallah2 2kedi_1deli juliet’in yüzü kötü olmuş, kıyamam. O kadar tahmin etmemiştim.
Ben hacı Şakir granül sabun kullanıyorum, geçenlerde duru granül aldım. Prematüre olduğu için uzun süre granül sabunla yıkayıp çift durulama yaptım. Son bir haftadır tek de durulama yapıyorum. Bebeğe temas edecek kıyafetlerimi de aynı şekilde granül sabun ve çift durulamaya yıkadım. Prematüre olmasaydı bu kadar özenmezdim tabiki. Özendim de nooldu gittim kuzumun kafasını çarptım, 1 aydır şiş.
Birkaç güne düşer . Benimki de 15-16. Günde basladiÇok affedersin yoğun akıntı oluyor ben belki de ondan ayırt edemiyorum 11-12. Güne girdik biz de bugün
Valla kontrole götürmedim daha. Cuma günü tam 1 ay olacak. 1 ayda geçer dediler ama hiç geçecek gibi görünmüyor, hala aynı. Operasyonla alacaklarmış geçmezse, biraz daha bekleyeceğim. İçten bir kanama yoktu ultrasonda baktıklarında.ne oldu son durum nedir içten bir sıkıntı yok inşallah
Süt sağma makinası aldım kızlar, avent aldım. Her gün yeni bir masraf. Dün de kıyafet almıştım, kanguru aldım. Cuma da paralı aşısı varbez de aldım unutmuşum. Pamuk aldım. Son 7 gün harcamalarım
Deterjan unibaby kullaniyodum duru granule gectim. Sampuan mustela kullaniyorum hem vucut ve sac icin ayni urun zaten. Kremde nemlendiricise mustela kullaniyorum ben hydra bebe almistim doktor stelatopia verdi bu kizarikliklardan sonra.
Cok cikolata yemekten boyle yapmis olabilirim cocugu. Bu fotodaki eski hali tamamen gecmisti. Simdi ufak ufak yine baslasi ama kesinlikle sicak cok etkiliyor.
Bu arada O Otimoti evet kakada renk ve sumuksuluk var mi diye bakti.. bana gore sumuksuluk var ama doktor cok iyi dedine diyim
amin çok teşekkür ederimGeçicek inşallah birisi bu cok üzüldüğüm dönemlerde bu uyuşmazlıktan 40gün sürüyo demişti ben bi saat buna agladım ama gidip gelmekten bahsediyodu heralde yine kontrol var 11inde bizim inşallah düşmüş olur. Ama uyandırıp ver kuzum mama ben seninle aynı yoldan geçtim çünkü üzülme de geçici bişey atlatılması allah beterinden saklasın
Çikolata gaz yapmıyor mu bebeğe . Ben gecenlerde bitter çikolata yedim uyuyamadi gaz sancisindan yavrumDeterjan unibaby kullaniyodum duru granule gectim. Sampuan mustela kullaniyorum hem vucut ve sac icin ayni urun zaten. Kremde nemlendiricise mustela kullaniyorum ben hydra bebe almistim doktor stelatopia verdi bu kizarikliklardan sonra.
Cok cikolata yemekten boyle yapmis olabilirim cocugu. Bu fotodaki eski hali tamamen gecmisti. Simdi ufak ufak yine baslasi ama kesinlikle sicak cok etkiliyor.
Bu arada O Otimoti evet kakada renk ve sumuksuluk var mi diye bakti.. bana gore sumuksuluk var ama doktor cok iyi dedine diyim
Benim uzun süre kanaldan aşagı inmedi zorlu bi dogumdu ondan sivri baya uzundu arkaya doğru doğdugunda bugun 20günlük oldu toparlıyo yavastan bence düzelir.Kızlar normal Doğum yapan kimler .. bebişimin kafası yamuk sağ taraf şiş. Sizler böyle bir sorun yaşadınız mı geçer mi. Bir sağa bir sola yatırıyorum her gören bu çocuğun kafası Şiş diyor kalbimize kurt düşürdüler.
Kremi günde kaç kez kullanıyorsun. Sormayı unutmusum. KaKayi da takibe alayım. Bence benimki de benim beslenmemden böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?