Bana 3xl olduBen de tablodaki ölçülere göre aldım ama küçük geldi M bedenSenin belin kaç cm? Değişime vereceğim ben de.
oyy yerım onu rabbım şifa versın operasyona gerek kalmadan ıner inşallahAy tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
İnternetten araştırıp boşuna evham yapmayın. İnternete göre Benim kuzum beyin kanaması geçiriyor. Allah korusun. Şişliği bir aydır inmedi. Hiç inmediği gibi artttı bugün. Ikındıkça ağladıkça içerden kılcal damar kanamaya devam ediyormuş. Ya operasyon yapacaklar, orayı açıp damarı yakacaklar, kanı boşaltacaklar, ya da bekleyeceğiz bir gün geçer ümidiyle. İnanamıyorum ya! O kadar hafif bir çarpma ne kadar uzadı. Geçmiyor. Bugün artık buz koydum 10 dk tuttum. Bir ümit azalır belki diye. Daha da şişti sanki. Artık anlamıyorum da şişti mi aynı mı.. inmediği biliyorum sadece. Cuma günü geniş kapsamlı kanama testi yapacaklar. Eki Görüntüle 2585432
Ay tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
İnternetten araştırıp boşuna evham yapmayın. İnternete göre Benim kuzum beyin kanaması geçiriyor. Allah korusun. Şişliği bir aydır inmedi. Hiç inmediği gibi artttı bugün. Ikındıkça ağladıkça içerden kılcal damar kanamaya devam ediyormuş. Ya operasyon yapacaklar, orayı açıp damarı yakacaklar, kanı boşaltacaklar, ya da bekleyeceğiz bir gün geçer ümidiyle. İnanamıyorum ya! O kadar hafif bir çarpma ne kadar uzadı. Geçmiyor. Bugün artık buz koydum 10 dk tuttum. Bir ümit azalır belki diye. Daha da şişti sanki. Artık anlamıyorum da şişti mi aynı mı.. inmediği biliyorum sadece. Cuma günü geniş kapsamlı kanama testi yapacaklar. Eki Görüntüle 2585432
Çok geçmiş olsunAy tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
Bana 3xl oldu78 kg yum ama nası belim 91 cıktı anlamadım cikolata cok yedim gaz yapıyomuş suan kıvranıyorum süt vercem diye iyi yemeye vurmuşum bide hızlı yemek yiyorum cocuk dan bide 4 5 saat uyudugım İcin sürekli acıkma hali
Geçer canım öyle kalacak hali yok ilerde fotoğraflarını gösterir gülersiniz birlikte canını sıkma senAy tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
Ordaki danışman a yazdım :) göbek deliğinin 3 4 parmak üstü dediBen belimi ölçtüm 90 dı M aldım ordaki tabloya göre 65 kiloyum ama benim belim kalın sen nasıl karar verdin 3xl olduğuna ben anlayamadım hangisi bana olacak diye yarın değişime vereceğim ne alacağımı bilemedim bir türlü.Belinin neresini ölçtün en kalın yeri mi en ince yeri miamaaannn göbekli olduğum ortaya çıktı bu sayede
Sana özelden yazayım dedim burda bu konuda kalabalık etmeyeyim diye ama özel mesajın kapalıymışOrdaki danışman a yazdım :) göbek deliğinin 3 4 parmak üstü dedidedim zayıflar neden korse giyer 3xl bana da büyük geldi değiştiririm olmazsa perşembe gelecek diyor ben tulum korse aldm ama basen de yayılmış
Sana özelden yazayım dedim burda bu konuda kalabalık etmeyeyim diye ama özel mesajın kapalıymışbenim belim tüm her yeri aynı ölçü nerdeyse sana 3xl büyük olduysa ya 2xl ya da xl alacaksın ölçümüz aynı gibi benim de öyle almam lazım sanırım Ama ben geçen sene bir tanıdığın xs bedenini demiştim olmuştu ondan m aldım ne ara xl oldum ya da 2xl bilemedim
Bana 3xl oldu78 kg yum ama nası belim 91 cıktı anlamadım cikolata cok yedim gaz yapıyomuş suan kıvranıyorum süt vercem diye iyi yemeye vurmuşum bide hızlı yemek yiyorum cocuk dan bide 4 5 saat uyudugım İcin sürekli acıkma hali
Ay tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
Ben belimi ölçtüm 90 dı M aldım ordaki tabloya göre 65 kiloyum ama benim belim kalın sen nasıl karar verdin 3xl olduğuna ben anlayamadım hangisi bana olacak diye yarın değişime vereceğim ne alacağımı bilemedim bir türlü.Belinin neresini ölçtün en kalın yeri mi en ince yeri miamaaannn göbekli olduğum ortaya çıktı bu sayede
Genelde kaygili , en kotu seyleri dusunerek geciyor. Bende kendimi oyle sanirdimOh oh bu gece herkes uyumuş maşallah.
Muezzaa komiğiz ya. Akla hayale gelmeyecek kurgularımız var bi an için gerçekmiş gibi paranoya yapmamız daha komik tabi bebişi buldular da dilenci yaptılar, hayale bak. Tamam bu günden sonra hayalimde torun seveceğim. Kızımı dünyanın en iyi okullarında okutacağım, hiç para sıkıntısı da çekmeyeceğim. Hayal değil mi en güzelini kurarım bakalım kaç saat dayanabileceğim bu güzel hayallere akşama doğru yine başlar, deprem olursa, yok okul servisi kaza yaparsa ya tecrübeli anneler siz nasıl dayandınız bu endişelere? O Otimoti _Ravzaa_ yoksa annelik hep endişeli geçiyor?
Bizimki bu kadar depil ama buna benziyo ve emmesiyle alakalıBenim bebişin dudakları aynı böyle doktora gidene kadar bu bilgiyle kendimi yatıştırıyorum ama var mı böyle bişi yaşayan bi sıkıntı olmaz umarım
Bizimkinin dudakları da böyle oluyor ara sıra. Geçiyor sonraBenim bebişin dudakları aynı böyle doktora gidene kadar bu bilgiyle kendimi yatıştırıyorum ama var mı böyle bişi yaşayan bi sıkıntı olmaz umarım
Ben de öyle maalesef evde kaynana olmasına rağmen eşimi bekliyorum banyo yapmak için küçük tuvaletimi yapsam büyüğünü yapamıyorum allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçektenYa benim oğlan gündüzleri de dogru düzgün uyumaz oldu. Kesik kesik uyuyo. Yalnızım , kayınvalidemle aynı binadayız ama o da kızının yanına tatile gitti. Allah kimseye muhtaç etmesin. Banyo yapmak için bile eşimi bekliyorum.
Hay Allah ya inşallah kendiliğinden geçer... Canım benim kıyamam...Ay tükendim kızlar. Çok üzülüyordum deniz’in Kardeşi olmayacak diye, aman olmasın ya kardeşim beynimi yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?