Yok artik ne epilepsisi bi sakin olun.refikanin dedigi gibi int hep en kotusunu yazarlar.cocuga oyle hastaliklar yakistirma caninida sıkma bosyere.Ya kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
Bizde de oluyor ama her çocukta oluyorYa kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
Geçmiş olsun ,benim kızın yüzünde azıcık var böyle mustelanın hangi kremini verdi Dr ?Eki Görüntüle 2584929 Eki Görüntüle 2584930
Julietin yuzu boyle olmustu 3 gun kaka takibi yaptik fotosunu cekip doktoruna yolladim. Allerset damla ve mustelanin kremini verdi. Deterjani degistirdik. Yunlu giysileri yasakladi. Sicak oldugunda basliyor ozellikle.. bi kac gundur kangurunun icinde uyuyor terliyor yine basladi.
Geçmiş olsun ,benim kızın yüzünde azıcık var böyle mustelanın hangi kremini verdi Dr ?
Bnmkğnde de var eller oynıyo sürekli refleks iş cnm sordum ben bugun uyurken elektrik süpürgesi açtım tık yok vileda yla masa kenarına çarptım irkildi alışmadık sese tepki veriyo bugun 6 haftalık oldu ama gaz kolik hala devam dün akşam 8 den sabah 8 e kdr ağladık gaz yaptık 4 kere kaka yaptı gram uyumadı hani azalacaktıYa kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
Nurse harveys pıtır pıtır yaptırıyor bnmkine ama sab simpleks efsane. Emzirme den önce 10 damla ver emzir içi boşaltıyorKullandik onu canm ya
benimki de öyle. Az önce süpürge çalıştı tepki vermedi ama ufak seslere sıçrıyo gibi oluyo. Benim oğlan da memeden ayrılmak istemiyor. Doyduğu halde illa memede uyuyup kalacak. Gerçekten çok yorucu. Evim darmadağın. Gece uykusu yok. Bu durum ne zaman sonlanır bilmiyorum. Biz daha 26 günlüğüz.Bnmkğnde de var eller oynıyo sürekli refleks iş cnm sordum ben bugun uyurken elektrik süpürgesi açtım tık yok vileda yla masa kenarına çarptım irkildi alışmadık sese tepki veriyo bugun 6 haftalık oldu ama gaz kolik hala devam dün akşam 8 den sabah 8 e kdr ağladık gaz yaptık 4 kere kaka yaptı gram uyumadı hani azalacaktı
Biz 42 bugun sanırım 6 haftalık tam aksama misafir var eşim bütün gece horul dadı uyudu yorgunum duş alacak kimse yok cocugu emanet edeyim bnmki de meme de uyuyo gaz cıkarırken cin gibi çıkartmazsam da kusuyobenimki de öyle. Az önce süpürge çalıştı tepki vermedi ama ufak seslere sıçrıyo gibi oluyo. Benim oğlan da memeden ayrılmak istemiyor. Doyduğu halde illa memede uyuyup kalacak. Gerçekten çok yorucu. Evim darmadağın. Gece uykusu yok. Bu durum ne zaman sonlanır bilmiyorum. Biz daha 26 günlüğüz.
Bizde 26 günlüğüz canım aynılarını yaşıyorum inan. Gündüz uyuyor geceleri full uyanık ağlıyor. Eşim başka Bi gaz ilacı almış bugün Bi de onu denicez bakalım. Annem var şu an allahtan eve karışmıyorum 15 gün sonra gidecek ondan sonra yandım.benimki de öyle. Az önce süpürge çalıştı tepki vermedi ama ufak seslere sıçrıyo gibi oluyo. Benim oğlan da memeden ayrılmak istemiyor. Doyduğu halde illa memede uyuyup kalacak. Gerçekten çok yorucu. Evim darmadağın. Gece uykusu yok. Bu durum ne zaman sonlanır bilmiyorum. Biz daha 26 günlüğüz.
benimki de öyle. Az önce süpürge çalıştı tepki vermedi ama ufak seslere sıçrıyo gibi oluyo. Benim oğlan da memeden ayrılmak istemiyor. Doyduğu halde illa memede uyuyup kalacak. Gerçekten çok yorucu. Evim darmadağın. Gece uykusu yok. Bu durum ne zaman sonlanır bilmiyorum. Biz daha 26 günlüğüz.
Biz 42 bugun sanırım 6 haftalık tam aksama misafir var eşim bütün gece horul dadı uyudu yorgunum duş alacak kimse yok cocugu emanet edeyim bnmki de meme de uyuyo gaz cıkarırken cin gibi çıkartmazsam da kusuyo
Teşekkür ederimYazdim aslinda daha oncede .. mustela stelatopia
Amsterdamda donme dolaba bindik kafam ucuyodu malum amsterdam..
Budapestede de bindim hatirlamiyorum bile sabah biraz hatirladim nasil icmissem artik. Iyi atmamisim kendimi assagi neyime guvemdiysem
Ümraniye atasehir tarafindayim bende .
Bugün geldi korse. M beden ayakta olmadı ama yatarak deneyince giyebildim. Korse baya dik durmayı sağlıyor. Bel boyun ağrılarına da faydası olur umarım. Yalnız çok sıkı olduğundan emzirirken bunaltabilir insanı alışana kadar.
Bugunkü ağlama konumuz bebeğin tırnagını keserken kanattım. Bebek değil ama ağlama krizi bende allahım ne zor is ya lohusalık bitince biticek mi bu sürekli yetersiz hissetme durumu yoksa böyle manyakça mı geçcek artık bi ömür. Sürekli suclu hissediyorum bakamıyorum diye
gecen gun Demir bas parmagini emiyordu uyurken, o kadar tatli tatli emiyodu ki. bi daha hic oyle gormedim ama aciktigi icin bi refleks mi acaba
Ben de tablodaki ölçülere göre aldım ama küçük geldi M bedenBugün geldi korse. M beden ayakta olmadı ama yatarak deneyince giyebildim. Korse baya dik durmayı sağlıyor. Bel boyun ağrılarına da faydası olur umarım. Yalnız çok sıkı olduğundan emzirirken bunaltabilir insanı alışana kadar.
Aynı benim oğlan. Az önce emdiğinin bütün hepsini cıkardı löp diye. Eve mümkünse hiç misafir istemiyorum, o derece yorgunumBiz 42 bugun sanırım 6 haftalık tam aksama misafir var eşim bütün gece horul dadı uyudu yorgunum duş alacak kimse yok cocugu emanet edeyim bnmki de meme de uyuyo gaz cıkarırken cin gibi çıkartmazsam da kusuyo
Ya benim oğlan gündüzleri de dogru düzgün uyumaz oldu. Kesik kesik uyuyo. Yalnızım , kayınvalidemle aynı binadayız ama o da kızının yanına tatile gitti. Allah kimseye muhtaç etmesin. Banyo yapmak için bile eşimi bekliyorum.Bizde 26 günlüğüz canım aynılarını yaşıyorum inan. Gündüz uyuyor geceleri full uyanık ağlıyor. Eşim başka Bi gaz ilacı almış bugün Bi de onu denicez bakalım. Annem var şu an allahtan eve karışmıyorum 15 gün sonra gidecek ondan sonra yandım.
Aynısı canım. Az önce tuvalete gittim, afedersin donumu zor çektim. Sanki işkence ediliyo gibi bagırıyorBenimki de kucakta uyuyor. Bıraktığım an uyanıyor. Çişe gidecek vakit bulamıyorumİlk 3 ay alışkanlık olmaz diyorlar ona sabrediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?