Biz anca market indirimlerini takip edelim.Suan tlc de kupon cilginligi diye bi program izliyorum bayadir izlerim zatende aklimda hep bu var bende yapmak istiyorum
canim benimkide kucuk seslere irkiliyo buyuklerde bisey yok. uyurken elleri falan da oynuyor. aniden böyleYa kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
istah açılması bende de var. ilk basta lohusa depresyonuyla kapanmıştı. șimdi kapanmiyo :/ napcaz bilmiyorum. cevre baskısı da cok, yok emziriyosun ye bilmem ne. tabi onlar gibi olmamızı istiyolarTlc nin butun programlarini izliyorum sanirim. Cok guzel seyler var.
Kizlar ben galiba kilo aliyirorum yaaaaa
Benimki de aniden sıçrıyor. Şu halde götürmek mantıklı değil. İnternete bakınca ben de hep kanserim. Tırnağım kırılıyor kemik kanseri çıkıyorumYa kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
Evet canım elleri aniden oynuyo. Normal bi durum mu acabacanim benimkide kucuk seslere irkiliyo buyuklerde bisey yok. uyurken elleri falan da oynuyor. aniden böyle
Eşim de öyle diyo. Kızdı bana şimdi. Hastalık hastası oldun sen diyo. Ama işte anne olunca insanın içi rahat etmezmişBenimki de aniden sıçrıyor. Şu halde götürmek mantıklı değil. İnternete bakınca ben de hep kanserim. Tırnağım kırılıyor kemik kanseri çıkıyorumher şey bir şeyin belirtisi olabilir öyle bakarsak. Somut elle tutulur birden fazla belirti olursa doktora başvurmak gerektiğini düşünüyorum.
bence kişiden kişiye değişiyor nohutta kuru fasulyede yıyorm. en sevdiğim şey sıcak çikolata ben sütle yapıyorum nefisBen sıcak çikolata içtim aynı gün nohut yedim 2 öğünde hem de kızım 24 saat durmadı mahvolduk yaa bilmiyordum ikisini de tabi nohuta karşı şüphelerim vardı ama mercimekli şeyler yiyorum çok rahatsız etmiyor diye güvendim bir daha tövbe
tabıkı var en ufak sese irkiliyor hiç aklıma epilepsi gelmemişti bazen kendi emerken dudağından ses cıkıyor ona bıle korkuyor bence ilerleyen zamanlarda bilincli hareket etmeye başkadıklarında gözlemlenebilir dıye düşünüyorm bılmıyormYa kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
Bende yapamadim yamac parasutu yaakorktum ama ben oyle seylerden cok istememe ragmen korkuyorum .. esim yapti hatta bungee jumping yapti... sen anadolu yakasinda misin
Tlc nin butun programlarini izliyorum sanirim. Cok guzel seyler var.
Kizlar ben galiba kilo aliyirorum yaaaaa
Arkadaslar gaz damlasi onerusi olan varmi artik kollarm da dermab kalmadi gezdirmektn mahvoluyo cocuk ☹
tabıkı var en ufak sese irkiliyor hiç aklıma epilepsi gelmemişti bazen kendi emerken dudağından ses cıkıyor ona bıle korkuyor bence ilerleyen zamanlarda bilincli hareket etmeye başkadıklarında gözlemlenebilir dıye düşünüyorm bılmıyorm
Ya kızlar içim çok huzursuz. Bebeğim uykuya dalarken ve ani seslerde irkiliyor. Şimdi baktım da epilepsi belirtisi olabilir yazıyor. Çocuk nörologuna götüresim var. Sizin bebişlerde de böyle bir şeye rastladınız mı ?
Kullandik onu canm yaBenim de eşim korkuyo. Ne biner ne bindirir. Fenalaştı adam. Geçen kış fransaya gittik. Lyon meydanda devasa bi dönme dolap vardi. Ben çok istedim o da yalniz bırakmak istemedi beni ama keşke binmez olaydı. Adamın korkusundan Ne hareket edebildim ne etrafı izleyebildim
Ben deee
Bio gaia tek geçerim.
Benim de eşim korkuyo. Ne biner ne bindirir. Fenalaştı adam. Geçen kış fransaya gittik. Lyon meydanda devasa bi dönme dolap vardi. Ben çok istedim o da yalniz bırakmak istemedi beni ama keşke binmez olaydı. Adamın korkusundan Ne hareket edebildim ne etrafı izleyebildim
Ben deee
Bio gaia tek geçerim.
Bugün geldi korse. M beden ayakta olmadı ama yatarak deneyince giyebildim. Korse baya dik durmayı sağlıyor. Bel boyun ağrılarına da faydası olur umarım. Yalnız çok sıkı olduğundan emzirirken bunaltabilir insanı alışana kadar.Aldiğimda göbeğim biraz daha fazlaydı. Şimdi indi göbeğim belki şimdi olur . Doğumdan hemen sonra olmamıştı. Şimdi bir ay geçti üzerinde . Size inşallah olur
Normal canım, anne karnında sarıp sarmalanmış bir şekilde durmaya alıştıklarından öyle oluyor. Dış dünyadaki boşluk hissinden ötürü irkiliyor, elini kolunu oynatıyor.Evet canım elleri aniden oynuyo. Normal bi durum mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?