2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim çözümüm zeytinyagi ve hava. Evet hava... emzirdikten sonra meme acik dolandim valla kurumadan kapatmadım. Surekli de hakiki zeytinyagi surdum. Bebegin memeyi tam kavramasi da cok onemli. İlk hafta kan revan icindeydim emzirmek eziyet gibiydi.
Simdi sunduruyo cekiyo itiyo sukur gecti
 

memeleri açıyorum bende sürekli ama z.yağı da deniyeyim
 
3 Benim bebegimin de yüzünde boynunda hafif hafif var bunlardan bugün eltimin kızına resim attım böyle oldu acaba çok mu giydiriyorum üstünü de sıcaktan mi oldu dedim yok yenge adetli birileri mi geldi çocuğun üstüne dedi gerçekten de adetli 3 - 4 kişi geldi bebeğimi görmeye bende bilemedim doğruluk payını ama inşallah çabucak geçer bebislerimizin sıkıntıları
 
Benim kız 4 gündür kaka yapmıyordu az önce bir kaka yapmış sırtına kadar taşmış hemen banyo yaptırdım ve tabiki emme mesaisine başladım orda duracakmış hep karanlıkta emziriyorum Ankarada inanılmaz fırtına var ağacĺar yerinden sökülecek çatılar uçacak tarzda abartmıyorum içim ürperiyor.Bir yandan haberleri okuyorum çok kötü.Ve az önce farkettim avuç içim soyulmuş bembeyaz bir leke gibi bir şey olmuş ne olduğunu anlamadım kafaya onu da taktım.Bu gece biter mi dediğim bir gece oluyor.
 
Cnm aynen öyle kombinin oldugu yerin kapı altına havlu koyduk ters rüzgar
 
Canım sabırlı ol birde siyah kısmın tamamını ağzına vermeye çalış geçiyor bir müddet sonra emzirmekten vazgeçme
 
Geçmiş olsun, inş bir şey olmaz. Deniz’in yüzünde olduğu için tehlikeli bölge değilmiş, ense köküne doğru kafasının arkası ve tepedeki bıngıldak tehlikeli bölgelermiş. Denizim de iyileşir inş.
 
Kızlar çok teşekkür ederim. İnş geçer. Öyle cadoloz ki o kadar ağlamaya yakın zamanda iyileşmez, o damar çatlar. Gene aşırı yorucu bir gece, gece 2’de babasına bırakana kadar zor saatler geçirdim. Artık beni çağırmayı öğrendi, çağırınca hemen gitmek gerek yoksa bayağı yaygara kopuyor. Gidiyorum, beni görüyor, seviniyor, gülüyor, kucağa alınmayı bekliyor. Kucağa almazsam içinden bir cadoloz çıkıyor. Geçmiş olsun, iyice alıştı kucağa.

Şu korse meselesini bu kadar konuşunca ben de mi alsam dedim. Aklımı çeliyorsunuz. İlla masraf çıkaracaksınız, şişko ve mutluydum oysa.

X xemax Benim bebenin de kakaları öyle bir süredir. Yapmıyor yapmıyor derken aboovv!
 

Hic bir dogruluk payi yok tamamen batil inanc
 
Kizlar bebeklerininiz gordukleri seylere tepkileri nasil. Nesne takipleri falan..

Juliet hic birseyi gozuyle takip etmiyor, bize bakmiyor, isitme testini gecti ama seslendigimizde de bakmiyor (aslinda bu normal geliyor cok kucuk diye ) seslerde irkiliyor sadece. Bazen konusunca dinliyor. Ama bakma olayi yok. Oyuncak singirdatiyorum tamamen baska bi yere bakiyor. Erken dogum dediklerinde ben duyma gorme gibi seylerin gelisiminden korkuyorum demistim esimle doktoruma.
Dun esimin kucagindayken, esim oyuncagini alip salladi dikkatini cekmek icin ve bakmadi bizim kiz tabi vee esimden beklemedigim o yorum geldi... bi cocuk görmuyor mu ya diye.. ki esim hayatta takilmaz boyle seylere zaten malum meslekten bilgili.. oyuzden ondan hic beklemedigim bir yorum oldu.. isigi algiliyor ama buna eminim tv ye falan donuyor cunku.

Neyse 2. Ay kontrolumuz var haftaya bide goz isini halletmem lazim.
 
Canım bizimki de öyleydi sadece ışığa odaklanıyordu 1 haftadır bakın aya basladı 43 günlük bugun düzeltilmiş olarak mı takip edeceksiniz bide gittiğim hastane göz muayenesi önermiyoruz 1 yasında yapıyoruz dedi şuan cocukta kayma olacak gözlerde odaklayamayacak yanılma payımız yüksek olur dedi ışık tutup baktı sadece
 

55 gunluk suan .. duzeltilmis bakmiyorum ben cunku normal gidiyor hersey. Doktorumuzda oyle bisey soylemedi. Goz doktoru arkadasimla konustum 2. Yada 3. Ayda ilk muayeneyi isteriz fikir verir dedi. Bakalim esim yarindan itibaren bakicak artik bu konuyla ilgili
 
2 2kedi_1deli benımkıde öyle göz teması oyuncaklara odaklanma falan yok ama bize doktor düzeltilmiş gideceksın dedi mesela bu ayın sonuna doğru 45 günlük kontrolüne git dedi yogun bakım doktoru..sanırın ben o şekilde takip edeceğim belki 38 lere yakın doğumlarda normal hafta takip ediliyordur ama benımkı 30 haftalık ben şimdi bu çocuktan nasıl bekleyeyım 3 aylık hareketleri onun dışında sese doğru yöneliyor kafasını cevırıyor bazen beşiğin başına geldiğimi anlıyor sanırım uzun bakıyor ama R refikaaydin . gibi gülücükler tepkiler henüz yok sadece yavas şekilde sağa sola hareket edersem bir süre takip ediyor o kadar.
 
Dün akşam 8den suana kadar uyumadı daha yeni uyuttum nolcak sonumuz ne zaman düzelecek çok çaresiz hissediyorum artık
Ay canım allah sabır versin. Bizimki de yarım yamalak uyuyor. Ben kehribar kolyesi yaptırdım. Uyku gaz ve diş için. Bugün elimde olacak, umarım faydasını görürüm. Kullanalar memnun kalıyomuş hep
 
Ay canım allah sabır versin. Bizimki de yarım yamalak uyuyor. Ben kehribar kolyesi yaptırdım. Uyku gaz ve diş için. Bugün elimde olacak, umarım faydasını görürüm. Kullanalar memnun kalıyomuş hep
Görürsen nolur yaz cnm aldığım damlalar 500 TL olmuş daha Bi gaz için zindan oluyo hayatım 48 saatte 3.5 saat uyudum patronhmla da konuştum işi de bırakıyorum cok strese girdim
 
Ben de tablodaki ölçülere göre aldım ama küçük geldi M beden Senin belin kaç cm? Değişime vereceğim ben de.
O Otimoti X xemax benim tam göbeğimin en fazla olduğu yerden ölçtüğümde 87 cm geldi. O da M bedenin en üst sınırıydı. Aç karnına ölçsem biraz daha az gelebilir. Korseyi yatarak ancak giyebildim. Dün eşim kafamı karıştırdı çok sıkıysa giyme zarar verir filan diye. Etiketini filan da koparmıştım değişim yapamam. O yüzden belki 1-2 kilo daha verdikten sonra kullanmaya başlarım. Belki de biz evham yapıyoruz sonuçta beden tablosunun altında da yatarak giyebilirsiniz yazıyor.
 
Ben böyle bir kaka yapma şekli görmedim bir açtım altını aman Allahım o ne öyle tüm vücuduna kaka yürümüş hatta koşmuş gece 2 de babayı kaldırdım banyo yaptırdık anca temizlendi
 
çok geçmiş olsun. İnşallah operasyona gerek kalmadan atlatır. Operasyon olacaksa da emin ol doktorlar onun için en iyisi neyse öyle yaparlar. İçini ferah tut.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…