Ben de ajdar çikata muz açıyorum gülsün diyeKızlar geçen gün Tülin Şahin paylaşmıştı bebiş uyusun diye ve beyin gelişimi için müzik. Link Çınar mı bilmiyorum ama yapıştırayım şuracıkta Mozart for Babies: Brain Development Lullabies #323 Lullaby Music to Sleep, Mozart Effect
Çok teşekkürler cevap verdiğin için dr sütüm geldiği için mama verdirmiyor şuan. Pztsi kontrol var hala eksik çıkarsa bende başlıcam mama desteğine dr a bakmıcam. Aptamil prematüre mama aldım bende 1 kutu. Bir de elleri ve ayakları çoğu zaman soğuk oluyor ısıtamıyor kendini hiç. Sizinde öylemiydi.Benim oğlumda 35.haftada doğdu ama kilosu boyu iyiydi.bizdede her bez kakalıydı az az sık sık yapmaları normal.benim oğlumda ilk hafta kilo kaybı olunca mama takviyesi başladı.aptamilin prematüre bebekler için olan mamasını kullandık 1 kutu.kilo alımı arttı.
2.kutuda prematüre değilde normal mamasına geçtik
Kızlar benim oğlan kaç günden beri kakasını tam yapamıyodu çok zorlanıyodu. Sadece anne sütü alıyor bu arada. Rezene ve toz kimyonu karıştırıp içiyorum. Müthiş gaz çıkarıyor. Ardı ardına defalarca. Kakasını da tam yapıyor. Size de tavsiye ederim umarım işe yarar
Çok teşekkürler cevap verdiğin için dr sütüm geldiği için mama verdirmiyor şuan. Pztsi kontrol var hala eksik çıkarsa bende başlıcam mama desteğine dr a bakmıcam. Aptamil prematüre mama aldım bende 1 kutu. Bir de elleri ve ayakları çoğu zaman soğuk oluyor ısıtamıyor kendini hiç. Sizinde öylemiydi.
Valla bana da aldırdınız sonunda. Bugün sipariş verdim. İnşallah bizim kız da tutar bu emziği.Kizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
Yok çok giydirmiyom kv gelip gelip bu çocuk üşüyo hasta etceniz diyip üstünü örtüyor sürekliZaten suan isitamaz bizim bebeklerin bile daha tam isinmiyor. Ama isinmiyor diye fazla giydirmeyin
Ben doğru bedeni ilk seferde tutturabildim ama kullanmak için bir süre beklemek istedim. Sebebi de şu benim yaralarım çok geç iyileşir. Sezeryan yerimde 1-2 dikiş var hala erimedi mesela. Dikiş çizgisinin üstünde de hafif şişlik var. Yamunayı giyip üstten sıktırınca o şişlik daha da artabilirmiş gibi geldi bana ama bu tamamen benim düşüncem doktora filan sormadım. O yüzden şişlik biraz daha azalınca kullanayım dedim ama sen böyle söyleyince de gaza geldim kullanmaya başlasam mı acabaHuu yamunacilar hic sesijiz cikmiyor. Kullanıyor musunuz ? Ben 6 gündür kullaniyorum. Görüntü olarak çok güzel toparlıyor gerçekten. Dünden beri de 2. kopcaya geçtim. Ölçümde bir incelme var ama nedenini anlayamadım. Sizde durumlar ne?
kendi bildiğin gibi yap evin ısısına havaya göre değiştir.. giydirir çıkarırsın bende ilk zamanlar uzun kollu zıbın külotlu corap üstüne tulum şeklinde giydiriyordm baktım yavas yavas artık ısınıyor bir gün corabını cıkardım sadece patık corap uzun kollu zıbın tulum giydirdim sonra kısa kolluya geçtik baktım akşama doğru üşür gibi oluyorsa alt değiştirirken corabını tekrar giydiriyorum şuan genelde kısa kollu zıbın patik corap üzeri tulum veya takım zamanla vücut ısılarını koruyacaklar.benimde eşim beterYok çok giydirmiyom kv gelip gelip bu çocuk üşüyo hasta etceniz diyip üstünü örtüyor sürekli
Evde hametan, sudocrem, mustela ve desitin var. Hepsini kullandık. Pişik olursa hametan geçiriyor hemen bizde sadece. Pişik önleyici olarak da desitin kullanıyorum, en çok o işe yaradı.pişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
Evde hametan, sudocrem, mustela ve desitin var. Hepsini kullandık. Pişik olursa hametan geçiriyor hemen bizde sadece. Pişik önleyici olarak da desitin kullanıyorum, en çok o işe yaradı.pişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
kendi bildiğin gibi yap evin ısısına havaya göre değiştir.. giydirir çıkarırsın bende ilk zamanlar uzun kollu zıbın külotlu corap üstüne tulum şeklinde giydiriyordm baktım yavas yavas artık ısınıyor bir gün corabını cıkardım sadece patık corap uzun kollu zıbın tulum giydirdim sonra kısa kolluya geçtik baktım akşama doğru üşür gibi oluyorsa alt değiştirirken corabını tekrar giydiriyorum şuan genelde kısa kollu zıbın patik corap üzeri tulum veya takım zamanla vücut ısılarını koruyacaklar.benimde eşim betercocuk uyanık yeni uyandıysa yelek giydirdim diyelim oyle yatıyor sadcee üzerine penye battaniye örtüyor üşürmüş dedim cocukta takım var yelek var battanıye örttün uyuduğunda ne örteceksın üstüne yorgan mı diyorm
Ben tohum halinde katıyodum kimyonu. Toz hali daha etkili geldiOoo rezene kimyon karistirmayan anne kaldimi ki burda ..bizim gunluk rutinimiz o daha neler neler katiyoruz
Okuyunca gaza gelip bir daha verdim ağzına aventi, sanki kakasını veriyoruz ya. Bir surat buruşturmalar öğğ demeler. Size hayırlı olsunKizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
Okuyunca gaza gelip bir daha verdim ağzına aventi, sanki kakasını veriyoruz ya. Bir surat buruşturmalar öğğ demeler. Size hayırlı olsunKizlar galiba avent air oldu.. 5 dakikadir atmadi agzindanbakalim neler olacak
Hametan. Hastanede kullanıyorlardı çıkınca devam ettim. Mustela berbat, Sebamed fena değil, iyi. Denediklerim Bunlar.pişik kremi ne önerirsiniz ? mustela , sudocrem...vs
Kızlar geçen gün Tülin Şahin paylaşmıştı bebiş uyusun diye ve beyin gelişimi için müzik. Link Çınar mı bilmiyorum ama yapıştırayım şuracıkta Mozart for Babies: Brain Development Lullabies #323 Lullaby Music to Sleep, Mozart Effect
Çok teşekkürler cevap verdiğin için dr sütüm geldiği için mama verdirmiyor şuan. Pztsi kontrol var hala eksik çıkarsa bende başlıcam mama desteğine dr a bakmıcam. Aptamil prematüre mama aldım bende 1 kutu. Bir de elleri ve ayakları çoğu zaman soğuk oluyor ısıtamıyor kendini hiç. Sizinde öylemiydi.
bilirim bilmez miyimHer kafadan ayrı ses valla işine karışmaya meraklı çok insan varmış.kv ye al kucağına diyorum yok yok ben tutamam onu diyor almıyor ama lafa geldi mi bol kepçe. zormuş lohusalık . Bizim tüm yenidoğanlarımız büyük geliyor zaten tulumların içinde kayboluyor 2 kat giydiriyorum elinde ayağında bir çorap. Eldivenlerde çıkıyor büyücek inşallah
Mart annesi olmayı beklerken ocak annesi oldum nasip işte.
Okuyunca gaza gelip bir daha verdim ağzına aventi, sanki kakasını veriyoruz ya. Bir surat buruşturmalar öğğ demeler. Size hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?