2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Rotavirusu biz 3 ayda yaptrcz 2demi oluoduki
Rotayı 3. Ayda yaptır dedi doktoru para ödemedim. Kalça ultrasonu a baktılar temiz çıktı ama çok fena uykusuz
Birlikte cevap veriyorum, bilmişlikten değil de biz önce yaptırdığımız için. 2. Ayda 3 aşı oluyor ücretsiz. P pelinsamet06 demek ki bebişe verem dahil ücretsiz aşılar yapıldı. Mucizeicimde Mucizeicimde rotavirüsün ilk dozu 2. Ayda da 3. Ayda da yapılabiliyor, 2 ay sonra da 2. Dozu yapıyorlar. Biz ikinci ayda yaptırdık. Rotavirüs aşı değil zaten, ağızdan veriliyor, şekerli bir şey olmalı, Deniz yaladı yuttu hemen😂

Birlikte cevap veriyorum, bilmişlikten değil de biz önce yaptırdığımız için. 2. Ayda 3 aşı oluyor ücretsiz. P pelinsamet06 demek ki bebişe verem dahil ücretsiz aşılar yapıldı. Mucizeicimde Mucizeicimde rotavirüsün ilk dozu 2. Ayda da 3. Ayda da yapılabiliyor, 2 ay sonra da 2. Dozu yapıyorlar. Biz ikinci ayda yaptırdık. Rotavirüs aşı değil zaten, ağızdan veriliyor, şekerli bir şey olmalı, Deniz yaladı yuttu hemen😂
2 dozluk ve 3 dozluk varmış ortada hangisini seçerseniz dedi 3 ay 10 günlük olunca olmuyormuş ama ay bu geceyi atlatırsak şükredicem valla

2 dozluk ve 3 dozluk varmış ortada hangisini seçerseniz dedi 3 ay 10 günlük olunca olmuyormuş ama ay bu geceyi atlatırsak şükredicem valla
Huysuzluk yapabilirmiş. Bizde öyle bir şey olmamıştı. Verem de az huysuzlanmıştı ama sonunda kendini uykuya vermişti. Veremi daha sonra yaptırmıştık biz.
Asıl menenjit aşısı çok fena ya. Hep ateşi çıktı sabaha kadar uyumamıştım. En ağırı oydu bence.

Evet doktorumuz soylemssti agzdan diye aman iyi olsunlarda baska bsy istemioz 😊 hersey onlarm sagligi icin

Huysuzluk yapabilirmiş. Bizde öyle bir şey olmamıştı. Verem de az huysuzlanmıştı ama sonunda kendini uykuya vermişti. Veremi daha sonra yaptırmıştık biz.
Asıl menenjit aşısı çok fena ya. Hep ateşi çıktı sabaha kadar uyumamıştım. En ağırı oydu bence.
Menenjit ne zamn oluyoo

Menenjit ne zamn oluyoo
İki yaşına kadardı herhalde, 23 aylığa kadar. üç Veya dört doz şeklinde yapılıyordu. Dünya sağlık örgütü geçen ay 2 doz yeterli demiş. İki doz yapılabilir artık yani. İki çeşidi var menenjit a ve b tipi. ikisi ayrı aşılar. Biz 3. Ayda ilk dozu yaptırdık.
Aşıları olabildiğince erken yaptırmaya çalışıyorum. Aşı karşıtları yüzünden yeniden hastalıklar görülmeye başladığı için çoçuğun hastalıkla aşısız dönemde karşılaşma riskini en aza indirmek istiyorum. Kızamık açısını bekliyorım asıl, 6. Ayda hemen yaptırıcam.

O Otimoti X xemax korseciler😂😂😂 bu 2 2kedi_1deli ’yi dışlayın. Hiç şişko değil, fıstık gibi kız valla.
Haha 🤣 bir de hepimizden önce sıkılaştıricı kullanmaya başlamıştı 🤣🤣 Ya aslında bende de çok kilo yok da benim vücut yapım belim kalın bel oyuntum yok dümdüz ondan ölçüm fazla çıkıyor 45 kilo iken bile belim 60 değildi düşün 🤣

İki yaşına kadardı herhalde, 23 aylığa kadar. üç Veya dört doz şeklinde yapılıyordu. Dünya sağlık örgütü geçen ay 2 doz yeterli demiş. İki doz yapılabilir artık yani. İki çeşidi var menenjit a ve b tipi. ikisi ayrı aşılar. Biz 3. Ayda ilk dozu yaptırdık.
Aşıları olabildiğince erken yaptırmaya çalışıyorum. Aşı karşıtları yüzünden yeniden hastalıklar görülmeye başladığı için çoçuğun hastalıkla aşısız dönemde karşılaşma riskini en aza indirmek istiyorum. Kızamık açısını bekliyorım asıl, 6. Ayda hemen yaptırıcam.
Bu asi karsitlarini anlamiyorm normal degiller bence ya nasil korkmuyolar bisey olur diye kendini dusunmuuo herkese riske atiolar 😧

Çok teşekkür ederim allahtan üstünden çok vakit geçmedi. ❤

Teşekkür ederim. Benim kızı her saat başı ya da iki saatte bir emziriyorum. Emiyor emmeyi bıraksada, kucağımda uyusada tekrar veriyorum inatla ne zaman emin oluyorum yatağına koyuyorum.
Bizimki de biberon emzik alıyor emiyor da başından beri sıkıntı tamamen ben de tamam emdi mi bırak ağladı mı emziği ver. Emziği çok verdiğimi düşünüyorum. Kilo alamaması bundan kaynaklı yoksa biz mama da hiç kullanmıyoruz sütüm yetiyor.
benımkı gunduz 1 saati gecırmıyır yarım saat kırk dk memede ben emziği dışarda emzıemicek surumdaysak ve cok ac olmadığına eminsem verıyorum evde de aynı sekılde yenı emzırdım 15 20 dk gectı bırseyı yok ama aglıyır emzık veriyorum bnde zorlamıyıorum kndı bıraktıysa memeyi bır kere tutuyorum almıyorsa pusete beşiğe koyuyorum yetmemişse 10 dk ıstıyır zaten. benım emmemeyi 2 saat sadece gece ve gunduz 1 2 uzun uykusunda görebiliyorm😀muhakkak bır yerde yanlışlık atlanılan bırsey vardır dediklerinde bır sıkınyı yok benımde oyle yanı ama saatlece ackende emzık emmıyordur kılosunh etkılesın bilemedim

ya sulu kaka problemi yasayan var mi? her sulu kaka ishal demek mi Allahim kafayi yicem. doktora diyorum süt alerjisinden diyor zirt pirtta yazmak istemiyorum artik ona. sulu sari kaka yapiyor 2 gundur sadece sivi yani. bazen de kusuyor yediği de yaramıyor boyle olunca

Back
X