- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Evet 2 ay gecen hafta olduk bu haftada verem olduk2 ay aşısı mı bu Kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 2 ay gecen hafta olduk bu haftada verem olduk2 ay aşısı mı bu Kızlar
Evet fenalardayım 3 tane yaptılar verem olduk mu bilemedim2 ay aşısı mı bu Kızlar
Para ödedin mi? Rotavirüs paralı, karma aşı, verem ve pnömokok ücretsiz. Aşı defterine de bakabilirsinEvet fenalardayım 3 tane yaptılar verem olduk mu bilemedim
Rotavirusu biz 3 ayda yaptrcz 2demi oluodukiPara ödedin mi? Rotavirüs paralı, karma aşı, verem ve pnömokok ücretsiz. Aşı defterine de bakabilirsin![]()
Rotayı 3. Ayda yaptır dedi doktoru para ödemedim. Kalça ultrasonu a baktılar temiz çıktı ama çok fena uykusuzPara ödedin mi? Rotavirüs paralı, karma aşı, verem ve pnömokok ücretsiz. Aşı defterine de bakabilirsin![]()
Rotavirusu biz 3 ayda yaptrcz 2demi oluoduki
Birlikte cevap veriyorum, bilmişlikten değil de biz önce yaptırdığımız için. 2. Ayda 3 aşı oluyor ücretsiz. P pelinsamet06 demek ki bebişe verem dahil ücretsiz aşılar yapıldı.Rotayı 3. Ayda yaptır dedi doktoru para ödemedim. Kalça ultrasonu a baktılar temiz çıktı ama çok fena uykusuz
2 dozluk ve 3 dozluk varmış ortada hangisini seçerseniz dedi 3 ay 10 günlük olunca olmuyormuş ama ay bu geceyi atlatırsak şükredicem vallaBirlikte cevap veriyorum, bilmişlikten değil de biz önce yaptırdığımız için. 2. Ayda 3 aşı oluyor ücretsiz. P pelinsamet06 demek ki bebişe verem dahil ücretsiz aşılar yapıldı.Mucizeicimde rotavirüsün ilk dozu 2. Ayda da 3. Ayda da yapılabiliyor, 2 ay sonra da 2. Dozu yapıyorlar. Biz ikinci ayda yaptırdık. Rotavirüs aşı değil zaten, ağızdan veriliyor, şekerli bir şey olmalı, Deniz yaladı yuttu hemen
![]()
Huysuzluk yapabilirmiş. Bizde öyle bir şey olmamıştı. Verem de az huysuzlanmıştı ama sonunda kendini uykuya vermişti. Veremi daha sonra yaptırmıştık biz.2 dozluk ve 3 dozluk varmış ortada hangisini seçerseniz dedi 3 ay 10 günlük olunca olmuyormuş ama ay bu geceyi atlatırsak şükredicem valla
Evet doktorumuz soylemssti agzdan diye aman iyi olsunlarda baska bsy istemiozBirlikte cevap veriyorum, bilmişlikten değil de biz önce yaptırdığımız için. 2. Ayda 3 aşı oluyor ücretsiz. P pelinsamet06 demek ki bebişe verem dahil ücretsiz aşılar yapıldı.Mucizeicimde rotavirüsün ilk dozu 2. Ayda da 3. Ayda da yapılabiliyor, 2 ay sonra da 2. Dozu yapıyorlar. Biz ikinci ayda yaptırdık. Rotavirüs aşı değil zaten, ağızdan veriliyor, şekerli bir şey olmalı, Deniz yaladı yuttu hemen
![]()
Menenjit ne zamn oluyooHuysuzluk yapabilirmiş. Bizde öyle bir şey olmamıştı. Verem de az huysuzlanmıştı ama sonunda kendini uykuya vermişti. Veremi daha sonra yaptırmıştık biz.
Asıl menenjit aşısı çok fena ya. Hep ateşi çıktı sabaha kadar uyumamıştım. En ağırı oydu bence.
İki yaşına kadardı herhalde, 23 aylığa kadar. üç Veya dört doz şeklinde yapılıyordu. Dünya sağlık örgütü geçen ay 2 doz yeterli demiş. İki doz yapılabilir artık yani. İki çeşidi var menenjit a ve b tipi. ikisi ayrı aşılar. Biz 3. Ayda ilk dozu yaptırdık.Menenjit ne zamn oluyoo
Haha
Bu asi karsitlarini anlamiyorm normal degiller bence ya nasil korkmuyolar bisey olur diye kendini dusunmuuo herkese riske atiolarİki yaşına kadardı herhalde, 23 aylığa kadar. üç Veya dört doz şeklinde yapılıyordu. Dünya sağlık örgütü geçen ay 2 doz yeterli demiş. İki doz yapılabilir artık yani. İki çeşidi var menenjit a ve b tipi. ikisi ayrı aşılar. Biz 3. Ayda ilk dozu yaptırdık.
Aşıları olabildiğince erken yaptırmaya çalışıyorum. Aşı karşıtları yüzünden yeniden hastalıklar görülmeye başladığı için çoçuğun hastalıkla aşısız dönemde karşılaşma riskini en aza indirmek istiyorum. Kızamık açısını bekliyorım asıl, 6. Ayda hemen yaptırıcam.
benımkı gunduz 1 saati gecırmıyır yarım saat kırk dk memede ben emziği dışarda emzıemicek surumdaysak ve cok ac olmadığına eminsem verıyorum evde de aynı sekılde yenı emzırdım 15 20 dk gectı bırseyı yok ama aglıyır emzık veriyorum bnde zorlamıyıorum kndı bıraktıysa memeyi bır kere tutuyorum almıyorsa pusete beşiğe koyuyorum yetmemişse 10 dk ıstıyır zaten. benım emmemeyi 2 saat sadece gece ve gunduz 1 2 uzun uykusunda görebiliyormÇok teşekkür ederim allahtan üstünden çok vakit geçmedi. ❤
Teşekkür ederim. Benim kızı her saat başı ya da iki saatte bir emziriyorum. Emiyor emmeyi bıraksada, kucağımda uyusada tekrar veriyorum inatla ne zaman emin oluyorum yatağına koyuyorum.
Bizimki de biberon emzik alıyor emiyor da başından beri sıkıntı tamamen ben de tamam emdi mi bırak ağladı mı emziği ver. Emziği çok verdiğimi düşünüyorum. Kilo alamaması bundan kaynaklı yoksa biz mama da hiç kullanmıyoruz sütüm yetiyor.
Aynisini yaşıyorum inan ki. Sanki cip var poposunda yatağa koyunca uyanıyor. Deli olacam yeminle.Şuan emzik muamelesi görüyorum. Emerken uyuyor. Koyuyorum uyaniyor. Hoop bida memeye. Ne zaman pes edecek merak ediyorum.