Kızlar doğum çantam artık hazır!
Biraz erken oldu ama Korkudan hazırladım gitti. Bebek karyolası ve bebek arabası da aldım. Bebek arabası konusunda oldukça cimri davranmaya çalıştım. Anneler ikiye bölünmüş durumda, kimisi diyor kış bebeği olduğu için en az 6 ay pek dışarı çıkmayacak, baston al, kimisi diyor travel sistem al, sonra bi de ucuz bi puset alırsın. Nedense taktım bebek arabasına ucuz alıcam diye. Ablamla kavga ede ede nispeten ucuz bir kraft aldım 1300’e. Ablamın tavsiyelerini dinleseydim en az 5000 lira verecektim. pinti dedialışverişe ablamla gitmeseydim 500 liraya bir araba alıp çıkacaktım.
Bebek odasına halı almadım. İlla halı al diye tutturdu, sonra ben alıcam hediye diyor. Evde yer yok, çalışma odasını bebek odası yapmaya çalışıyorum, her şeyi bir yere sokuşturdum. Kitaplıkları ve masayı çöpe attım. Bin tane kitap var, romanları, felsefe kitaplarını dağıtmaya çalıştım, işle ilgili kitapları mecburen tutuyorum. Koliye koydum. Aylardır ev aradım ama ne yazık ki bulamadım. Hele depremden sonra hiç ev Yok piyasada. Yaza doğru taşınırsam gönlüme göre her şeyi alırım diyorum. Bebek odası yapıcam diye tıkış tıkış oldu her yer. Daha çöp bile almak istemiyorum.
Ben mecburen yeni kitaplik aldim daha fazla esya alan. Bebek arabasi konusunda travel sistemle baston arasi olan cok uzun kullanilacak birsey aldim.. kardesim o ucuz isini yapti simdi bin pisman. Bizim evde tikis tikis oldu nasil olcak bilmiyoru.