Alt çubukta bebek ikonu var canım ona dokun orda görseller çıkıyonerde o bulamadım ben cnm o uygulama bende de var görseli bulamadım ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alt çubukta bebek ikonu var canım ona dokun orda görseller çıkıyonerde o bulamadım ben cnm o uygulama bende de var görseli bulamadım ki
bravo valla çok uyguna bulmuşsunuz bizim ev eşya dolu herşeyi içine sığdırayım dedik büyük -uzun geniş boy seçtik gerçi kazıklandık birazBiz koçtaştan aldık bu tarz değil ama üç kapaklı çekmeceli 450 lira kendimiz kurduk. Böyle camlı olanları da vardı sanırım
Bulamadım ekran fotosu atsana CNm Bebekk ikonu yok bendeAlt çubukta bebek ikonu var canım ona dokun orda görseller çıkıyo
yaptırmadım dr yaptır demedi tetanoz yaptırdım iki dozKizlar grip aşısı yaptirdiniz mi, ya da doktorunuz onerdi mi?
Ben ordan takip ediyorum hep. Onunla.alle nin gunu ayni cikti bendeBanu çiftçinin uygulaması hiç çalışması ben de sildim. Videolarını giremedim hiç. Bi daha mı indirsem
Çilekte bir türlü model beğenemedim.
Pierre Cardin dolap, bir de tekerlekli beşik beğendim. Sabit yatak şu an almayacağım.
1.5 yaşında falan montessori yatak almayı düşünüyorum.
bravo valla çok uyguna bulmuşsunuz bizim ev eşya dolu herşeyi içine sığdırayım dedik büyük -uzun geniş boy seçtik gerçi kazıklandık birazpahalı geldi sonradan. sağlık olsun devir de çok pahalı hiçbirşeye yetişemiyoruz. Ya kızlar birşey sorucam sizde de erkek tarafı bebeğe hiçbirşey yapmıyor mu? Bizimkiler de tık yok herşeyi kız tarafı yaparmışmış öyle deyip kenara çekildiler bize ne düşüyor bir eksiği var mı diye dil ucuyla soran olmadı
Happymom da değil canım hamilelik+ uygulamasında
Kayınvalidem bir sürü şey alıp duruyo canım baya hazırlanıyo. Süsler, kıyafetler, yataklar... Kızı olmasını çok istemiş üç tane oğlu var, ilk torun erkek bu ikinci torunu olacak rabbim kısmet ederse. Sonunda pembelere kavuştum diye oynuyo kadınbravo valla çok uyguna bulmuşsunuz bizim ev eşya dolu herşeyi içine sığdırayım dedik büyük -uzun geniş boy seçtik gerçi kazıklandık birazpahalı geldi sonradan. sağlık olsun devir de çok pahalı hiçbirşeye yetişemiyoruz. Ya kızlar birşey sorucam sizde de erkek tarafı bebeğe hiçbirşey yapmıyor mu? Bizimkiler de tık yok herşeyi kız tarafı yaparmışmış öyle deyip kenara çekildiler bize ne düşüyor bir eksiği var mı diye dil ucuyla soran olmadı
bravo valla çok uyguna bulmuşsunuz bizim ev eşya dolu herşeyi içine sığdırayım dedik büyük -uzun geniş boy seçtik gerçi kazıklandık birazpahalı geldi sonradan. sağlık olsun devir de çok pahalı hiçbirşeye yetişemiyoruz. Ya kızlar birşey sorucam sizde de erkek tarafı bebeğe hiçbirşey yapmıyor mu? Bizimkiler de tık yok herşeyi kız tarafı yaparmışmış öyle deyip kenara çekildiler bize ne düşüyor bir eksiği var mı diye dil ucuyla soran olmadı
Merhaba. İlac baslandi mi ve ise yaradi mi?ALT 79 AST 48 civarında seyrediyo şu an. İki gün öncesi ilk tahlilde 69 - 45 idi. Şimdilik yüksek değil hızlı artmıyor bekleyelim dendi 3 farklı uzman dr kararıyla.
Sarılık, hepatit, idrar, bilirubin, aids her şeye bakıldı sorun yok. Gebelik kolestazı teşhisi kondu. Kaşıntılarım devam ediyor özellikle geceleri. Acı, baharat, yağlı yasaklandı. Vitaminleri bi süreliğine bıraktım. Bol su, yeşillik, meyve tüketilecek. Her hafta düzenli tahlil yapılacak. 100e çıkarsa ki bence çıkacak, ilaca başlanacak.
çok şanslısın maşallah diyim sanaKayınvalidem bir sürü şey alıp duruyo canım baya hazırlanıyo. Süsler, kıyafetler, yataklar... Kızı olmasını çok istemiş üç tane oğlu var, ilk torun erkek bu ikinci torunu olacak rabbim kısmet ederse. Sonunda pembelere kavuştum diye oynuyo kadın![]()
Döner inşaAllah yakındaBenimde bugün kontrolüm vardı kıpır kıpırdı yinebugün tam 31.haftadayız.2250 gr olmuş suyu biraz fazlaymış ama sorun oluşturmazmış.ben döndüğünü ayaklarının kaburgalarımın altında olduğunu zannediyodum ama dönmemiş kaburgamın altına dayanan kafasıymış
![]()
Seninle ayniyiz canim bende 32.haftanin icindeyim 2kilo 300 gr dedi doktor . Biraz önde gidiyormus . Bende kiyafetleri yikadim ama ütüleyip duzenlemem kaldi :)Ben de bu cumartesi gittim kontrole çalışabilir raporumu aldım 32. haftanın içindeyim yani
Bebek 2250 olmuş iki elini birden ağzına sokma çabasında olduğundan yüzünü göremedik ilk defa
34 ile uyumlu dedi doktor
Bir de son iki gündür bir kaşınmak bir kaşınmak ağlatacak kadar karaciğere de bakıldı bir şey yok iki günün sonunda şöyle bir baktım çatlamayan yanım kalmadı diyebilirim artık
Kıyafetleri ufaktan yıkamaya başladım bende her hafta daha ağırım çünkü
Benim sezaryen olucak zaten canım.yoruldu demek ki dinlenmeye çekildiDöner inşaAllah yakındabenimki de kıpır kıpırdı bugün yarım saate yakın durmaksızın vurdu şimdi de hiç vurmuyo evham yaptım ☺
![]()
Belki uyumustur annesi :) birde suyu az icinde hareketleri azaliyorDöner inşaAllah yakındabenimki de kıpır kıpırdı bugün yarım saate yakın durmaksızın vurdu şimdi de hiç vurmuyo evham yaptım ☺
![]()
Babymall a bakmana tavsiye ederim.Ankara,İstanbul ya da İzmir’de oturuyorsan mağazaları var çeşit çeşit ürünler var ve fiyat skalası geniş her bütçeye hitap ediyor bu şehirler dışında isen internet sitelerinden bakabilirsin.Kızlar merhaba. Bugün sabahtan beri 2 dk bakıp çıkıyorum bizim kız evde olunca bir yazamadım.
Hafta sonu bebek için mobilya baktık az biraz kararlaştırdım ne alacağımı.
Fiyatlar inanılmaz yükselmiş bir dolaba 5000 tl diyen yerler gördüm![]()