• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2555951 Eki Görüntüle 2555953 Eki Görüntüle 2555958 Eki Görüntüle 2555963 Eki Görüntüle 2555966 Eki Görüntüle 2555967
Ben esyalari boyle biseylerin icine koydum hatta bebeginkileri takim takim bagladim. Hemsireye verilecek ilk kiyafete bez koyfum bitanede esimede anlattim zaten beraber yaptik.. ufak ufak biseyler cikiyor hep ama.. kirliler icinde ayri iki bos bez canta koydum bebegin kiyafetleri ve benimkileri ayri ayri koyarim yine

Çok güzel ve düzenli gözüküyo 👏 bende kendiminkileri bebeğinkilere ayrı organizer aldım yerleştiricem.ilk hemşireye verilicek kıyafetleride ayrı yerleştiricem.

Kızlar benim ilk oğlum doğduğunda 3 aylıkken ilk bayramda babaanneyi ziyarete gittik eşim bayramlığını alırsın babaannesi ilk bayramında senin yanına geldi dedi.kayınvalidem doğduğunda çeyrek taktık ya dedi 😄 bende sessiz kalamam içime atıp kendime dert ediceğime karşı taraf rahatsızlığımı bilsin isterim.taktığı çeyrek dışında bi şey görmedim zaten istememde..
Oğlum geç olduğu için çok beklediğimiz için annem daha hamile olmadan önce olsun inşallah herşeyini ben alıcam dedi sağolsun herşeyini eksiksiz fazlasıyla aldı.
Geçtiğimiz hafta telefonda konuşurken kayınvalidemle nasıl olduysa formaliteden sordu onuda beklemezdim 😄bi eksiği var mı bebeğin dedi.diğer oğlumda söylediğini hatırlattım hiç bi ihtiyacı yok teşekkür ederim dedim iyi yaptım 🤪

Kızlar bizim demek istediğimizi yanlış yorumladınız sanırım.😂Ben ne kendi annem babamdan ne de eşimin anne babasından illa alacaklar diye bir şey zorunluluktan bahsetmedim.Biz de her şeyi kendimiz aldık alacağız tabi anne baba olarak 🤩 Mevzu şu bir babaanesi olarak şu patiği de ben aldım torunuma bu da benden hatıra olsun demesi.Bu sizin söylediğinizden çok farklı bir konu kızlar 🤣Heyecanımızı paylaşmalarını bekledik sadece umursamaz davranınca bozulduk sanırım 🤣🤣🤣

Ya bide herseye karisan modeller var onlarda cok kotu 😂🤣 ortasi yok iste bosverin 😂

Demek ki kayınvalideler ne yapsa bir şey buluyoruz 🤣🤣 sağlık olsun da bir
Şekilde halledilir hepsi 🤣🤣
Herkes iyi olsunda cocugumuza herseyimizi aliriz hamdolsun. Manevi destek olsunlar yeter. Yani sorsunlar iyi misin birseye ihtiyaciniz var mi diye. Yoksa onlar kendi cocuklarini yetistirmis torunlardan da sorumlu degiller tabiki . :KK48: :KK48:

Kızlar ben de ikea dan buzdolabı poşeti aldım. Instagramda çok hoşuma gitmişti bir annenin doğum öncesi hazırlığı. Ben de böyle yapayım diyorum. Size de fikir olur belki. Hastane çantası için.
20191118_224758.webp 20191118_225011.webp

Kızlar ben de ikea dan buzdolabı poşeti aldım. Instagramda çok hoşuma gitmişti bir annenin doğum öncesi hazırlığı. Ben de böyle yapayım diyorum. Size de fikir olur belki. Hastane çantası için.
Eki Görüntüle 2556004 Eki Görüntüle 2556005
Aaa süpermis canim cok tesekkur ederim. Bende hurclari nerden bulabilirim diye dusunuyordum. Bu posetlerden vardi bende , en iyisi bende boyle deneyeyim :)

Aaa süpermis canim cok tesekkur ederim. Bende hurclari nerden bulabilirim diye dusunuyordum. Bu posetlerden vardi bende , en iyisi bende boyle deneyeyim :)

Rica ederim ne demek. Ben de o anneden görmüştüm böyle paket paket hazırlamış giydireceklere de kolaylık olsun diye. Ben de ilerleyen zamanlarda bu şekilde valize koymayı düşünüyorum Allah izin verirse.

mesleğin ne canım ben de öğretmenim heyetraporu alma hakkı bir yılda kaç gün ki.. ne zamandan beri raporlusun. Ben 37 ye dek çalışmak istiyorum çünkü doğumdan sonra bebeğimle kullanayım izinlerimi diye düşündüm 2 hafta sonra gidip çalışabilir raporu yazdırıcam inşaallah
Mrb canım bende öğretmenim eylülden beri heyet alıyorum kanamam var sürekli istirahat etmem gerekiyor 32den sonra dr heyet yazamadı artık doğum iznine giriyormuş bi kaç öğretmen arkadaşa daha sordum onlarda aynı şeyi söyledi.. böylece doğum iznini erkenden harcamış oldum. Ama sağlıklı ve zamanında doğsun da artık mühim değil..doğumdan sonra 1 2defa daha heyet alırım yada alamazsam ücretsiz izne ayrılırım zaten bi oğlum daha var 21aylik henüz..
Sanırım yıl için en fazla 6defa heyet alınabilir

Hurclari n11 den aldim bu arada bide madam coconun var boy boy malum.
Ben yurtdisindayim ya canim anneme aldirabilirim ama ya doguma yetisemezse diye dusunuyorum. Vize tarihi belli olursa aldiririm insallah. Birde ben sana pisik kreminin fiyatini soracaktim 100 g i ne kadar acaba ?

Ben yurtdisindayim ya canim anneme aldirabilirim ama ya doguma yetisemezse diye dusunuyorum. Vize tarihi belli olursa aldiririm insallah. Birde ben sana pisik kreminin fiyatini soracaktim 100 g i ne kadar acaba ?

Kusura bakma kim yurtdisinda kim hangi sehirde karistiriyorum tabi. Bebegin battaniyelerine muslin ortulerine sararak bile ayirabilirsin..
50 tlye almisim internetten pisik kremini

Demedim bnde bisey zaten kendisi bilir herkes kendinden sorumlu bsy desem gelin kotu derler sonra bu insanlar neden cildirio😊😶
BANA da aynı şeyi yaptılar bebeğin tüm eşyalarını kız tarafı alır deyip çekildiler birşey beklediğimden değil herşeyi yapacak halimiz var ama yarım elma gönül alma derler. burda atıp tutanlar olmuş.... size böyle diyen olmadı bizi anlamasınız 😘😁

Kızlar bizim demek istediğimizi yanlış yorumladınız sanırım.😂Ben ne kendi annem babamdan ne de eşimin anne babasından illa alacaklar diye bir şey zorunluluktan bahsetmedim.Biz de her şeyi kendimiz aldık alacağız tabi anne baba olarak 🤩 Mevzu şu bir babaanesi olarak şu patiği de ben aldım torunuma bu da benden hatıra olsun demesi.Bu sizin söylediğinizden çok farklı bir konu kızlar 🤣Heyecanımızı paylaşmalarını bekledik sadece umursamaz davranınca bozulduk sanırım 🤣🤣🤣
kesinlikle katılıyorum bizi art niyetli çok yorumlayanlar olmuş biz muhtaç değiliz karşı taraftan da biraz özen beklemek çok mu hatıra demişsin çok güzel bir yelek bir patikleri bile yok düşünce Yok çünkü.... neden.... kız tarafına düşermişmiş burda adetmiş.......böyle Bi saçmalıkolabilir mi

Son düzenleme:
Herkes iyi olsunda cocugumuza herseyimizi aliriz hamdolsun. Manevi destek olsunlar yeter. Yani sorsunlar iyi misin birseye ihtiyaciniz var mi diye. Yoksa onlar kendi cocuklarini yetistirmis torunlardan da sorumlu degiller tabiki . :KK48: :KK48:
Bi şi almalarını da beklemiyoruz dilleri ucuyla sormuyolar ilglenmiyorlar bile.

Back
X