Evet kedili bez bi canta varYaa galiba kese benim pjama sandigim , yarisi cikmis , bende acaba terliklerinle takim mi diye dusunmustumkusura bakma
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kedili bez bi canta varYaa galiba kese benim pjama sandigim , yarisi cikmis , bende acaba terliklerinle takim mi diye dusunmustumkusura bakma
![]()
günaydın kızlar benim de 1 aydır hep bel ağrısı sağ bacağımı kaldırıp yürümek işkence . Bacak arana muhakkak yastık koy hafifletiyorBEl ağrısından uyuyamiyorum 3 gündür kızlar ya![]()
kız benim hayat boyu küçücüktü hiç özenme sakın birden büyüdüğü için cildim adapte olamadı ve hamileliğimin 2. Ayına bastığım gibi göğüslerimde yırtılmalar başladı büyük göğste çatlama derdi yok en azından benim çatlaklardan dolayı kaşım kaşım kaşınıyor ben 25 ime dek çok. Zayıf Bi kadındım. Evlendim kilo coştu hamile kaldım göğüsler pert2 3 gundr eski resimlerime bakiyorm bekarkende buyuktu goguslerm evlennce biraz daha buyudu ama.smdi resmen ayri bi cumhuriyet gibiler resimlerde.ne kadar kotu duruuokotu hissediyorm vala daha ne kadar buyuycek bakalim kucuuck olanlara nasil ozeniorm ya
doktora erken gitmek isabetli olur tansiyon aletimi kaybettiğimiz için hamileliğimde hiç ölçemedim bn de. Ölçüp takip ederek en iyisini yapıyorsunuz bi kere sadece sağlık ocağında ölçtüler 10 lu Bi şi çıkmıştı. Bebeğinin hareketleri anlık değişir üzülme gönlünü ferah tutKızlar benim tansiyonum yine yükseldi normalde kontrolüm Çarşamba günüydü ama öne çekip yarın sabaha aldım randevuyu.Bugün hareketleri de yok denecek kadar azdı.Umarım bir sorun yoktur dua eder misiniz![]()
Hepsi ayri ayri zor demekki kucukte buyuktekız benim hayat boyu küçücüktü hiç özenme sakın birden büyüdüğü için cildim adapte olamadı ve hamileliğimin 2. Ayına bastığım gibi göğüslerimde yırtılmalar başladı büyük göğste çatlama derdi yok en azından benim çatlaklardan dolayı kaşım kaşım kaşınıyor ben 25 ime dek çok. Zayıf Bi kadındım. Evlendim kilo coştu hamile kaldım göğüsler pert
Sukur bu geceyide uyumadan sabah ettik![]()
Zor gercekten uyuyammk sersem gibi oluyo insanValla ben uyuycamda esim hasta oldugu icin sagolsun horlamasi evi inletiyor. Bende sese karsi cok.fenayim uyuyamam hic. Bide ebeveyn banyosunun sifonu bozulmus su seside var. Cifte kavrulmus yani.. yoksa su hamile yastigini aldigindan beri yarim yamalakta olsa uyuyorum. O yastik baya is gordu
Benim gayet normal seyreden tansiyonum cuma birden yükseldi ve düşmedi, alfamet başladım 12/8 gibi çıkıyor.Kızlar benim tansiyonum yine yükseldi normalde kontrolüm Çarşamba günüydü ama öne çekip yarın sabaha aldım randevuyu.Bugün hareketleri de yok denecek kadar azdı.Umarım bir sorun yoktur dua eder misiniz![]()
kıııızniye uyumadın hayır olsunSukur bu geceyide uyumadan sabah ettik![]()
Evet benim cikti. Ilac kullaniyorum.2 kusurlerdeydi.Kîzlar tsh ı yükselen var mı aranızda
İlaç vermediler canım yine müdahaleye gerek yok dediler takip et dediler ee madem tehlikeli neden ilaç filan vermiyorlar ben de anlamadımBenim gayet normal seyreden tansiyonum cuma birden yükseldi ve düşmedi, alfamet başladım 12/8 gibi çıkıyor.
Cumaya kadar ilaçsız şekilde daha düşüktü.
Sen ilaç alıyo muydun? Randevun ne zaman?
Kızlar açlık tokluk kanımı verdim malum gebelik şekeri vardı bende sonuç bekliyorum.Sabah doktora geldiğimde tansiyonum 15 çıktı biraz dinlendirip tekrar ölçüldü 12 çıktı doktor müdahaleye gerek yok dedi takip etmelisin 15 i geçerse acile gel yine dedi.Bebek de iyi 34.haftadayım ve haftası ile uyumlu çok şükür.Hala makat geliş ve bundan sonra büyük olasılıkla dönmez sezeryan olursun dedi.
Az önce emzirme eğitimi aldım.Göğüs ucumun çatladığını kuruduğunu söyledim.Hemşire istediğimiz şey bu demek ki süt kanalların harekete geçmiş dedi.Krem kullandığımı söyledim kullanmayın dedi hem anne kokunuzu yok ediyor Bebek meme almıyor hem siz ucunu uyardığınız için erken doğumu tetikler dedi.Sütünüzü pompa ile değil elinizle sağın ve kaşıkla verin biberon vermeyin dedi.
Kızlar açlık tokluk kanımı verdim malum gebelik şekeri vardı bende sonuç bekliyorum.Sabah doktora geldiğimde tansiyonum 15 çıktı biraz dinlendirip tekrar ölçüldü 12 çıktı doktor müdahaleye gerek yok dedi takip etmelisin 15 i geçerse acile gel yine dedi.Bebek de iyi 34.haftadayım ve haftası ile uyumlu çok şükür.Hala makat geliş ve bundan sonra büyük olasılıkla dönmez sezeryan olursun dedi.
Az önce emzirme eğitimi aldım.Göğüs ucumun çatladığını kuruduğunu söyledim.Hemşire istediğimiz şey bu demek ki süt kanalların harekete geçmiş dedi.Krem kullandığımı söyledim kullanmayın dedi hem anne kokunuzu yok ediyor Bebek meme almıyor hem siz ucunu uyardığınız için erken doğumu tetikler dedi.Sütünüzü pompa ile değil elinizle sağın ve kaşıkla verin biberon vermeyin dedi.
Evet güzel ama bi kaç yıl benim için çok zor olucak ikisi de küçük hangisine yetişecem yetebilecek mıyım falan kafam çok karışık yaniay maşallah üst üste ne güzel de olmuş bebişler