• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar kızlar bebisleriniz hıçkırmaya başladımı benim 2 -3 haftadır hergün hıçkırıyor nette 35-36. Haftada hıçkırıklar başlar diye okudum biz neden erken başladık acaba diye düşünüyorum 2 hafta önde gidiyor gelişim olarak onun etkisi varmidirki

Iyi akşamlar kızlar bebisleriniz hıçkırmaya başladımı benim 2 -3 haftadır hergün hıçkırıyor nette 35-36. Haftada hıçkırıklar başlar diye okudum biz neden erken başladık acaba diye düşünüyorum 2 hafta önde gidiyor gelişim olarak onun etkisi varmidirki
Benimki uzun zamandır hıçkırıyor

Selam arkadaşlar. Özellikle diyabetik olan annelere sorum var. Benim şekeri dengeleyemiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de yükseliyor. Bugün yarım lahmacun yedim. 1 top mado diyabetik dondurma şekerim 172 oldu. Çok üzülüyorum aç yaşayacağım artık valla yemiyeceğim bu gidişle o da çok sağlıksız😞

Alırken söylerim canım. Baston dediğin bu dysonin dikey supurge modeliyse onlarda da gözüm var. Arkadaşım elektroluksunkini almış. 45dk şarj süresi var çok rahat filan dedi. Eşimin yüreğine indirmeyeyim dedim kurutmayı alırken bi bakarım 😆

Evet onlara bakıyorum da karar veremiyorum. Çok da şekilli filan olsun istemiyorum sonra günlükte rahat kullanayim diye. Yoksa sekilliler tatli zaten. Şu okul bi başlasın da çocuklar okuldayken bi dolanayım rahat rahat

Dysonda gozum var da o cok yukseklerde yoksa beni kedilerle anca o paklar aslinda ;) elektroluxtende memnun insanlar ama bilemiyorum bana kesin sart bi tane

35 / 36 mi ben cok daha erken diye biliyorum cunku coktan beri hickiriyor

Kizlar sadece mete ismi nasil sizce :) isim konusunda cok kararsizim soyledikce anlamsizlasiyor butun isimler :D

Son düzenleme:
Evet doğru olabilir ben de yeni tecrübe edineceğim Allah izin verirse 🤗 Benim hanımefendi de az önce hareket etmeye başladı çok şükür 🤲🤲 Ben de diyorum bu fazla nazlı olacak galiba hamile kalırken de kolay olmadı 🤣 Allah kızlarını sana bağışlasın inşallah 😍
Galiba senin minik uykuyu cok seviyor :KK48: nazli olsun yeterki saglicakla dunyaya gelsinler de , Rabbim yokluklarini gostermesin , hayirli evlat olmalarini nasip etsin hepimizin cocuklarinin :KK200:

Selam arkadaşlar. Özellikle diyabetik olan annelere sorum var. Benim şekeri dengeleyemiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum ama yine de yükseliyor. Bugün yarım lahmacun yedim. 1 top mado diyabetik dondurma şekerim 172 oldu. Çok üzülüyorum aç yaşayacağım artık valla yemiyeceğim bu gidişle o da çok sağlıksız😞
Lahmacun falan yükseltir canım ekmeği bile tam buğday yemen lazım. Sebze, protein, kalsiyum dengeli sofra kurman lazım. Meyveyi ölçüyle yiyorum ben yanında süt, kefir ya da çiğ bademle.

Hamileyken diyet yapmak çok zor.İnsanın canı istiyor maalesef.Bu tarz şeyleri yediğinde yarım saat yürüyüş yap dengelersin inşallah.Sürekli mi ölçüyorsun şekeri.Beni 2 haftada bir çağırıp açlık tokluk bakıyorlar sadece.Benim de arada kaçırdıklarım oluyor ama yükseliyor mu haberim olmuyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Hamileyken diyet yapmak çok zor.İnsanın canı istiyor maalesef.Bu tarz şeyleri yediğinde yarım saat yürüyüş yap dengelersin inşallah.Sürekli mi ölçüyorsun şekeri.Beni 2 haftada bir çağırıp açlık tokluk bakıyorlar sadece.Benim de arada kaçırdıklarım oluyor ama yükseliyor mu haberim olmuyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Günde 5 veya 6 kere ölçüyorum. Diyabetik dondurma yalanına inanmayın. Sanırım hareketim az benim yürüyüş yapmam lazım. Benim hastanede ölçülen şekerim çok iyi çıkıyor. Şekerim genelde akşamları çıkıyor malesef😞

Senin bebişin kilosu ne kadar benim ki32+1 2700 gr. İri bebekmiş 3 hafta ileride malesef. Gerçi kocam 4750 gr ven 4500 gr doğmuşum boylarımızda uzun. Genetik faktörde olabilir. Kızım 37+3 4100 gr doğdu.

Kizlar sadece mete ismi nasil sizce :) isim konusunda cok kararsizim soyledikce anlamsizlasiyor butun isimler :KK70:

Mete biraz fazla sade gibi ;) baska secenek ne ..

Ben bugun fil gibi yedim ya... hamileligimin basindan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Kahvaltida 2 simit yedim boyle bisey olabilir mi

Mete biraz fazla sade gibi :KK66: baska secenek ne ..

Ben bugun fil gibi yedim ya... hamileligimin basindan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Kahvaltida 2 simit yedim boyle bisey olabilir mi
Oh maşallah boşver yiyebiliyorken ye. Keşke bende yiyebilsem. Doğumdan sonra koca bir pastaya kafamı gömeceğim🤣

Senin bebişin kilosu ne kadar benim ki32+1 2700 gr. İri bebekmiş 3 hafta ileride malesef. Gerçi kocam 4750 gr ven 4500 gr doğmuşum boylarımızda uzun. Genetik faktörde olabilir. Kızım 37+3 4100 gr doğdu.
Ben 34. Haftadayım benimkisi haftası ile uyumlu 2 kilonun üstüne yeni yeni çıkmaya başladık.Haftası ile uyumlu olunca sanırım sıkı takibe alınmadım.Bence de genetik faktör olabilir benim eşim de ben de 3 kilo olmadan doğmuşuz 2800 civarı 🤣 ama eşimin boyu uzun yapılı ben de standart boy ve kilodayım.

Back
X