• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendime bi çanta hazırlayım en kısa sürede bebek 35 hafta fln olursa ona da hazırlarım 😜
Hiç öyle düşünme. Stres yapma. Bu minnak vaktinde gelecek. 40 haftayı görmese bile 37-38 haftayı görecek annesi. Küveze de girmeyecek Allah’ın izniyle. Hep dua ediyorum size. Kuzucuk ya, kurban olsun teyzesi ona. Yerim onu bi lokmada😻

Dysonda gozum var da o cok yukseklerde yoksa beni kedilerle anca o paklar aslinda :KK66: elektroluxtende memnun insanlar ama bilemiyorum bana kesin sart bi tane
Dikey makine alacaksanız iyi bir şey alın bence. Benim gibi arnica almayın😬 BİM’den almıştım ucuz diye, çekmesi öyle zor ki, normal makinamla devam ettim hep. Kendi makinam Philips maraton, aşırı memnunum.

Dikey makine alacaksanız iyi bir şey alın bence. Benim gibi arnica almayın😬 BİM’den almıştım ucuz diye, çekmesi öyle zor ki, normal makinamla devam ettim hep. Kendi makinam Philips maraton, aşırı memnunum.
aaaa benim de philips maraton ultimate kahverengi çok memnunum filtresini temiz tuttuğun sürece halıyı kaldırıp götürüyor 😁

Dysonda gozum var da o cok yukseklerde yoksa beni kedilerle anca o paklar aslinda :KK66: elektroluxtende memnun insanlar ama bilemiyorum bana kesin sart bi tane

Dysonin dikey süpürgesini pek beğenmemiş arkadaşımın iki akrabası. Ama eski tip olanından memnunlar

Kizlar sadece mete ismi nasil sizce :) isim konusunda cok kararsizim soyledikce anlamsizlasiyor butun isimler :KK70:

Valla ismi bir de önceden ilan ettin mi vay haline. Ogluma hamile kalmadan adi belliydi. Ama hamileligimin son ayinda acikladim. Iyiki de oyle yapmisim. Dudak bukenler cok oldu. Direndim degistirmedim. Adi yekta. Simdi bir oglum daha olacak. Adini duyan hiiii diyip susuyor. Mumkun oldugunca soylememeye çalışıyorum. doğduktan sonra artık 😉

Mete biraz fazla sade gibi :KK66: baska secenek ne ..

Ben bugun fil gibi yedim ya... hamileligimin basindan beri ilk defa boyle bisey oluyor. Kahvaltida 2 simit yedim boyle bisey olabilir mi

2 simit nedir kız. Disimin kovuğuna anca yeter 😂 ama miden rahatladıysa bebek kanala girmiş olabilir. Benim 3 gündür mide yanmam azaldı ve karnım yukarıdan aşağıya indi belli oluyor

Bu marathondan bi ben memnun değilim galiba 🙄keşke çeyiz zamanı dyson alsaydim

Bende bosch vardi baya iyiydi ama 4 sene bitti omru.. batarya gitti servisi falanda yok ;(

Dysonin dikey süpürgesini pek beğenmemiş arkadaşımın iki akrabası. Ama eski tip olanından memnunlar

Valla ismi bir de önceden ilan ettin mi vay haline. Ogluma hamile kalmadan adi belliydi. Ama hamileligimin son ayinda acikladim. Iyiki de oyle yapmisim. Dudak bukenler cok oldu. Direndim degistirmedim. Adi yekta. Simdi bir oglum daha olacak. Adini duyan hiiii diyip susuyor. Mumkun oldugunca soylememeye çalışıyorum. doğduktan sonra artık 😉

2 simit nedir kız. Disimin kovuğuna anca yeter 😂 ama miden rahatladıysa bebek kanala girmiş olabilir. Benim 3 gündür mide yanmam azaldı ve karnım yukarıdan aşağıya indi belli oluyor
Ne koyacaksiniz

Kiz ben 2 dilim ekmegi zor yiyodum. Yalniz simdi bi yokladim da kafasinin oldugu yer bosalmis gibi ;) bide benin yiyememe sebeplerinden biri canimin istememesiydi. Bugun istiyor. Abur cuburla.gecistirirdim hep. En son bugun yedigim seyi hic soylemiyim artik yani fena bugun...

Dun kedilerin mamasi yere dokuldu emekleyerek tek tek onlari topladim o arada mi donmeye karar verdi acaba ;)

Yooo yoo soylemiyceeeem. Tamam soylıyım ya ilber koyacaz. Başı ya da sonuna da emin ekliycez. Dede adı da..

Kiz ben 2 dilim ekmegi zor yiyodum. Yalniz simdi bi yokladim da kafasinin oldugu yer bosalmis gibi :KK66: bide benin yiyememe sebeplerinden biri canimin istememesiydi. Bugun istiyor. Abur cuburla.gecistirirdim hep. En son bugun yedigim seyi hic soylemiyim artik yani fena bugun...

Dun kedilerin mamasi yere dokuldu emekleyerek tek tek onlari topladim o arada mi donmeye karar verdi acaba :KK66:

Ayy kuzucuk ya. Işte midene yer acildi demek. Ben 11 Kilo aldım su ana kadar. Mide rahatlayali da performansım arttı 😒 su son ayda çok almam insallah

Yooo yoo soylemiyceeeem. Tamam soylıyım ya ilber koyacaz. Başı ya da sonuna da emin ekliycez. Dede adı da..

Ayy kuzucuk ya. Işte midene yer acildi demek. Ben 11 Kilo aldım su ana kadar. Mide rahatlayali da performansım arttı 😒 su son ayda çok almam insallah

Ilber guzel isim.

Ya ben 6 kilo aldim ve almasam.daha iyi yani.toplam.8le bitirsem keske .. ama son ay en az 2 kilo.aliniyor.diyolar

Back
X