• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

En zor iş bebeğe isim seçmekmiş vebali de var güzel anlamlı olsun kaygım o yönde . alya deniz istedim Nuh dedi peygamber demedi solcu ismi deyip duruyo aslında içimden hep onu koymak geldi son ana kadar sıkıştırsam mı bu keçi inatlı adamımı belki direkten döner kimbilir 😍🤣😍❤️😇

En zor iş bebeğe isim seçmekmiş vebali de var güzel anlamlı olsun kaygım o yönde . alya deniz istedim Nuh dedi peygamber demedi solcu ismi deyip duruyo aslında içimden hep onu koymak geldi son ana kadar sıkıştırsam mı bu keçi inatlı adamımı belki direkten döner kimbilir 😍🤣😍😇

sizin isim bizim kızın seçtiği isme çok benziyor valla hiç vazgeçmedi bi akşam isim konuşuyorduk ben aydan olabilir ayla olabilir aslında denizde çok güzel fln diye gevezelik ediyordum bizim kız tutturdu ayla deniz olsun diye o gün bugündür bin tane isim teklif ettik cıngar çıkarıyor hayır ayla deniz!! Olacak

ben ilber koyacaktım erkek olsa o kesin belliydi
Mete çok güzel ama sayısı hızla artıyor metelerin
Belki Altay Ya da Kutay olabilir öz Türkçe

selozy selozy bebeğin karnı 3 hafta geri diyor drlar 4 dr öyle dedi çarşamba gününden beri
Baya tetkik yapıldı direnç yok ama bebek çok az kilo alıyor ve büyük ihtimal erken doğum olacak dedi 2 tanesi. Cmts günü idrar toplama yapıcam pazar pazartesi belli olur protein var mı yok mu ilk testte çıkmadı protein o da birşey gerçi ben evdede bakıyordum yoktu şimdiye kadar.. eğer bebek erken doğarsa kuvözde tek bez bağlıyorlar zaten hastane çantasına gerek olmuyor ben kendim için hazırlayayım bebeğin haftası ilerlerse onada hazırlarım demek istedim

R refikaaydin canım inşallah senin dediğin gibi olur bu kez 2. Bebişi sırf bu erken doğum meselesinden korkuma hiçç istemiyordum sürpriz oldu baştan beri erken mi doğacak erken mi doğacak artık bende huni takacağım yakında 🤪 diğer kızım eve 1700 lerde gelmiştide 3 kiloyu geçince annemle lohusa yatağı hazırlamıştık resim çektik, annem hevesini alsın diye bende taç fln takmıştım yine de. bi kaç resmimiz var anı oldu iyiki tutturmuş annem ben çok saçma fln diyerek çekinmiştim o zamanlar 😘

R refikaaydin canim huni parlak renkte olsun daha dikkat cekici olur. ;)

O Otimoti ben yapiyorum hastane odasi icin biseyler..

Kizlar ya bu kadar olmaz dun aksam tum evlerin konusu isimdi herhalde. Bizimde malum yazmistim isimlik geldi makromesini yapicam diye esik geldi gordu hala degistirebilirsin istersen diyor. Dedim seni öldururum.. ne olsun peki dedim sen lidya yi seviyosun sen mutlu olucaksan o olsun ben pek sevmiyorum ama senin juliet i sevmedigin kadar degil en azindan falan diyor. Nehir de olur diyor. Isimlik gelmis. Ben herkese soylemisim bugun hediyeliklerin etiketleri basiliyor dedigine bak. Degistiricem herseyi o olucak. En son juliet nehir diye iki isim olsun dedik ki ben iki isim.kesinlikle.koymam diyodum. Hatta 2. Cocuk kiz olursa lidya irmak olacak pazarligi yaptik.

Deliricem ya.. yakicam gemileri. Koyucam lidya.... annesi lidya koyun lidya guzel dedi ya ondan bi degisti herhalde

R refikaaydin canim huni parlak renkte olsun daha dikkat cekici olur. :KK66:

Kizlar ya bu kadar olmaz dun aksam tum evlerin konusu isimdi herhalde. Bizimde malum yazmistim isimlik geldi makromesini yapicam diye esik geldi gordu hala degistirebilirsin istersen diyor. Dedim seni öldururum.. ne olsun peki dedim sen lidya yi seviyosun sen mutlu olucaksan o olsun ben pek sevmiyorum ama senin juliet i sevmedigin kadar degil en azindan falan diyor. Nehir de olur diyor. Isimlik gelmis. Ben herkese soylemisim bugun hediyeliklerin etiketleri basiliyor dedigine bak. Degistiricem herseyi o olucak. En son juliet nehir diye iki isim olsun dedik ki ben iki isim.kesinlikle.koymam diyodum. Hatta 2. Cocuk kiz olursa lidya irmak olacak pazarligi yaptik.

Deliricem ya.. yakicam gemileri. Koyucam lidya.... annesi lidya koyun lidya guzel dedi ya ondan bi degisti herhalde
Bufırsatı değerlendir 🥳🥳🥳🥳

Isim konusunda karar vermisken tekrar kararsiz kaldim. Esimle Ali ka(ğ)an istiyorduk. Babasinin ismi Ali. Ama kaan mi kağan mi diye hayati boyunca cocugun aciklama yapmak zornda kalmasini da istemiyorum. Vazgecelim diyorm esime. Kayra 2. Dusundugumuz isimdi. O olsun diyorum.
Ama hem babama soyledim Ali kaan olacak diye hem de kayra unisex bir isim diye pek sicak bakmiyor. Ne yapayim sizce:// Suslerini de yaptiramiyorum isim belli olmaynca.

Kızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorum 😊 durumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.

Kızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorum 😊 durumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
Gozunuz aydin canim. Allah size bagislasin minik kuzuyu insallah.

Ya belki kizcaksinz ama su isim konusu beni cok geriyo yok dedesnn yok babasinn ismi neden o zmn hep erkek tarafnn baba dede anne ismi oluyo kiz tarafni koyan cok nadir. Ben daha esime en bastn dedm bana dedesnn adi babasinn adi ile gelme zatn soyadi sizin istedgmz bi isim olsun die konusu acilmadi bi daha kaynanam sadece isimi sordu ne olcak die soyledk o nerden cikti ddi esimde begendk o olcak dedi oda bsy demedi neblmm bana mi sacma gelio yanls anlamayn koyablrsnz ama gereksz gelio

Ohh çok şükür iyi olduğuna çok çok sevindim bugün güzel haberle başladık 😍😍 Minik de evine gelmek için çabalıyor annesi onun güzel kalbini severim ben ❤️ Maşallah diyelim güçlü bebişimize 🤗

Yaaaa çok sevindim şükürler olsun. Gözümüz aydın canım 😍 Allahım daha güzel, güneşli günler göstersin evladınla. Günün en iyi haberi 😇

R refikaaydin canim huni parlak renkte olsun daha dikkat cekici olur. :KK66:

İki isim koyun hem senin hem eşinin gönlü olsun biriniz vazgeçmek zorunda kalmasın madem ikinizin de olmasını istediği bir isim var.Hem iki isim olursa enerjisi yüksek olur derler 🤔
Benim eşimle birlikte tutturduğumuz bir isim yok ikimizinde bir kararı yok bu daha zor ne olacak belli değil.

sizin isim bizim kızın seçtiği isme çok benziyor valla hiç vazgeçmedi bi akşam isim konuşuyorduk ben aydan olabilir ayla olabilir aslında denizde çok güzel fln diye gevezelik ediyordum bizim kız tutturdu ayla deniz olsun diye o gün bugündür bin tane isim teklif ettik cıngar çıkarıyor hayır ayla deniz!! Olacak

ben ilber koyacaktım erkek olsa o kesin belliydi
Mete çok güzel ama sayısı hızla artıyor metelerin
Belki Altay Ya da Kutay olabilir öz Türkçe

selozy selozy bebeğin karnı 3 hafta geri diyor drlar 4 dr öyle dedi çarşamba gününden beri
Baya tetkik yapıldı direnç yok ama bebek çok az kilo alıyor ve büyük ihtimal erken doğum olacak dedi 2 tanesi. Cmts günü idrar toplama yapıcam pazar pazartesi belli olur protein var mı yok mu ilk testte çıkmadı protein o da birşey gerçi ben evdede bakıyordum yoktu şimdiye kadar.. eğer bebek erken doğarsa kuvözde tek bez bağlıyorlar zaten hastane çantasına gerek olmuyor ben kendim için hazırlayayım bebeğin haftası ilerlerse onada hazırlarım demek istedim
Bizimkinin de karın çevresi geri ama haftasına uygun diye dikkate alınmadı.. Diğer ölçüleri haftasından ileri çıkıyo karnı normal haftasında ve geri kalmış gibi oluyo. Genel olarak kilo alıyodu. Bugün yine randevum var. Tansiyonum da normale döndü. Anlık bakılan testte bende de protein negatifti risk devam ederse ben de idrar toplıycam. Umarım her şey güzel ve vaktinde olsun :)

Ya belki kizcaksinz ama su isim konusu beni cok geriyo yok dedesnn yok babasinn ismi neden o zmn hep erkek tarafnn baba dede anne ismi oluyo kiz tarafni koyan cok nadir. Ben daha esime en bastn dedm bana dedesnn adi babasinn adi ile gelme zatn soyadi sizin istedgmz bi isim olsun die konusu acilmadi bi daha kaynanam sadece isimi sordu ne olcak die soyledk o nerden cikti ddi esimde begendk o olcak dedi oda bsy demedi neblmm bana mi sacma gelio yanls anlamayn koyablrsnz ama gereksz gelio
Biz eşimle en baştan şöyle konuşmuştuk eski ve ağır isim koymayacağız ama eski olmasın diye de absürt bir isim de koymayacağız diye.Düz bir isim olsun istedik.Hatta cinsiyet belli değildi babamın ve kayınpederimin adı aynı erkek olsa koymayacaktık onların ismini.Annem ile kayınvalidemin adı da ağır isimler.Tercih meselesi koymak isteyen koyabilir ama ailelerin baskısına ben de karşıyım anne baba dışında isim belirleme çabalarına da karşıyım 🤣

Çok sevindim canım, gözünüz aydın:) İnşallah diğer sorunları da hemen geçer gider.

Keşke bu sayfa içinde bir bölüm olsaydı da herkes hoşuna giden erkek kız isimlerini yazsaydık ve hepimize fikir olsaydı 🤣 Çünkü benim kızımın ismi hala yok 🤧

Biz eşimle en baştan şöyle konuşmuştuk eski ve ağır isim koymayacağız ama eski olmasın diye de absürt bir isim de koymayacağız diye.Düz bir isim olsun istedik.Hatta cinsiyet belli değildi babamın ve kayınpederimin adı aynı erkek olsa koymayacaktık onların ismini.Annem ile kayınvalidemin adı da ağır isimler.Tercih meselesi koymak isteyen koyabilir ama ailelerin baskısına ben de karşıyım anne baba dışında isim belirleme çabalarına da karşıyım 🤣
Evet bnde bundan bahsediyorum tam olarak😊👍

Ayy canim benim gözün aydin :KK200: sanki benim bebegim cikacak gibi bir sevinc doldu icime. Ne guzel haber . Hayirlisiyla evine gelir aceleci bebisimiz insallah . Diger minislerimizde biran önce annelerinin koynunda uyur insallah :)

Back
X