- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.338
- 498
Keşke bu sayfa içinde bir bölüm olsaydı da herkes hoşuna giden erkek kız isimlerini yazsaydık ve hepimize fikir olsaydıÇünkü benim kızımın ismi hala yok
![]()
İnci, İpek, Damla, Vera, Beliz, Eliz aklıma gelenler:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bu sayfa içinde bir bölüm olsaydı da herkes hoşuna giden erkek kız isimlerini yazsaydık ve hepimize fikir olsaydıÇünkü benim kızımın ismi hala yok
![]()
Ben doğadan isimleri seviyorum; doğa, Deniz, güneş, nehir, ırmak, yağmur, Yasemin, açelya, yıldız, defne, çınar.. ebe gömeci, ısırgan, kabak diye dalga geçiyor eşimKeşke bu sayfa içinde bir bölüm olsaydı da herkes hoşuna giden erkek kız isimlerini yazsaydık ve hepimize fikir olsaydıÇünkü benim kızımın ismi hala yok
![]()
Ah canım benim çok geçmiş olsun. Aynı dediğin gibi aslında dikkatli biriyim 8 kilo aldım hamilelikte ama bir şekilde çıkıyor şeker bende 190 gördüğüm oldu. Tokluk şekerlerinden bahsediyorsun değil mi? Açlık yazmışsın daBugün dahiliye randevum vardı şeker için evde ölçtüm açlık şekerim 82 hastanede yapılan kan tahlilinde 135 çıkmışve o kadar dikkat ettim ki gün içerisinde yediklerime doktor 3 gün sabah öğlen akşam aç ve tok ölç dedi.dikkat ettiğim halde bugün akşam açlık 190 çıktı
stres o kadar etkiliyo ki..sürekli ölçmek..tansiyonu olan arkadaşlar sizlerinkide öyle olabilir biraz yüksek çıkınca zaten insan ister istemez bi sıkıntı yaşıyo bebeği etkiliycek diye.
Pzt günü tekrar gidip ölçümlerimi göstericem ve biliyorum ki dikkat etsemde yüksek çıkıcak ölçtükçe.yüksek çıktığını gördükçe dahada yükselicek ne karar verilicek bilmiyorum..
Sürekli ölçmek gibi bi durumun yoksa sürekli ölçmemeye çalış.sebze ve protein ağırlıklı beslen.üzüm muz portakal glisemik indeksi yüksek meyveleri az tüketmeye çalış.yarım muz,yarım portakal gibi..gün içerisinde yarım saat yürüyüş yapmaya çalış çok güzel düşürüyo şekeri ve tarçınlı süt tüket.tatlı ihtiyacını karşılamış olursun hemde bebiş için kalsiyum
Çok çok sevindim. Allah biran önce kavuştursun. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallahKızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
oyyy çok sevindimKızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
Ben doğadan isimleri seviyorum; doğa, Deniz, güneş, nehir, ırmak, yağmur, Yasemin, açelya, yıldız, defne, çınar.. ebe gömeci, ısırgan, kabak diye dalga geçiyor eşimbi de başında gök olan isimleri beğeniyorum, Gökçe, gökçen, göktuğ gibi. Öztürkçe isimler de güzel ama günümüze uyarlanabilir olanları, bagasagun gibi olanlar değil:) bilge güzel mesela, yeğenimin adı olmasaydı bilge koyacaktım. İnçi de güzel. Eliz güzel isim ama tanıdığım tüm elizler biraz çatlak
çekinirdim koymaya.
Eski uygarlık isimleri de güzel. Juliet’ten ziyade Lidya daha güzel geliyor bana. Bir ara şehir isimlerine takmıştım. Çok saçma ama Bağdat ve Beyrut isimlerine bayılıyordum. O şehirlerin hikayesi çok acıklı olmasa takıntım devam edebilirdi. Eşim şehir isimleriyle de dalga geçiyor, Yozgat diyor, Malatya diyorBende dogadan isimleri seviyorum yada eskiden boyle uygarlik falan gibi isimleri. Normalde biz uslu uslu nehir koyucaktik iste. Lidya yida eski bir uygarlik adi diye sevmistim. Instagram anket baslattim valla. Gelin oy verin.. juliet ede alismisim bu arada ya![]()
Her ipek bir olur mu bilemem ama ipekler çok huysuz benden söylemesiİnci, İpek, Damla, Vera, Beliz, Eliz aklıma gelenler:)
Bilge sevdiğim ve olası isimlerden bir tanesi bizim için şu andaBen doğadan isimleri seviyorum; doğa, Deniz, güneş, nehir, ırmak, yağmur, Yasemin, açelya, yıldız, defne, çınar.. ebe gömeci, ısırgan, kabak diye dalga geçiyor eşimbi de başında gök olan isimleri beğeniyorum, Gökçe, gökçen, göktuğ gibi. Öztürkçe isimler de güzel ama günümüze uyarlanabilir olanları, bagasagun gibi olanlar değil:) bilge güzel mesela, yeğenimin adı olmasaydı bilge koyacaktım. İnçi de güzel. Eliz güzel isim ama tanıdığım tüm elizler biraz çatlak
çekinirdim koymaya.
sizin isim bizim kızın seçtiği isme çok benziyor valla hiç vazgeçmedi bi akşam isim konuşuyorduk ben aydan olabilir ayla olabilir aslında denizde çok güzel fln diye gevezelik ediyordum bizim kız tutturdu ayla deniz olsun diye o gün bugündür bin tane isim teklif ettik cıngar çıkarıyor hayır ayla deniz!! Olacak
ben ilber koyacaktım erkek olsa o kesin belliydi
Mete çok güzel ama sayısı hızla artıyor metelerin
Belki Altay Ya da Kutay olabilir öz Türkçe
@selozy bebeğin karnı 3 hafta geri diyor drlar 4 dr öyle dedi çarşamba gününden beri
Baya tetkik yapıldı direnç yok ama bebek çok az kilo alıyor ve büyük ihtimal erken doğum olacak dedi 2 tanesi. Cmts günü idrar toplama yapıcam pazar pazartesi belli olur protein var mı yok mu ilk testte çıkmadı protein o da birşey gerçi ben evdede bakıyordum yoktu şimdiye kadar.. eğer bebek erken doğarsa kuvözde tek bez bağlıyorlar zaten hastane çantasına gerek olmuyor ben kendim için hazırlayayım bebeğin haftası ilerlerse onada hazırlarım demek istedim
Dinimize uygun isim koyalım derken aman ağır isim koymayın. Güzel anlamlı isim olsun yeter, peygamberimizin hadisi var bunla ilgili. Elif mesela, çok sevdiğim bir isim ama çok ağır bir isim, herkes taşıyamıyor. Abimin ismini rüyada vermişler, annem ismi unutmuş, başka bir dini isim koymuş. 30 sene sonra ismi veren dede annemin rüyasına girip “ben sana Mustafa demedim mi? “ diye çemkirmiş. Abim de ismini taşıyamayanlardan. İsimlerin enerjisine inanıyorum, ferah, güzel anlamlı isim olmalı.karar vermek zor önceliğimiz dinimize de uygun bir isim olsun . Bi tanecik yakalasak ne güzel bakalım biraz düşünelim birinci adımız alya inşaAllah
Hazır fırsat bulmuşken bence değiştir kuzuBende dogadan isimleri seviyorum yada eskiden boyle uygarlik falan gibi isimleri. Bide evrim ve devrim seviyorum ama devrim unisex tanidigim evrimlerde ne biliyim evrimleriyle ilgili problemleri var sankianlamadim. Normalde biz uslu uslu nehir koyucaktik iste. Lidya yida eski bir uygarlik adi diye sevmistim. Instagram anket baslattim valla. Gelin oy verin.. juliet ede alismisim bu arada ya
![]()
Eski uygarlık isimleri de güzel. Juliet’ten ziyade Lidya daha güzel geliyor bana. Bir ara şehir isimlerine takmıştım. Çok saçma ama Bağdat ve Beyrut isimlerine bayılıyordum. O şehirlerin hikayesi çok acıklı olmasa takıntım devam edebilirdi. Eşim şehir isimleriyle de dalga geçiyor, Yozgat diyor, Malatya diyor![]()
Her ipek bir olur mu bilemem ama ipekler çok huysuz benden söylemesiyanına yumuşatmak için başka bir isim konulabilir
Kızlar günaydın, ocakta nasip olursa doğumum var. Bu lohusa takımını dogumdan cıkar çıkmaz mı giyiyoruz hastanede, yoksa biraz toparlanınca mı, çok acemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.
canım çok sevindim maaşallah sağlıkla büyüt atlattınız sayılır artık dr böyle dediyseKızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
Bu bel ağrısı benm başıma bela olcak gibi cmtsi dr a gitme planım var napablrm diye bi sorcam her gece cadı gibi uykusuZumsaat 3 buçuk gözlerim fal taşı gibi fıtığın karşıma böyle çıkacağını tahmin etmezdim ki daha 7 aylıkken böyle ..... R refikaaydin ayyyy refika alemsin gece gece güldürdün beni ☺ İnşallah bebişini tez zamanda evine çıkRırsın da şöyle güzel taçlı süslü bebişli resimlerin olur. ❤
ben de bebişe külotlu çorap söyledim yavaş yavaş mana bulduğum annelere dönecem , görümcemin aklına uydum ,lahana gibi bebeğimi kat kat külotlu çorap üstü tulumlar pantolonlar giydirme niyetindeyim evim büyük ısınmıyo soğuk oluyo
![]()
Şükürler olsun. Inan tüylerim diken diken oldu. Hadi annesi senin hakkindir hunini pullarla süsle eline tef al çalKızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.
dedenin iki ismini iki oğlana mı bölüşüyor![]()
Bende dogadan isimleri seviyorum yada eskiden boyle uygarlik falan gibi isimleri. Bide evrim ve devrim seviyorum ama devrim unisex tanidigim evrimlerde ne biliyim evrimleriyle ilgili problemleri var sankianlamadim. Normalde biz uslu uslu nehir koyucaktik iste. Lidya yida eski bir uygarlik adi diye sevmistim. Instagram anket baslattim valla. Gelin oy verin.. juliet ede alismisim bu arada ya
![]()
Kızlar günaydın, ocakta nasip olursa doğumum var. Bu lohusa takımını dogumdan cıkar çıkmaz mı giyiyoruz hastanede, yoksa biraz toparlanınca mı, çok acemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.
Kızlar şimdi bebişin doktoruyla konuştum, eşimden önce size haber veriyorumdurumu iyiymiş, kilo almasını bekleyeceğiz, Kalbindeki sorun için de kendiliğinden kapanmasını bekleyeceğiz, damar oldukça küçülmüş operasyona gerek Yok dedi. Siz iyi beslenin, bebişi de iyi besleyin, yutmayı da öğrenmeye başladı, en geç 10 güne kadar evine göndeririz dedi.