- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
33+5 suan aynem ya rabbim saglikla kucagmza almayi nasip etse bi kereSen kaç haftalık oldun. 36 yı bir geçsem içim rahatlayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33+5 suan aynem ya rabbim saglikla kucagmza almayi nasip etse bi kereSen kaç haftalık oldun. 36 yı bir geçsem içim rahatlayacak
Amin. Bende 33+2 oldum bugün aynı sayılırız. Dr 34 hafta bitsin rahatlarız dedi. İnşallah 36 yı bitiririm diyorum.33+5 suan aynem ya rabbim saglikla kucagmza almayi nasip etse bi keresizin kac haftalk
Erken dogma riski.mi varAmin. Bende 33+2 oldum bugün aynı sayılırız. Dr 34 hafta bitsin rahatlarız dedi. İnşallah 36 yı bitiririm diyorum.
O zaman kotu dusunmeylm kotu olmasn bnde diorm erken dogcak.die ama yok olmaz rabbim bilir ne zaman gelmesi gerektigini ama giderek zorlasiyo surec bide bnm ilk hamillegm hep acaba normalmi acaba boyle olmasi gerekiomu die dusunuorm allahm kurtarsn hepimiziDr öyle birşey demedi ama kasılmalarım beni tedirgin ediyor. Kızımda hiç böyle hissetmemiştim. Bu kadar ağrımda olmamıştı 37+3 de doğmuştu
Yok vermedi ilaç. Bu cuma randevum var. Tekrar söyliyeceğim. Hiç olmuyorsa günde 20 kere kasılma geliyor. Rahim ağzı uzunluğu iyi demişti 45 mm. Açılma için önce onun 0 a düşmesi gerekiyormuş. Doğum yapacağım hastaneye karar verdim sonunda. International yeşilköyde olacak inşallah. Fiyatlar çok uçuk amaKasilmalar icin ilac vermedi mi doktor.
Bende bu arada boyle akinti falan oluyor korkuyorum su mu siziyir diye. Gerci doktor suyu iyi su sizdiricak kadar bile aralik yok tas gibi icerisi dedi ama iste ya sizarsa
Suyun ben yavaş yavaş geleceğini sanmıyorum. Benim işk hamileliğimde suyum geliyor sanıyordum. Meğerse progestanın kremini kullanıyordum. O içeride topak olmuş. Dışarıya su gibi birşeylerin çıkmasına neden oluyormuş. Dr onları alınca düzeldim. Sen bu tarz bir ilaç kullanıyor musun. Vajinadan krem?Kasilmalar icin ilac vermedi mi doktor.
Bende bu arada boyle akinti falan oluyor korkuyorum su mu siziyir diye. Gerci doktor suyu iyi su sizdiricak kadar bile aralik yok tas gibi icerisi dedi ama iste ya sizarsa
Yok vermedi ilaç. Bu cuma randevum var. Tekrar söyliyeceğim. Hiç olmuyorsa günde 20 kere kasılma geliyor. Rahim ağzı uzunluğu iyi demişti 45 mm. Açılma için önce onun 0 a düşmesi gerekiyormuş. Doğum yapacağım hastaneye karar verdim sonunda. International yeşilköyde olacak inşallah. Fiyatlar çok uçuk ama
Akıntı bende hep vardı ama akıntı dışında su gibi bir şey geliyor bazen iç çamaşırım ıslanıyor korkuyorum öyle olunca çünkü benim bir arkadaşımında yavaş yavaş suyu gelmişti birden boşalmamıştı ama o diyordu ki pijamama kadar çıkıyordu ıslaklık benim sadece iç çamaşırım ıslanıyor senin ıslağın ne kadar yoğunluktaKasilmalar icin ilac vermedi mi doktor.
Akıntı beyaz mı bende de bu hafta çoğalmaya başladı dr a gidince sormayı unuttumKasilmalar icin ilac vermedi mi doktor.
Dikkatli olun kızlar su yavaş yavaş sızabilir benim teyzemde olmuştu allahtan o gün kontrol günüydü farkına vardılar açılma olmadığı için sezeryan oldu ama uzun süre bebek susuz kalamazSuyun ben yavaş yavaş geleceğini sanmıyorum. Benim işk hamileliğimde suyum geliyor sanıyordum. Meğerse progestanın kremini kullanıyordum. O içeride topak olmuş. Dışarıya su gibi birşeylerin çıkmasına neden oluyormuş. Dr onları alınca düzeldim. Sen bu tarz bir ilaç kullanıyor musun. Vajinadan krem?
Benim de aynı sizin tarif ettiğiniz gibi oluyor ama dün kontroldeydim suyu iyi dedi devam edip iyice ıslatırsa kıyafetlere kadar sıkıntı dedi ama istisna var mıdır bilmiyorum ben de tedirgin oluyorum hepAkıntı bende hep vardı ama akıntı dışında su gibi bir şey geliyor bazen iç çamaşırım ıslanıyor korkuyorum öyle olunca çünkü benim bir arkadaşımında yavaş yavaş suyu gelmişti birden boşalmamıştı ama o diyordu ki pijamama kadar çıkıyordu ıslaklık benim sadece iç çamaşırım ıslanıyor senin ıslağın ne kadar yoğunlukta
Benim de öyle su geldikten iki gün sonra kontrolüm olmuştu suyum normaldi.Devamlı gelmediği sürece sıkıntı olmuyor sanırım.Son düzlükteyiz artık her şeye pimpirikleniyoruz.Benim de aynı sizin tarif ettiğiniz gibi oluyor ama dün kontroldeydim suyu iyi dedi devam edip iyice ıslatırsa kıyafetlere kadar sıkıntı dedi ama istisna var mıdır bilmiyorum ben de tedirgin oluyorum hep
Gözünüz aydın tsh da ilaçla düşer hemen normale inşallahBende kontrolden geldim. Protein yokmus cok sukur. Enfeksiyonda gecmis. Tsh ım yüksek hala. Ilacin dozunu artirdi doktor. Yaklasik 2 hafta onden gidiyor. 2125 gr olmus prenses2 hafta sonra tekrar cagirdi
Aynen valla bilmeyince bi de insan garip oluyorBenim de öyle su geldikten iki gün sonra kontrolüm olmuştu suyum normaldi.Devamlı gelmediği sürece sıkıntı olmuyor sanırım.Son düzlükteyiz artık her şeye pimpirikleniyoruz.
Yok beyaz degil. Yani beyaz var ama o normal zaten ve cok cok az bazen hic olmuyor bu bahsettigim su gibiAkıntı beyaz mı bende de bu hafta çoğalmaya başladı dr a gidince sormayı unuttum