Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelmiş canım valla öyle bebek için harcadigimizin haddi hesabı yok artıkEki Görüntüle 2558531
Mont soran arkadaşlar vardi. Bunu bugün jokerden aldım 90tl. Astronot tulum almıştım ama bu daha yumuşak ve daha kullanışlı olur dedim. Fikir olsun size diye.
Bu arada sonunda bakim ürünlerini filan da aldım. 700e yakın para ödedik. Bir cam biberon 50tl civarı. Eşim diyor çocuğu doğuruyor musun yoksa evlendiriyor muyuz![]()
Defne diyorumKızlar isim seçenekleri arasında oylama yapıyorum yardımcı olur musunuz artık benim kızımın da bir ismi olsunŞimdiden teşekkür ederim
Defne
Damla
Başak
Afra
Hazal
Çağla
çokkkk teşekkürlerrrrBasak ve Cagla +1 diyorum
aramızdaki öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun bu arada![]()
çok teşekkürler güzel yürekli annelerÖğretmen arkadaşlar gününüz kutlu olsun
Cok zor ya tek olmak evlenmedn arkadaslarim vardi burda kimsede yok esim yoksa tekim
Mert bebek beni çok sevindirdi minik adam kilo da almış maşallah onahanımlar e bebekte tüm bebek bakım ve temizlik ürünlerinde %20 indirim varmış depend lohusa pedi vs alacak olanlar indirimde kaçırmayın bebek şampuan deterjan yağ sabun vs ihtiyaçlarınız varsa tamamlayın![]()
Ben hediyelik olarak bunlardan yapicam magnetlere para vermek istemiyorum çoğu kişi kullanmiyor boyle bir canlinin karni doysun :) Eki Görüntüle 2558509
Kız dur heyecan yaptırma sen öyle yazınca heyecan bastı beniBen ilk evlendigimde karsta yasadim sonra boluda kimseyi tanimiyordum. Simdide istabuldayim ama ben isten ayrildim herkes calisiyor tabi yine tek kaliyosun..
Bu arada karnim acayip agriyor ve kasilmam var ilac ictim
Matbaaya gerek yok boyle okullarin yakininda odev basan ozalitciler oluyor onlar yapiyorTam olarak buna karar verdim :) yazi cok anlamli geldi ama ben evde kendim yapicam mama alip karti da matbaada bastiririmEki Görüntüle 2558574
Kız dur heyecan yaptırma sen öyle yazınca heyecan bastı beniUzan bir dinlen bakalım geçer inşallah kasılman
![]()
Ben ilk evlendigimde karsta yasadim sonra boluda kimseyi tanimiyordum. Simdide istabuldayim ama ben isten ayrildim herkes calisiyor tabi yine tek kaliyosun..
Bu arada karnim acayip agriyor ve kasilmam var ilac ictim
Ama biraz kalin kagit olmaliMatbaaya gerek yok boyle okullarin yakininda odev basan ozalitciler oluyor onlar yapiyor
Kasılmaların olunca ne iciyorsun canım doktor ne verdi? Bana nidicart diye bir ilaç vermişti turuncu renkte.
Ama biraz kalin kagit olmali
Surekli mi var agri yoksa kesilip tekrar mi basliyorAdalat corona ve endol fitil verdi... suan artarak giden bir adet sancim ve kasilmam var ve iki ilacida aldim.