• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2558531
Mont soran arkadaşlar vardi. Bunu bugün jokerden aldım 90tl. Astronot tulum almıştım ama bu daha yumuşak ve daha kullanışlı olur dedim. Fikir olsun size diye.

Bu arada sonunda bakim ürünlerini filan da aldım. 700e yakın para ödedik. Bir cam biberon 50tl civarı. Eşim diyor çocuğu doğuruyor musun yoksa evlendiriyor muyuz 😁
Güzelmiş canım valla öyle bebek için harcadigimizin haddi hesabı yok artık 😁

Kizlar selam , benimde bu hafta dönene kadar bankada son haftam 32 de dogum iznine cikiyorum. 💜 Sonra kizimin esyalarini yikayip utuleyip yerlestirmem lazim hatta gec bile kaldim sanirim ☹ ama calisirken yapmak cok zor bu haftada gecsin baslicam. Uykusuzluk bende de cok var gece 3 de kalkiyorum ☹

Kızlar ben de bebiş için küçük kirli sepeti çorapları için minik sepet filan aldım daha bir şey almayacağım diyorum ama her dışarı çıktığımda bir şeyler alıp geliyorum 🤣🤣🤣 Daha aklım almadıklarımda duramıyorum 🤣🤣

hanımlar e bebekte tüm bebek bakım ve temizlik ürünlerinde %20 indirim varmış depend lohusa pedi vs alacak olanlar indirimde kaçırmayın bebek şampuan deterjan yağ sabun vs ihtiyaçlarınız varsa tamamlayın 😊😉
Mert bebek beni çok sevindirdi minik adam kilo da almış maşallah ona 🤩
Depend bezi sezeryanda ihtiyaç oluyor mu yoksa normal ped yeterli geliyor mu 🤔 Sezeryanda çok kanama olmuyor dediler kafam karıştı benim de alsam mı almasam mı diye 🤣🤣

Ben ilk evlendigimde karsta yasadim sonra boluda kimseyi tanimiyordum. Simdide istabuldayim ama ben isten ayrildim herkes calisiyor tabi yine tek kaliyosun..

Bu arada karnim acayip agriyor ve kasilmam var ilac ictim
Kız dur heyecan yaptırma sen öyle yazınca heyecan bastı beni 😱 Uzan bir dinlen bakalım geçer inşallah kasılman 🤗

Harikasin bende kedi magnetler yaptirdim onlarin yanina dusunuyorum
Tam olarak buna karar verdim :) yazi cok anlamli geldi ama ben evde kendim yapicam mama alip karti da matbaada bastiririm IMG_20191124_201643.webp

Ben ilk evlendigimde karsta yasadim sonra boluda kimseyi tanimiyordum. Simdide istabuldayim ama ben isten ayrildim herkes calisiyor tabi yine tek kaliyosun..

Bu arada karnim acayip agriyor ve kasilmam var ilac ictim

Kasılmaların olunca ne iciyorsun canım doktor ne verdi? Bana nidicart diye bir ilaç vermişti turuncu renkte.

Back
X