TamamKasılma yoksa tedirgin olma , bekle bakalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamamKasılma yoksa tedirgin olma , bekle bakalım :)
Soldaki benceKızlar ya hangisi daha güzel lohusa tacı için.
Normal zamanda da takabileyim ya da kızım taksın istiyorum.
Benim de kontrolüm vardi bugün. Öyle bi kapamış ki yüzünü hiç göremedik. Dr artık haftada bir gel dedi. Haftaya görürüm umarım. Nstye başladık. Kilosu 3 olmuş. Dr çok yeme diyor![]()
Benim anne baba fedakarlıkta çığır açmış insanlar öl de ölürler o derece bizde de ben sürekli az kendinizi düşünün demekten yoruldum, kv, kp de onlar gibi olmayınca hele görümcemler 8 aydır 1kere aramayınca diyorum benimkiler aileyse eşiminkiler ne ya da onlarsa aile benimkiler ne, gerçi oğullarını arayıp soruyorlar sıkıntı ben de demekki
Tedavi olmadan mi hamile kaldınkizlar çatı muayenesi cok mu zor vajinismus belasi var çünkü bende. o kadar takiyorum ki kafaya. doktorum izin verirsen bakarim yoksa sezeryan dedi![]()
Kasılmam hiç yok sadece adet başlayacak gibi sızı var inceden
Bir kaç saat daha bekleyeyim o zaman olmadı acilden giriş yaptırayımTek başına olunca tedirgin oldum.
Soldaki bence![]()
Çok şükür geçti ağrılarım iyiyim şimdi ama korktum sabah.Sen nasıl oldun durumlar nasıl?Adet sancisini dedigim gibi hep cekiyorum ben.
Ay bu hafta bir iki arkadaş için heyecan yaşadık bir telaş sardı hepimizi,Dün biraz aralık anneleri grubunu okudum orda da sabırsız davranan bebişler olmuş Rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.Geçmiş olsun kızlar yaa 2gun girmedim Kk ya neler olmuş böyletüm msjları heyecanla okudum 2 2kedi_1deli sonunda doğurdun sandım ama çok şükür halen annesine tutunuyor.. bu ocak bebeleri çok sabırsız çıktı valla bir ay daha dayansanız ne olur sanki
![]()
Bence takipte tutulacaksın. Ankara'ya mı gidicektiniz?selozy pazartesi günü protein 300 küsürdü bugün ki 586 çıkmış bilmiyorum ne olacak akşama Dr la görüşmeye gidicem tansiyonum 12/8 çıkıyor hastanede ben evde ölçüyorum 13/9 ve küsür çıkıyor anlayamıyorum artık preeklampsi miyim değil miyim ödem hiç yok durumumda fena değil
Bende incili tac aldim sonra taktim begenmedim. Geri gidicek. Arkadasimdan almistim zaten o satiyor. Bide ben surekli topuzu tepede dolasan biriyim benim neyime ise taçDün akşam dayanamadım aldım soldakini:) Bir de incili taç aldım, gelmezse iptal ederim artık:)
Bence takipte tutulacaksın. Ankara'ya mı gidicektiniz?
Ben tahlil sonucunu beklerken doktorum pozitif çıksa bile doğuma alıyoruz gibi bişey düşünme, daha çok var demişti.
Sende ve bebekte bi sorun görülmedikçe 34.haftadan önce doğuma almazlar. Gelişimini kontrol altında tutarlar,sen de kendini daha güvende hissedersin. Bebek hazır olunca riske atmayıp sezaryen yapılır,moralini yüksek tut.
Anlık idrar tahlillerine güvenmemek lazım sanırım onlar negatif çıkıyordu dimi?evet kızımda 2 gr ile yatırdılar 7 gr olana kadar 4 gün bekleyebildik bunda henüz 586 mg bakalım Dr ne der panikleyip sevkimi yazabilir gibi geliyor ama nasıl gidip yatayım hastaneye burda kızımın okulu iş güç umarım Dr ılımlı yaklaşır
Anlık idrar tahlillerine güvenmemek lazım sanırım onlar negatif çıkıyordu dimi?
Çok şükür geçti ağrılarım iyiyim şimdi ama korktum sabah.Sen nasıl oldun durumlar nasıl?
Nstde bisey yok. Dedigin gibi adet olacakmisim gibi agri var sanki heran kanama basliycak. Ama doktorum birak acikligi esneme bile yok dedi... bunlarin hepsi makat gelis olmasindan bile olabilir dedi hatta.. seninde oyleydi dimi...
Bide vucutta farkedilmeyen bir enfeksiyon varsa mesela.curuk dis idrar yolu falan gibi o da boyle kasilma ve agri yapiyormus. O yuzden temiz is olsun diye bide antibiyotik tedavisi basladilar...
36. Haftadan once olursa hastane degistiricem ama ona uzuldum. Niye uzuldum cok masraf olucak diye..
Yenidoğan yoğun bakımı olmadığı için mi değiştireceksin?
Çok geçmiş olsun, inşallah bekler bebiş sizin tarihler benden daha ileride azıcık daha sıksınlar dişlerini içeride.
Aslinda var ama disaridan anlasmali doktorla ihtiyac dahilinde geliyor... sirkulasyon yok cunku.. esimde oyle bir durumda kompleks bir yer istiyor.
Bilenler soylesin bakalim yenidogan yogun bakimdan ucret aliniyor mu