Selam arkadaşlar, ancak okuyabildim mesajları. Bi saat uyumuşum, zımba gibi kalktım. Demek ki vücut alışıyor uykusuzluğa.
Doğurmadığınız için alkışlıyorum

İyi dayandınız şükürler olsun.
@Otimoti süt yapıcı her şeyi deniyorum. Petek’e sırtımı yaslamadım, sıcak duş alıp memelere sıcak suyla masaj yapıyorum. Tuhaf tuhaf çaylar, içecekler, kompostolar... Malt içeceği ve hatta boza içiyorum. doktora danıştım, suyu daha fazla iç dedi; yine artmazsa diye ilaç yazdı. Bakalım, inş ilaca gerek kalmaz.
@Merve2407 çok teşekkürler, sağlıklı Doğum yaparsın inş.
@2kedi_1deli kaynana kayınvalide trajikomik. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Biraz daha devam ederlerse eşin sepetler bence onları. Aylarca kalmazlar diye umuyorum.
@beybisi35 @xemax ya şu kıllar benim de en büyük korkumdu, sürekli soruyordum doktora ve hemşireye, ağda yapabilir miyim? Kılları napayım diye. Doğuma bir girdim bacaklarım futbolcu bacağı gibi kıllıydı, bikini bölgesini söylemiyorum bile

rezillik. Ameliyattadır sonra Arkadaşım sürekli üstümü örtüyordu, kızdım yeter örtme Ateş bastı diye, narkoz etkisi geçince anladım ki kızcağız bacakları kimse görmesin diye didinip durmuş

kısmet artık.
Annelik çok yorucu ve çok güzel bir duyguymuş. İlk kontrolümüz de iyi geçti, bizim durumumuz iyi. Allahım hepinize nasip etsin. @narantikibi senin Minnak da atlatacak inş. Biraz daha zaman alabilir, daha minik doğdu ama kavuşacaksınız Allah’ın izniyle. Güzel haberlerini bekliyorum.
@Kaizen S bebeğin kilosuna çok sevindim, derin bir oh çektim. Hadi hayırlısı, az daha dayansın inş,