Ya tamam bebisle ilgili kisima gecelim o zaman.. aklimdan ne felaket senaryolari geciyor bi bilseniz... sagolsun canim beynim hic iyi bisey dusunemiyor....
Görme, duyma gibi duyusal seylere takmis durumdayim nasil olacak diye. Sütüm gelmezse meselesi biraz rahatsiz ediyor.
Ay ne biliyim boyle seyler. Bugun yine kontrol var. Ondan sonrada agdaya gidicem bi aksilik cikmazsa...
Yarin aksamda kalacagim.oda musaitse biraz ayarlama yapayim diyorum susleri falan koyayim ikramliklari alayim
Boyle ayaktan doguma gitmek tuhaf geliyor. Daha eksinli hayal etmistim.
@refikaaydin inki kadar olmasada bi suyum gelir bi sancim olur falan gibi mesela..
Bide doktorumda son adet tarihi 5 nisan gorunuyodu o zaman tam hatirlayamamistim nisan basi demistim sonra buldum 28 martmis. Doktorla onu konustuk o yuzden carsamba aliyor yoksa haftaya kadar idare etmeye calisacakti aklim takildi tabi duzeltmesemiydim biraz daha kalsa miydi kalabilir miydi oyle mi boyle mi... offff yani...
Mesela kiz kardesim sabahin korunde metro ile hastaneye gelicek hava karanlik ya ona bile taktim suan.. isin kotu tarafi kimseyede soyleyemiyorum hiç biseyi . neyse buraya yazdi siz ugrasin