Ayy gözümde canlandı şimdiSirt ustu yatirin dediler. Arkadaslarda ay oyle olmaz yan yatmasi lazim falan diyo.. dedik bizde boyle... zaten kafasi yamuk oldugu icin saga sola dogru yatiyo otomatik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy gözümde canlandı şimdiSirt ustu yatirin dediler. Arkadaslarda ay oyle olmaz yan yatmasi lazim falan diyo.. dedik bizde boyle... zaten kafasi yamuk oldugu icin saga sola dogru yatiyo otomatik![]()
Calisiyorsan evet oyle gercekten annelere de cocuklarada yazik. Bende uzun sure iki tane olur sonra ilerleyen zamanlarda bir tane daha olur diyordum ama supriz olduBende sezeryandan korkuyorum normal doğumu da gördüm gerçi kolay bisey degil
2den fazla istemem istesem de bi 5 10yil sonra anca galiba..çocuk bakmak zor iş yaa çalışan olunca daha da zor doğurup doğurup anneme baktirmak istemiyorum ona da bebeğe de haksızlık gibime geliyo
Bende sadece kanalda kalan bebeklerde olur saniyordum . Neler ogreniyoruz , bu grup cok iyi, ne guzel ögreniyoruz basimiza gelirse bilgili oluruzNormal doğumda da kanal biraz darsa ya da kafa büyükse oluyor ama düzeliyor, bence birşey yapmasan da düzelir minnoşun kafası
Hissediyor musun canim hareketlerini ? Dönse anlariz heralde degil mi ? 38 den sonra dönenler bile oluyormus. Belki döner belli mi olurBenim bebiş makat geliş yüzde 99 sezeryan 38+0 olduk artık ve hala gün vermediler devlet olunca sonuna kadar zorluyorlar normal için sanırım sancıma kadar da bekleyecekler o yüzden günümü kestiremiyorum çarşamba kontrol var belki artık tarihe karar verirler.Benim de hafiften ödem olmaya başladı elimde ayağımda![]()
Benim yeğenim normal doğdu ama kafası arkaya doğru sivriydiBende sadece kanalda kalan bebeklerde olur saniyordum . Neler ogreniyoruz , bu grup cok iyi, ne guzel ögreniyoruz basimiza gelirse bilgili oluruz![]()
Evet canım hissediyorum ayakları ile kasığıma vuruyor ordan anlıyorum dönse daha farklı olur diye düşünüyorum bir de bir kaç kişi demişti sanırım dönerken ağrı hissettim diye öyle de olmadıHissediyor musun canim hareketlerini ? Dönse anlariz heralde degil mi ? 38 den sonra dönenler bile oluyormus. Belki döner belli mi olur![]()
Hayırlısıyla kavuşalım inşallah. Bakalım hangisi önce davranacakBenimde doktorumun verdiği tarih 10 - 18 i arası
Genelde geceleri aktifim ağrılardan. Dün öyle yorulmuşum ki .. uyuyup kaldım. Görümceme gittik Bi de perdeci dolapçı falan geldi dolabı yine beceremeden gittilerEee kimler gece mesaisindeydi bakalim...
Hamileyken agrilardan uyuyamamak mi yoksa simdiki durum mu pek bilemedim ya![]()
Tabi ki benEee kimler gece mesaisindeydi bakalim...
Hamileyken agrilardan uyuyamamak mi yoksa simdiki durum mu pek bilemedim ya![]()
Allah askina o dolapla kaderin nedir senin yahu.. bir cinnet aninda dolabi yakacaksin diye cok korkuyorumGenelde geceleri aktifim ağrılardan. Dün öyle yorulmuşum ki .. uyuyup kaldım. Görümceme gittik Bi de perdeci dolapçı falan geldi dolabı yine beceremeden gittileryoğun bi gündü. Bence bebekli olup uykumuzdan kalkmak daha iyidir. Böyle Çok acı çekiyoruz çünkü ağrılar oluyor
Tabi ki benkızları gördükçe iyi ki erkenden doğurmuşum diyorum valla.
Normal doğumlarda kafa gerçekten uzuyorAmaaannn gerçek mieee ne yapmak gerekiyormus nasıl yatırmak gerekiyormuş bu sivri kafalı dünyaya ters gelmeyi tercih eden kızlarımızı
![]()
Dogumlar imiz aynı görünüyor . Bebişin kilosu kaç oldu acabaDoğuma yaklaşan hamisler var ne güzel. Geceleri inliyorum resmen ağrı sızı wc... bugünlerin tadini çıkar diyorlar uykusuz kalcaksin diyolar bebek doğunca daha iyi en azindan ağrım sızım olmaz bebişim yanimda olur bence bu son ay gerçekten zor geciyo. Sağdan sola dönemiyorum eğilip yerden birsey alamıyorum. Bebisler iyi Olsun biz hepsine raziyiz.
Ben de omuz mendillerini ıslatıp yüzüne vuruyorum ayaktan etkilenmiyordu, uyanıp iki çekip tekrar uyuyordu sonra tekrar uyandırmaya çalışıyordum ilk ay öyle zombi gibiydimDimi... ben yine biraz o agirliklari yasadim kizlari anliyorum gercekten zor isler.. ama benim icin suan en zoru bebegi uyandirmak. Valla az kaldi soguk suya daldirip cikaricam uyansin diye