bel ağrım hafifler gibi oldu bitmedi . Yatak odamıza yatmaya geri döndük kız kardeşim geliyor bu gece. Günlük oda artık onun . Kocamı bırakıp o odaya gitmek istemiyorum adamcağızın yüzünü gördüğüm YOk Zaten çok özlüyorum, belim düzgün gittiği sürece böyle

. Bebeden hiç haberim de yok ya pek hareket etmiyor artık 32. Haftaya kadar çıldırıyodu içerde partiliyordu artık ara ara canı isterse dürtüyor.. doktor da rahattı bana 1 ay sonra gel dedi o yüzden hastane yüzü gördüğümüz yok . Rüyalarımda şekerim ayyuka çıkıyor. Bi yandan bebeği merak ediyorum gelişimini vs

normal Doğum hedefliyoruz doktorla şimdilik.

bel ağrılarım azalınca rahatladım şükür. Sen nasılsın bebeciğin nasıl ?

kırmadan uyarmanın yolunu bulmamız gerek ben çok hassasım zaten bi süre çocuğumuz olmadı zarla zorla Bi tane bulana kadar canımız çıktı Allah verdi de oldu

riske atmak mantıklı mu bilmiyorum google a yaz yeni doğan bebeği öptüler haberlere bak nelere çıkıyor. İlla başımıza gelcek diye Bi şey yok. Bizim önlem almamız gerek valla napiyim kırılan kırılsın kaç yaşından sonra Bi çocuk bulmuşum onu da şapır şupur milletin ağzına veremicem banane

kötü gelin desinler Umrum diiil bebişim hayatımdaki herşeyden herkesten önemli