- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
aaa sürpriz bebek daha hayırlı olsun sağlıklı olmanıza sevındımBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa sürpriz bebek daha hayırlı olsun sağlıklı olmanıza sevındımBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Günün sürpriziBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Hayirli olsun sancilariniz mi vardiBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Hayırlı olsun gözünüz aydın güle güle büyütünBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Efendim :)
Ay cok sevindim haftaya bende gidince gezmek istiyorum tek kisilik olmasi bile yeter devlet hastanesi toplama kampi gibiNaberr sordum bugün doktora sancı odasına da hatta doğuma da girebilir eşin dedi, yukarı çıkıp hastane odasına da baktım öyle çok geniş değil ama 1 kişilik zaten mahremiyet var en azından
Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Hayırlı olsun hoş gelmiş bebişin darısı bizlereBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydınBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Evet canım düzenli sancılarım vardıHayirli olsun sancilariniz mi vardi
Bizimkiler az daha dursun :) kac kilo seninkiDogum haberleri aldikca hevesleniyorum, kizimi özledim ben
Seytan diyo gizliden ilaci almayip dogumu kendi haline birak![]()
Ben doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
Gözünüz aydın Allah sağlıkli sihatli uzun ömür versin inşallahBen doğum yaptım dün kızlar çok şükür bebeğimde bende iyiyizdarısı başınıza inşallah
![]()
oyy cok tatlıLcw fen aldığım prematüre set geldi kızlar