• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yüksek oranda enfeksiyondan dolayı kullanmaya başladım sancılanma oluyor karın alt bölgesinde ve vajinamda ciddi ağrı şikayetiyle 2 hafta önce doktoruma gittim muayenesinde heran suyun gelebilir dedi nst ye bağladı ve doğum yapcak kadar sancımın olduğunu söyledi nidicard a ozmn başlattı günde 3 defa ciğer iğneleri yapıldı amput iğne yapıldı. Ben çok önemli bi ilaç gibi düşünmedim aşırı ilaç içiyorum diye günde 2 kere içiyordum. Geçici bir antibiyotik vermişti geçen hafta kültür sonucuma göre yeni antibiyotik yazacaktı ancak enfeksiyon hamilelikte kullanılabilecek antibiyotiklerin hemen hemen hepsine dirençli çıktı eski antibiyotiğime devam ettim. Aptılarım yine oluyordu günde 4 kez kullanabileceğimi söyledi. Doktora 3 kez almadığımı söylemediğim için günde 3 kullanmaya başladım.
Bence doktorunun 4 dediyse 4 alin ihmale gelmez.
Ben hastanede yattığımda 15 dakika arayla aldim ilk 4 dozu düşün. Sonra da taburcu olana kadar 3 saatte bir aldim. Sonra 2 gun 4 saatte bir aldim. Daha yeni 6 saatte bire cikardim.
Hala enfeksiyon var ve tedavi edilememis. Açılman olur ve 3 cme ulasirsa ilac da ise yaramaz farkinda bile olmazsin Allah korusun

Kızlar günaydın
Canım sıkkın, 2 gündür belim ve bacağımla kasığımın birleşimindeki eklem yerim ağrıyor ama yok böyle bir ağrı dinlensem de geçmiyor. Yürürken canım acıyor.
Bel ağrısı yine dinlenince geçiyordu bu canımı sıkıyor

Kızlar günaydın
Canım sıkkın, 2 gündür belim ve bacağımla kasığımın birleşimindeki eklem yerim ağrıyor ama yok böyle bir ağrı dinlensem de geçmiyor. Yürürken canım acıyor.
Bel ağrısı yine dinlenince geçiyordu bu canımı sıkıyor
Benimde dedigin yetlere kramplar giriyor.
Bende bugun iyuyamasim.sol bacagimda iyusukluk vardi rahat edemedim don saga don sola.uykuya daldigimdada sagolsun oglum uyandırdı. Fozumden uyku akiyor.troit icin ilac iciyotum zaman gecsin biseyler yiyip yaticam

Benimde dedigin yetlere kramplar giriyor.
Bende bugun iyuyamasim.sol bacagimda iyusukluk vardi rahat edemedim don saga don sola.uykuya daldigimdada sagolsun oglum uyandırdı. Fozumden uyku akiyor.troit icin ilac iciyotum zaman gecsin biseyler yiyip yaticam

Benim de uyurken canım acıyor dün ütü yapacaktım hastane çantası için ama yapamadım.
Hafta sonu artık oturarak yapacağım sanırım.
Çok uykum var benim de ama evde temizlik var uyuyamam :(

Kızlar ben çok kötü ishal olmuşum, yediklerimi sindiremiyorum. Tehlikeli bir durum mu? Geçmezse yarın dr a gidicem tekrar

Bizim evde harika ruzgarlar esiyor kizlar... ask nefret dram entrika ne ararsaniz var... esim ve annesi girdi birbirine.. en az yilbasina kadar burda gorunuyolar.

Eşin istemiyorum gidin demiyor mu yani bence diyebilir hadi yeter eve gidin diye:D

Back
X