• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen hafta 33+5te 2200 olctu bugun dogsa 2100 dogar tahminim dedi dr. Geriden gelmiyor cok ama erken dogum riski olunca ne kadar kilo alsa o kadar iyi diye uğraşıyorum. 2500un üstüne çıktığı her gr’ı oper isirir koyarim yerine :KK49::anneadayı::KK49:
Hepimiz Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize ❤️

Kızlar yarın doktora gideceğim bacağım çok fena oldu.
Merdivenlerden ağlayarak çıktım ve şu an çok ağrıyor, ayağa kalkınca ağlayacak gibi oluyorum.
Doktoru aradım gel dedi
İnşallah geçer dayanamıyorum ağrısına
Ilık bir duşa gir ya da sıcak su torbası koy rahatlarsın kasların gerilmişitir korkma

Ilık bir duşa gir ya da sıcak su torbası koy rahatlarsın kasların gerilmişitir korkma

Canım 2 gündür böyle dün duş aldım sıcak su tuttum ama yok azalmıyor dinlenmeyle
Bugün artık iyice zorladı ağrı ağlatacak derecede.
Magnezyum kalsiyum falan mı eksik acaba.

Ben de taktik değiştirmenden yanayım aklımdan geçenleri yazmış Chek Chek şuan rahat olduğu için gitmiyordur.Biraz yorulsun evini özler sanki kayınvaliden lohusa da sen ona bakıyorsun 🤔 Madem sana bakmaya gelmiş yat gitsin eşin de neyin ne olduğunu biliyor ne de olsa.
Kızlar eğer gelmişlerse tutun kendinizi yayın gitsin ilk Doğumda ben de çok gerilmiştim yerimde duramazdım ama ortanca da kendime söz verdim hiç kalkmadım yedim içtim yattım dinlendim 😀 evi bok da götürse herşey gözüme de batsa hiç dokunmadım yalnız kalınca düzeni ne döndüm çünkü eğer ben yapsaydım gelen yapmazdı

Şimdi benim kontrolden haberleri vereyim.

Eşim doğuma gidiyoruz kafasindaydi bugün. Valizi alıyordu da ben aldırmadım. dr a bugün doguramaz mı diyo 😂

neyse kilosu 4.100gr olmuş. Alttan muayene etti. Acikligim yokmuş ama çok aşağıya inmiş dedi. Eşim yine doğursun filan deyince pazar günü nöbetteyim o gün gelin bi kontrol daha yapalım ama bebek çok aşağı inmiş pazar gününü beklemez bence dedi. Muayene ederken de sıyırma yaptı biraz. Lekele olabilir dedi ama henüz tik yok.

Öyle işte heyecanlandık. dönüşte kuaförüme uğradım manikür pedikür kaş bıyık fön mön 😁 bebek hala çok hareketli. Ben de biraz hareketleneyim de daha fazla irilesmeden sandım başlasın insallahh
Ooo maşallah zamanı gelmiş bebeğin eşler bizden daha sabırsız en son kontrole giderken eşim bana doktor gün vermezse sen iste demişti mesela pazartesi için gün iste diyordu 🤣🤣🤣

Merdivenlerden ağlayarak çıktım ve şu an çok ağrıyor, ayağa kalkınca ağlayacak gibi oluyorum.
Doktoru aradım gel dedi
Canım çok geçmiş olsun. Gebelikte oluyor böyle durumlar.
Inşallah hemen geçer.

Canım 2 gündür böyle dün duş aldım sıcak su tuttum ama yok azalmıyor dinlenmeyle
Olabilir vitamin eksikliği eğer geçmiyorsa doktora git yine de ayyy millet nasıl hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor anlamadım bu grupta hepimizin bir yeri ağrıyor 🤣

Ooo maşallah zamanı gelmiş bebeğin eşler bizden daha sabırsız en son kontrole giderken eşim bana doktor gün vermezse sen iste demişti mesela pazartesi için gün iste diyordu 🤣🤣🤣

Evet ya. Geçen gün de hadi gidip suni sancıyla doğurtalım seni diyodu. bakalım inşallah kendi gelir. Belki geçerim seni de

Ben de taktik değiştirmenden yanayım aklımdan geçenleri yazmış Chek Chek şuan rahat olduğu için gitmiyordur.Biraz yorulsun evini özler sanki kayınvaliden lohusa da sen ona bakıyorsun 🤔 Madem sana bakmaya gelmiş yat gitsin eşin de neyin ne olduğunu biliyor ne de olsa.

Denedim yatmayi yatiyorum diye laf etti. Bide yuzune soylemez arkamdan bidir bidir konusuyor

Dizlerin dayanirsa squat yap 😄

Bu arada senin hamilelik takvimini okudum da kasilmalara ishal de eslik edebilir yaziyo. 1 haftaya yakindir ishalim ben de 🙈 yagmurdan nem kapıyorum artık @Kaizen S
sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocugu 😂😂😁 dogurda rahatla
Cheke yazarken aklima geldi magnezyum.kullaniyorsan oda ishal yapiyor

Buyuk olasilikla magnezyum eksik.bendede oluyor 2 3 gun magnezyum icince rahatliyorum

Regenesis max kullanıyordum bu arada internette vitamin kullanımının gebelik kolestazını engellediği felan yazıyor sen hiç mi kullanmadın
Hic denk gelmedim internette 🤔 tam tersi demir ilacini bile kesen doktorlar oluyo. Ama engel oldugunu zannetmiyorum oglumda ne vitaminler ne takviyeler kullaniyordum doguma kadar kustum hicbi sey yiyemedim diye.
Oglumun kilosu hep 1 hafta onden gidiyordu ya. Acaba vitaminlerden mi hakkaten 🤔

sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocugu 😂😂😁 dogurda rahatla
Cheke yazarken aklima geldi magnezyum.kullaniyorsan oda ishal yapiyor
😂😂 cok uzun geliyo hamilelik bana sanki senelerdir hamileyim 😂 bi de basindan beri bi bulanti bi kasinti derken dengem sasti normal insanken nasildim onu unuttum (sanki dogunca cok rahat edicem, rahat batiyo iste) 😬

Evet ya. Geçen gün de hadi gidip suni sancıyla doğurtalım seni diyodu. bakalım inşallah kendi gelir. Belki geçerim seni de
Haha sırada ben vardım ama 🤣 Benimki sayıyor bir de şimdi şunun şurasında ne kaldı 4-5 gün var hoop bitecek diyor korkma tamam mı güzel olacak diyor en son dedim kaç kere doğum yaptın acaba 😁😁😁😁

Doktoru aradım gel dedi
Gecmis olsun canim pihtilasma olmasin sakin

Back
X