2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

O Otimoti @xemax hadi bakalim gozunuz aydin. En azindan bi el kol bacak fotosu atin.. ben direk yataktan atmistim malum..

Kizlar sezeryani sevmeyen ben bile hemen toparladim korkmayin. Sondayi siz uyusuken takiyolar. Bende cok korkuyodum sonda dan. Cikarirken hic hissetmedim.

Yuruyusuyu aksatmayin agriya ragmen yapin. Gaz cikarmak onemli olay. Bana hemsireler papatya cayi icirmisti bide kayisi kompostosu.

6. Gun julieti sling ile kucagima baglayip ev supurdum dusunun.
Ay evet ya foto atsın doğuranlar 36 haftalık bebeğini kaybeden anneden sonra benim moralim bozuldu biraz bebek eli kolu görelim de içimiz açılsın sen de at bakalım juliet hanım büyümüş mü 😀

Tum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize

Bugün maksat kontroldü. Doktorum en geç cuma günü suni verip dogurtmam lazım seni dedi. Eşim de bir an önce iş bitsin istiyordu tabi 😆 cuma günü için suit odayı ayırtalım dedik hepsi doluymuş bugün boşmuş dediler. Bir oda uğruna ya rab ne kadınlar doğuruyor! 😂 iste esim dedi iki gunde ne degisecek yine suni alacaksin filan. Ben de kabul ettim.

11.15te suni takıldı. Hiç agrım olmadi. Bebek çok yukarıdaydı. Hızlandırmak için suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz güçlü sancılar gelmeye başladı. 3cm ile yatış yapmıştım. Yarım saatte 9cme ulaştık. Sancılar güçlüydü ama neyseki süre kısaydı. Dogumhanede 3 güçlü ıkınma ve yukarıdan ebe desteği ile bebeğim doğdu. Babamız da bir ara karnıma bastırıyordu çok komikti 🤭

Doktor kesi yapmadi ama bebeğin yaptığı sıyrıklar vardi. Onlar dikildi 4 dikiş oldu. Bebegim ise ultrasonda 4.100 gorunurken. 4.565gr doğdu 😵. Boyu da 56 cm. Iyi ki daha fazla bekleyip iyice büyütmemişiz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayi nasio etsin.

Ziyaretçimiz çOktu. Anca simdi telefonu elime alabildim.

@xemax sizin de gözünüz aydın canım. Çok şükür biz sıramızı savdık 😉
Hay maşallah

Az biraz ağrılarım oluyor ama yürüyorum çabuk iyileşeyim diye 🤣🤣 2930 kilo 49 cm doğdu çok şükür şimdilik iyiyiz maşallah 🤗 kız bunlar takmış normal doğuma yani beni sonuna kadar beklediler de ne oldu dönmedi işte seni de son haftaya kadar beklettiler muhtemelen 🤔
Oy yerim minik Defne'cigi 😍 Hayirlisiyla evinize gidip guzel guzel dinlenmek nasip olur , sende hemen toparlanirsin insallah. Ben daha dogurmadan cok yoruldum sanki , nasil dogururum ters bebegi , illa deniyecekler 😣ama dört bucuk kilo bebek doguyorsa normal heralde makat gelis de dogar diye kendimi mi tesellli etsem 😂

Tum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize

Bugün maksat kontroldü. Doktorum en geç cuma günü suni verip dogurtmam lazım seni dedi. Eşim de bir an önce iş bitsin istiyordu tabi 😆 cuma günü için suit odayı ayırtalım dedik hepsi doluymuş bugün boşmuş dediler. Bir oda uğruna ya rab ne kadınlar doğuruyor! 😂 iste esim dedi iki gunde ne degisecek yine suni alacaksin filan. Ben de kabul ettim.

11.15te suni takıldı. Hiç agrım olmadi. Bebek çok yukarıdaydı. Hızlandırmak için suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz güçlü sancılar gelmeye başladı. 3cm ile yatış yapmıştım. Yarım saatte 9cme ulaştık. Sancılar güçlüydü ama neyseki süre kısaydı. Dogumhanede 3 güçlü ıkınma ve yukarıdan ebe desteği ile bebeğim doğdu. Babamız da bir ara karnıma bastırıyordu çok komikti 🤭

Doktor kesi yapmadi ama bebeğin yaptığı sıyrıklar vardi. Onlar dikildi 4 dikiş oldu. Bebegim ise ultrasonda 4.100 gorunurken. 4.565gr doğdu 😵. Boyu da 56 cm. Iyi ki daha fazla bekleyip iyice büyütmemişiz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayi nasio etsin.

Ay ne güzel Rabbim bize de böyle kolay nasip etsin inşallah 🤗 benim arkadaşım da 4500 gr ile normal doğum yaptı bravo size😊

Harikasin canim masallah subhanallah 😍valla hayran kaldim o kadar hizli boyle buyuk bir bebis dogmasina 😊iyiki esin ısrar etmis , sizdeki rahatlamayi dusundukce biran once gecsin zaman diyorum. Bizede dua edin ❤❤❤

Harikasin canim masallah subhanallah 😍valla hayran kaldim o kadar hizli boyle buyuk bir bebis dogmasina 😊iyiki esin ısrar etmis , sizdeki rahatlamayi dusundukce biran once gecsin zaman diyorum. Bizede dua edin ❤❤❤

Inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız. Tabii ki anlattığım kadar kolay olmadi ama kısa sürmesi büyük nimetti. Inşallah sizinkiler çok daha kolay ve güzel olur.

Inşallah siz de hayırlısıyla kucağınıza alacaksınız. Tabii ki anlattığım kadar kolay olmadi ama kısa sürmesi büyük nimetti. Inşallah sizinkiler çok daha kolay ve güzel olur.
Amin canim amin 🤗tabiki kolay olmamistir. Sen yine kolay gibi anlatma nazar degdirmesinler sana 😊dogumun kolayi olmuyor tabiki , gelip geciyor sadece. Neyse ki cok sükür kucagina aldin tosunu ☺insallah bizde aliriz en kisa zamanda. 😍

Kızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz.😍 Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara 😍
Kızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden

Kızlar ikinizi de tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. :))

Bu arada berbat gecen bir gece daha .. benim kiza herkes ne sakin falan diye diye nazar degdirdi. Artik uyumuyor geceleri
haha benımde aynı ne guzel gaz sorunu yok patır patır cıkarıyor dedik evvelsi gün cocuk hiç gaz cıkaramadı butun gun yapışık gezdik hala daha kıvrım kıvrım 😣😣

benım oğlanın eli sayılır mı sonucta doğmasaydı 36+6 olacaktık bugün😂😂ne kadar da tombiş cıkmış oysaki kürdan kadar😅

Eklentiler

• 20191220_133605_Burst01.webp
    20191220_133605_Burst01.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 80
Back
X