2 2kedi_1deli minoşşun kafası için sırt üstü yatırabiliyor musun bizimkisi yatmamak için direniyor midesi bulanıyor gibi yapıyor ama o kafa düzelmeli![]()
Yatiriyorum. Ama o kafa hep yana kayiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 2kedi_1deli minoşşun kafası için sırt üstü yatırabiliyor musun bizimkisi yatmamak için direniyor midesi bulanıyor gibi yapıyor ama o kafa düzelmeli![]()
Benim ilk doğum suyum geldi sancım yoktu bebekte makat gelişti direk sezeryan oldumB Banu bora Benim dogumum da Cumartesi suni sanci ile olacak da senin dogumu yakindan takip ettimoncelikle Allah hayirli evlat etsin
Bilac sey soracagim musait olur cevaplarsan cok sevinirim
Kacinci dogumundu? Suni verilmeye baslandiginda kac cm acikligin vardi? Kendi duzenli/duzensiz sancilarin var miydi? kac saat sonra dogum oldu?
Benim ikinci dogum ilki de suni sanciyla oldu ama bunda farkli durumlar var o yuzden sana sormak istedim![]()
Şubat sonu dört yaşı bitecek,biz bir şey demeden eşyalarımı kardeşim kullanabilir diyor seviyor görünüyor ama zaman yaklaştıkça endişelendi herhaldeYaşı küçük mübenim oğlum birinci sınıfta herhangi bir sıkıntı yok ama kardeş deliside olmadı hiç bir zaman
![]()
Amin Allah razı olsunÖerhaba. Doğumum sabah 08:47 de oldu. 3820gr ve 52 cm epidural spinal. İyiyiz öok şükür. Sütüm henüz gelmedi 13 saat emzirdim o da bende çok uğraştık. Çok ağladı ağladıkça hava yutup gazlandı. Biraz önce kaşıkla mama verildi. İnşallah biran önce sütüm gelir evladıma besin olur şifa olur. Doğum yapan tüm arkadaşlarım. Hayırlı uğurlu sağlıkla bol sütlü olır inşallah. Doğum bekleyen arkadaşlarım tez zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Yaaaaaa çok tatlı maşallahAy hiç giremedim ya kimler doğurdu ne oldu haberim yok. Vaktim olursa geçmişe dönüp okuycam. Biz iyiyiz. Birazcik uykulaaar haram olduu modundayiz. Olsun saglikli olsun da
Bu da tosbigimin fotosu.
Eki Görüntüle 2572186 .
MaşallahAy hiç giremedim ya kimler doğurdu ne oldu haberim yok. Vaktim olursa geçmişe dönüp okuycam. Biz iyiyiz. Birazcik uykulaaar haram olduu modundayiz. Olsun saglikli olsun da
Bu da tosbigimin fotosu.
Eki Görüntüle 2572186 .
Evet canim sükürler olsun döndü . O kadar şasirdim ve sevindim kiYaaa döndü müşükürler olsun
daha fazla inat edemedi demek ki annesi,güzellikle gelsin yavrucak
![]()
Ben yanlis etiketlemisim ya kusura bakmaBenim ilk doğum suyum geldi sancım yoktu bebekte makat gelişti direk sezeryan oldum
Ay tesekkur ederim canim benim_Ravzaa_ kız çok sevindiiimm döneceğini hep hissediyodum ❤
sağlıkla kucağına al tez zamanda. DOğum tahmini tarih ne zaman
Aynen kafa hep kayıyorYatiriyorum. Ama o kafa hep yana kayiyorbenim duzeldi baya ya cabuk topluyor merak etme. Mide bulantisi icin bi kere gark demeden yatirma
![]()
Ben de şaşırdım ama çok da sevindim senin adınaEvet canim sükürler olsun döndü . O kadar şasirdim ve sevindim kiinsallah geri dönmezde artik dogar
sen nasil oldun ? Agrin sancin var mi ?
aa duymamıştım yazarım tabıkı cok sağolHayır hayır saçmalama emzirme akademisi ne yazsana bu sıkıntıyı tazikli süt konusunda önerileri oluyor
canım ben iyiyim idare ediyorum hala hırıltılı nefes almam devam ediyor öksürüyorum da bol bolAy tesekkur ederim canim benimhislerin dogru cikti demekki
9 ocak tahmini dogum tarihi. Digerleri de 41 ve 42. Haftalarda dogdu sanirim buda oyle olacak. Sancim cok oldu ama döndügü icindi galiba
sen nasil oldun ? Insallah gecmistir agrilarin ve hastaligin
![]()
@ tuşuna bas etiketlemek istediğin kişinin adını yazŞu etiket olayı nasıl oluyor ya