sen kirada mısın benim gibi? Biz kafamıza göre kombici bile çağıramıyoruz ev sahibi kendi kazıkçı kombicisini göndermesini bekliyoruz evde her seferinde... bak bugün 6 gün oldu bozulalı adamın keyfi dün geldi de kombicisini yolladı.ya benim psikolojim bozuldu ev sahibi ahlaksız biri. Kombiyi değiştirmemek için elindeki kombiyi tamir ettirmek için nerdeyse yeni kombi parası harcıyor salak. artık evin her yeri buz gibi Bi oturma oda da klima var orayı açıyorum full ısıtıyorum. diğer yerler kutuplardan hallice. Sıcak su da yok mutfağa uğrayasım gelmiyo bugün saat 13 te kombici gelcek. Kombi F5 hatası veriyo. Duş almam gerek , eşim annemlerde al dedi, kaynanamı aradım bugün size gelcem duş alcm ddim bana kadının verdiği cevaba bak ,” ben babanla konuştum bugün zaten tamirci gelcek kombiyi yapçak” diyo al babana vereyim sen onla konuş anlatsın sana dedi tlfu verdi adama ,

dedim baba sana diyecek Bi şeyim yok anneme verme tlfu demiştim verdi dedim bugün gelceğimizi haber vermek için aradım dedim 5-6 gündür kombi bozuk, gelkızım dedi adam sağolsun, kaynanam üçkağıtı beni sinirdençıldırttı yemin ederim Bi de böyle bişeyden anlamayan masum ayaklarına yatıyor ya en çok ona sinir oluyorum, sabah eşim söyledi kart arızası varmış kombide , kart yarın kendi tamircisine verilcekmiş bu kombi tamiri işi uzayacakmış yani daha. Kadın tenezzül edip gel al demediği için çok sinir oldum, orda duş almamaya karar verdim . bana kalsa onun evinde değil duş almak evine adım bile atmam. Ağzına açıp gel kızım bizim kombi çalışıyo rahat rahat duşunu al bile demedi. Kimse kusura bakmasın Bu kadar cimrilik pintilik zararlı , beş vakit namaz kılıp sabah akşam okuyup üfleyip, insanları aptal yerine koyan dindar geçinenlere, insanlara zor zamanlarında yardım etmeyenlere sinir oluyorum. Kendisi aynı durumda olsa ben buyrun gelin derdim. Hesap yapmazdım. Kombicinin bugün geleceğini söyleyip sessiz kalmazdım. Hem sana ne ki gelecekse ? Nerden bugün tamir olacağı yargısına vardın?. Buyrun gelin dememek için kp ye verdi Telefonu. Al baban sana kombicinin geleceğini anlatsın diyor yarım akıllı tlfu tuttu verdi kp ye

bir insan ancak bu kadar çirkef olabilir ben kombicinin bugün geleceğini bilmiyo muyum sanki!!! Evinde duş almamam için kılı kırk yardı. Çok gücüme gitti yeminle. Paramla rezilim her zamanki gibi