Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çok fazla takmamaya çalış dediğin gibi sütun kesilir kayilvalideler hep aynı ben doğumunda istemedim annem gidince gelecek 9 ay boyunca birkez arayıp sormadı nasılsın diye ama doğuma gelecekti ben yasanacaklari önceden tahmin Edip istemedim ister kurşun ister kızsın ne kadar kötü isen o kadar iyisin ben bunu yeni anladım takmamaya çalış bebeğin için sağlıkla büyüt inşallah bebeginiÇok terliyorum özellikle geceleri şıpır şıpır vajinada mantar olmuş sanırım antibyotik ten yanma ve batma oluyor sizde de var mı böyle şeyler? mantar için sirkeli tuzlu su kullanıyorum ama çare olmıcak gibi 40 gün geçsede rahatlasak yahu.
Bu arada ben kaynanamlarla yaşıyorum bugün kaynanam evden kaçtı bahanesi de kocası ben dişlerimi yaptırmaya gidiyorum orda akrabalarımda kalıcam dedi. Ama çok büyük kısmı benden kaynaklı. Kaynanam benden çok lohusa noluyor bu millete anlamıyorum. Ben taa istanbuldan göt kadar memlekete geldim bide milleti çekiyorum vallahi tası tarağı toplayıp istanbula gidesim var. Kaynanam ın yaptıkları da bıktırdı kadına bi haller oldu yeminle taa doğumdan önce başlamıştı son zamanlarda iyice abarttı oğlu bebeği görmeye toplu gelsinler sende yorulma demiş anneside tamam sorana fikriye kimseyi istemiyor derim demiş ben konuyu bile bilmiyoken sabah bir kalktım surat yapıyor cevap vermiyor sorun ne dedim sne çocuğu dolduduyorsun diyor. Anlamadım dedim sneden böyle böyle diyo ee dedim benim haberim yok oğlunuz demiş öyle yapalım diye ne aşka dedim başladım bne ağlamaya tansiyonum çıktı 170 e 130 sütüm kesildi yüzüm gözüm şişti hala çocuk seni böyle görmesin parlamaosn diyor gırtlağını sıkıcaktım. Ondan önceside var tabi dolapları sürekli açmalar kendisi kocası lap diye odaya dalmalar ben hastanede sancı çekerken eşim bana çikolata uzattı aldım ama sinirle çünkü sancım vardı o an güldü sinsi sinsi bir bakış attım kaçtı ben başka odaya geçtim gelmesin sancım çekiyim diye oğluyla kendi bana bakıyor hasi eşim neyse senn ne işin var diyesim geldi diyemedim ama bu gülmelee felan çok oluyor sizce psikolojik sorunları olabilir mi bşr de bana kullan diyor benim bi şeyim yok konuştum rahatladım dedim bu gülme olayını felan sordum çünkü sen kızarak aldın çikolatayı diyo çünkü sancı çekiyordum napsaydım sen ona mı takıldın ben orda sancı çekerken dedim hemen hemen her şeyi konuştuk annamlere de bir atarlılar çocuk doğdu onlara sadece kameradan gösterdim çok yaklatorma dedi çocuğa hastanede üç gün kaldım sakın annen gelmesin dedim evde de bunlar oldu işte ama konuştuktan sonra benim tansiyonum normale dönmeye başladı kadını içime dert etmişim hasranese de rüyamda görüyordum bugün de eşine kızarak li kaçtı güya ama bana giderken diyoki sen yaparsın artık işleri ben işten korkmam dedim valla kız büyüsün annemlere ziyarete diye gidicem gelmicem öyle sıkılıyor canım boşanmaksa boşanma ya gelir eşim ya da boşanırız o kadar bunaldım
Hiç noktalama felan yok allahım kusura bakmayın :)