2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok terliyorum özellikle geceleri şıpır şıpır vajinada mantar olmuş sanırım antibyotik ten yanma ve batma oluyor sizde de var mı böyle şeyler? mantar için sirkeli tuzlu su kullanıyorum ama çare olmıcak gibi 40 gün geçsede rahatlasak yahu.
Bu arada ben kaynanamlarla yaşıyorum bugün kaynanam evden kaçtı bahanesi de kocası ben dişlerimi yaptırmaya gidiyorum orda akrabalarımda kalıcam dedi. Ama çok büyük kısmı benden kaynaklı. Kaynanam benden çok lohusa noluyor bu millete anlamıyorum. Ben taa istanbuldan göt kadar memlekete geldim bide milleti çekiyorum vallahi tası tarağı toplayıp istanbula gidesim var. Kaynanam ın yaptıkları da bıktırdı kadına bi haller oldu yeminle taa doğumdan önce başlamıştı son zamanlarda iyice abarttı oğlu bebeği görmeye toplu gelsinler sende yorulma demiş anneside tamam sorana fikriye kimseyi istemiyor derim demiş ben konuyu bile bilmiyoken sabah bir kalktım surat yapıyor cevap vermiyor sorun ne dedim sne çocuğu dolduduyorsun diyor. Anlamadım dedim sneden böyle böyle diyo ee dedim benim haberim yok oğlunuz demiş öyle yapalım diye ne aşka dedim başladım bne ağlamaya tansiyonum çıktı 170 e 130 sütüm kesildi yüzüm gözüm şişti hala çocuk seni böyle görmesin parlamaosn diyor gırtlağını sıkıcaktım. Ondan önceside var tabi dolapları sürekli açmalar kendisi kocası lap diye odaya dalmalar ben hastanede sancı çekerken eşim bana çikolata uzattı aldım ama sinirle çünkü sancım vardı o an güldü sinsi sinsi bir bakış attım kaçtı ben başka odaya geçtim gelmesin sancım çekiyim diye oğluyla kendi bana bakıyor hasi eşim neyse senn ne işin var diyesim geldi diyemedim ama bu gülmelee felan çok oluyor sizce psikolojik sorunları olabilir mi bşr de bana kullan diyor benim bi şeyim yok konuştum rahatladım dedim bu gülme olayını felan sordum çünkü sen kızarak aldın çikolatayı diyo çünkü sancı çekiyordum napsaydım sen ona mı takıldın ben orda sancı çekerken dedim hemen hemen her şeyi konuştuk annamlere de bir atarlılar çocuk doğdu onlara sadece kameradan gösterdim çok yaklatorma dedi çocuğa hastanede üç gün kaldım sakın annen gelmesin dedim evde de bunlar oldu işte ama konuştuktan sonra benim tansiyonum normale dönmeye başladı kadını içime dert etmişim hasranese de rüyamda görüyordum bugün de eşine kızarak li kaçtı güya ama bana giderken diyoki sen yaparsın artık işleri ben işten korkmam dedim valla kız büyüsün annemlere ziyarete diye gidicem gelmicem öyle sıkılıyor canım boşanmaksa boşanma ya gelir eşim ya da boşanırız o kadar bunaldım
Hiç noktalama felan yok allahım kusura bakmayın :)
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çok fazla takmamaya çalış dediğin gibi sütun kesilir kayilvalideler hep aynı ben doğumunda istemedim annem gidince gelecek 9 ay boyunca birkez arayıp sormadı nasılsın diye ama doğuma gelecekti ben yasanacaklari önceden tahmin Edip istemedim ister kurşun ister kızsın ne kadar kötü isen o kadar iyisin ben bunu yeni anladım takmamaya çalış bebeğin için sağlıkla büyüt inşallah bebegini

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çok fazla takmamaya çalış dediğin gibi sütun kesilir kayilvalideler hep aynı ben doğumunda istemedim annem gidince gelecek 9 ay boyunca birkez arayıp sormadı nasılsın diye ama doğuma gelecekti ben yasanacaklari önceden tahmin Edip istemedim ister kurşun ister kızsın ne kadar kötü isen o kadar iyisin ben bunu yeni anladım takmamaya çalış bebeğin için sağlıkla büyüt inşallah bebegini
Çok teşekkür ederim... Ne kadar kötüysen o kadar iyisin gerçekten mesafe koymak lazım yoksa böyle tepene çıkıyorlar...

Kızlar bebeğimin göz kapağında kırmızımsı izler var doğum lekesi nasıl birsey, inşallah geçicidir bu izler değil mi?
Çok tatlı minik ay parçam kıyamıyoruz hiç o kadar minnakki Eki Görüntüle 2577275

Anneannesi ile kızım 💕🧿
Canım benimkinde de vardı. Birçok yerinde. Şükür geçmeye başladı

Kızlar bebeğimin göz kapağında kırmızımsı izler var doğum lekesi nasıl birsey, inşallah geçicidir bu izler değil mi?
Çok tatlı minik ay parçam kıyamıyoruz hiç o kadar minnakki Eki Görüntüle 2577275

Anneannesi ile kızım 💕🧿
Maşallah... Bizimkinde de var canım göz kapaklarında kırmızılık burna yakın tarafta ikisinde de

Günaydın ben de çarşamba gece 3.35de kucagıma aldım oğlumu. 40+3de oldu. 5cm kadar sancı hissetmedim ama sonrası gelmedi bebek kanala bi türlü inemedi suyumu patlatınca 7cm oldu sancılar sıklastı doktor sürekli kanala inmesi için elle müdehale etti 7cmde epidural takıldı ama bebek kalp atışları cok yavasladı çok korktuk ölümden döndü bebek bana oksijen bağlanıp serum takıldı cok kötü anlar yaşadım 😔 bi süre düzelmedi kaybetmek üzereyken ölümden döndü kanala inmediği icin kordondan süphelendilrr daha sonra suniyle birlikte her sancı geldiğinde doktor elini sokup kanalı acmaya çalıştı ve bunu 10dan fazla yaşadım. Cok kez pes ettim ama doktorum cok ugrastı. Bebeğin kordonu kısaymış o yüzden kanala inememiş kucagıma veremediler kesmeden kordonu o yüzden böyle zorlu bi süreç yaşadım dikişlerimi kaç diye sormadım fazla cünkü smdi alışmaya çalışıyoruz oturamadığım icin emzirmekte zorlanıyorum bakalım inşallah cabuk toparlarız.
Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun ikinizde sağ salim kavuşmuşsunuz şükür 🤲🏼 ben de oturamadığım için çok zorlandım emzirme konusunda tuvalet yeme içme oturma hepsi çok zordu daha yeni yeni geçiyor geçince müthiş rahatlıyorsun emzirme pozisyonuna dikkat et oturamayıncs çokta sırt ağrısı oluyor sırtını hep bir yere yaslamaya çalış

Kızlar biri bal ye yazmış yazmadan gecemedim bala dikkat edin mümkünse bebek 1 yaşına gelene kadar da yemeyin alerji ihtimali yüksek oldukça
Emzirirken dikkatli olun aman diyeyim
Doğum yapanlar var güle güle büyütün inşallah 🙏

Anneannesi ile kızım 💕🧿
sen yazınca baktım benımkınde de var sımdıye kadar hıc dikkat etmemişim normal gordum demek benmkının yanaklarında damarlar bıle belli olnca o gözüme carpmamış mert in doğum lekesı var ensesınde saç bitiminde neden oldu bılmıyırum 😅eşim çok takıntılı doğduğu gibi ona bakmış doğum lekesi var mı diye dedım nerden aklına geldı manyak😂😂

Kaplumbagalardaucar Kaplumbagalardaucar bır nefeste okudum rabbım sabır versin esın ayrı ev fıkrıne sıcak. bakıyor mu hemen kaç evden gercekten zor bebişine sarıl sabret sımdılık napıcaksın😞 benımkıde cocuk yokken canıma okudu hamılelıkte ay bır kıbar bır nazik düşünceli ben yer mıyım cocuk olmuyorken iyi olacaksın doğduğunda hep beraber keyfını sürcez yookk sen olmadığında kötü olduğunda ıyıysen o keyfı surdurmezler 😒😒ne garıp bu kaynana kısmı rabbım oğlum var benı öyle kaynana yapma amiinn 😅

Benımde bugün kontrolüm vardı 30+0 dayım bebeğimin ölçümleri baş karın uyluk hepsi 30 hafta çıkmıyor kilosuda düşük çıktı 1284 gram üzülüyorum ya beslenmesinde bir sıkıntı mı var dıye bırde sol koroid pleksusta 2 adet kist vardı onlarda geçmemiş😞 mesela karın çevresi 28+1 bpd 29+4 hc 30+0 fl 29+3 ölçümler neyse de kistlere cok üzülüyorum 28 haftada geçer diyordu geçmemiş

kist sonradan yok oldu mu acaba?

kist sonradan yok oldu mu acaba?
Bende de oluştu geçmedi hatta büyüdü yürüyemeyecek kadar ağrılarım oldu.7cm bebek hareket ettikçe çok ağrım oluyordu sonradan ağrılar azaldı ama küçülme kaybolma olmadı bakalım doğumdan sonra kaybolur diyor doktorum kaybolmasa bile sıkıntı yaratmazmış

D Dbg çok geçmiş olsun, şükürler olsun sağlıcakla kavuşmuşsun yavruna. Kendi yaşadığım Doğum hikayesinin yanında sizinkileri de okuyunca anladım ki bu iş zor, hamilelik ayrı zor, doğum ayrı zor. Zor da değil de riskli bir şey. Bilsem hiç hamile kalmazdım. Allah cahil cesareti vermiş de bi kere doğurdum. Daha da imkanı Yok.

2 2kedi_1deli şekerliyi tümden kesmek mi!! Meyve ve pekmez Yemen lazım o zaman. Meyveler de gaz yapıyor. Bilemedim. İnş yediklerinden değildir.

O Otimoti 1.5 sene olacak hiç kitap okumadım, 1 senedir konsere ve tiyatroya gitmedim. Sinemaya hiç gitmiyorum. Kendimi belgesellerde buldum🤪 neyse oturup izlemeye vaktim oluyor, emzirirken filan izliyorum. başka çocuğum olsa napardım bilmiyorum, Allah yardım etsin, çok yorucu olmalı.

Kaplumbagalardaucar Kaplumbagalardaucar bır nefeste okudum rabbım sabır versin esın ayrı ev fıkrıne sıcak. bakıyor mu hemen kaç evden gercekten zor bebişine sarıl sabret sımdılık napıcaksın😞 benımkıde cocuk yokken canıma okudu hamılelıkte ay bır kıbar bır nazik düşünceli ben yer mıyım cocuk olmuyorken iyi olacaksın doğduğunda hep beraber keyfını sürcez yookk sen olmadığında kötü olduğunda ıyıysen o keyfı surdurmezler 😒😒ne garıp bu kaynana kısmı rabbım oğlum var benı öyle kaynana yapma amiinn 😅
Burda bütün erkek çocukları ailesiyle yaşıyor pek sıcak bakmaz hadi ikna ettim desem maddi durumlar şuanda bir kirayı ödemek için yetersiz çünkü bebek masrafları vs. Çok yüzden aklımda babamları görmeye gittiğimde geri dönmemek var öyle olsa ne dicek napçak bilmiyorum. Kaynanalara ciddenn ayıp bizde bir ananın babanın evladıyız nedir bu kıskançlık oğullarını paylaşamam ben anlamıyorum doğuma bile bu kadının yüzünden yorgun bitkin girdim hakkımı helal etmiyorum perişan oldum.

Merhaba güzel anneler
Şubatta Doğumum olacaktı ama birden suyum geldi ve Ocak annesiyim 35+1 sezaryenle acil Doğum yaptım
Bebeği yoğun bakıma girmiş anneler 18.30 da doğdu Bebek solunum sıkıntısı olduğu için küveZde kızım bende elle makineyle sağıyorum ama henüz bişey yok sizce ne kadar sürede bi sağmayı denemeliyim toplu iğne başı kadar bişey geldi bi göğüsten napayom Öner’iniz nedir

Merhaba güzel anneler
Şubatta Doğumum olacaktı ama birden suyum geldi ve Ocak annesiyim 35+1 sezaryenle acil Doğum yaptım
Bebeği yoğun bakıma girmiş anneler 18.30 da doğdu Bebek solunum sıkıntısı olduğu için küveZde kızım bende elle makineyle sağıyorum ama henüz bişey yok sizce ne kadar sürede bi sağmayı denemeliyim toplu iğne başı kadar bişey geldi bi göğüsten napayom Öner’iniz nedir
3 saatte bir sağmaya devam edin, her memeyi 10-15 dk sağın. Süt kanalları hemen açılmıyor. Eve çıkınca Bir de ılık bir duş alın, memelere sıcak su tutup masaj yapın, çıkınca hemen sağın. Her sağmadan sonra bolca krem sürün, yara oluyor, acınızı hafifletir. Biz erken Doğum yaptığımız için sütümüz geç geliyor. 31+2de doğurmuştum sütüm 3. Gün gelmişti. O kadar kan kaybetmiştim ki ilk 2 gün sağmaya mecalim yoktu, çok zorluyordum kendimi, hep kan geliyordu. 3. Gün sonunda bebişim sütüne kavuşmuştu.
Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebişi, haftası çok güzel, kısa zamanda çıkar herhalde.
Herkese merhaba,
Ben de doğurdum. Yorucu ama sonu mutlu bir normal doğum yaptım :)
Sevgiler 🥰
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün Minnak.

3 saatte bir sağmaya devam edin, her memeyi 10-15 dk sağın. Süt kanalları hemen açılmıyor. Eve çıkınca Bir de ılık bir duş alın, memelere sıcak su tutup masaj yapın, çıkınca hemen sağın. Her sağmadan sonra bolca krem sürün, yara oluyor, acınızı hafifletir. Biz erken Doğum yaptığımız için sütümüz geç geliyor. 31+2de doğurmuştum sütüm 3. Gün gelmişti. O kadar kan kaybetmiştim ki ilk 2 gün sağmaya mecalim yoktu, çok zorluyordum kendimi, hep kan geliyordu. 3. Gün sonunda bebişim sütüne kavuşmuştu.
Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş bebişi, haftası çok güzel, kısa zamanda çıkar herhalde.

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün Minnak.
Çok teşekkür ederim , şimdi yoğun bakımda serumla besleniyor ya siz 3.güne kadar mama falan vermişmiydiniz

Back
X